man kaut kā liekas, ka šis šovs ir interesants tieši ar to, kurā piedalās reāli cilvēki. Ar vārdu reāli es domāju, tādi, kādi tie cilvēki ir dzīvē, bez sejas špaktelēm, ar vienkāršību, ar to mīļumu, jo tieši tāds man liekas ir lauku cilvēks, atvērts, skaists savā vienkāršībā, nu labi viena caciņa gan ir, bet nu es domāju, tas tīri šova pēc... arī uzskatu, ka Sandis jaunākais, noteikti nav īstais , kam vajadzēja piedalīties, lai būtu jautrāk, tur vajadzēja būt Austrim, vai kādam citam, man tā liekas..Kaspars un viņa meitenes, man jāsaka tā, ka dažas, kuras brīnās par Magoni, nu lieki brīnaties, tādu cilvēku ir un reizēm es domāju, ka viņu uztvere par dzīvi ir daudz veselīgāka, kā mūsējā, un par cik Kaspars ir tāds ļoti maigs dabas bērns ar bišķopības interesēm, man liekas tieši Magone ir tas varbūt jāsaka tā , pareizais cilvēks viņam, radniecīga dvēsele un man viņš likās vispār ļoti jauks, arī tie vāŗdi ko veltīja, meitenei kuru neizvēlējās, tas bija tik mīļi, vispār šīs raidījums man liekas tāds paties, bez uzspēlēšanas, visi dalībnieki tādi jauki.