Tas, ka vīrietim ir bērni ar sievieti, kas nav viņa bijusī sieva, norāda tikai uz to, ka tiek domāts ar "galviņu" nevis "galvu". Necienu tos vīriešus, kas bērnu uztaisīt māk, bet apprecēt nē .. piedodiet, bet tas neierakstās manos uzskatos ne zem kāda leņķa .. Un, ja guli ar sievieti, ar kuru bērnus nevēlies, tad vismaz kārtīgi domā par izsargāšanos .. ideālā variantā - neguli ar sievieti, ar kuru nevēlies bērnus ..
zinu gadiijumus, kur "viltiigaas" sievietes aiz muguras palika staavoklii, slepus paartraucot lietot tabletes vai rinkji, ceriibaa piespiest viirieti appreceeties ar varu. un beernu patur, cerot, ka viirietis atmaigs. neuzskatu, ka sitaadas viltnieces buutu pelniijushas iet laimiigi pie altaara un labi vien, ka viirietis neiekriit vinju lamataas.
Es pati neesmu labāka, neesmu vēl pārtraukusi pēdējās divas attiecības un jau pie nākamā skrienu.
Sajaa gadijumaa man nepatiktu,ka nav bijis preceejies ar sievieti-varbuut nav gimenes cilveeks,varbuut apniikst aatri attieciibas!Kaut kas man liek taa domaat!B