Jollya,nu tiešām man jāsāk lamāties? Es ss.lv zz.lv jelgavniekiem.lv reklama.lv zip.lv sēžu visu cauru dienu,visu laiku braucam skatīties,neviens nečīkst bet situācija ir tāda kāda viņa ir!!!!
Visi tie vienistabas dzīvokļi ko Tu ieliki,vairs nav! Ja nezini,nerunā. Te dzīvokļi iet pa stundām,loterijas veidā!
http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/jelgava-and-reg/jelgava/bljjh.html Šo jau bijām skatīties,2 studentes 1min pirms mums jau iegrūda naudu!
''Ja būtu attapīga, tad sen jau būtu atradusi dzīvesvietu. Besī tā čīkstēšana. It īpaši, kad šodien pat varēji čekot kad pievieno sludinājumu un uzreiz zvanīt.'' ES VISU LAIKU TO DARU,tāpēc,ja nav ko teikt,tad nerunā!! Paldies. :@
@Beta esam apzvanījuši pašvaldības,studentu kopmītnes,viss ir pilns. Zvanam namu apsaimniekotājiem,prasam visiem,bet goda vārds,nu neveicas.
@Šarlota es dzīvoju ar vecākiem,esam visi kopā.
@Kubiete meklējam pa visu LV. Katram kaut kas neapmierina,ka piezvana. Vienam nepatīk,ka jau tik ātri ievāksimies (Šodien,lai kur tas arī būtu),ka mums ir kaķis,viena vispār pateica,ka dzīvoklī vecie saimnieki ir atstājuši kaķi,gribot negribot mums par viņu ir jārūpējās...Lieki izdevumi + mūsu kaķis to nekad nepieļaus. Citam atkal tikai pēc dažām dienām izvāksies kāds ārā,kā jau pirmstam teicu,visur ir kaut kādi šķēršļi. Pirmstam atradām vienā dienā. A tagad,kad tik ļoti vajag,nav nekā. Šodien arī braucam skatīties 3 dzīvokļus un tie ir mūsu pēdējie varianti,ja nē,tad viss. Tur atkal ir ''loterijas veidā'',visi gribētāji brauc reizē skatīties un saimnieks izvēlēsies kurš labāk patīk,tīrākā laimesspēle..
Prasīju šeit,ne jau tāpēc lai pačīkstētu,bet es izmantoju visus iespējamos veidus,lai atrastu,tāpēc apvainojumi ir lieki.