neprecets bet ar bernu vai nekam nederigs?

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Tatad, dzhekam savs dzivoklis, divi berni un nav nemaz precejies protams ari mashina.
Jus tadu njemtu?
Vai vispar tads cilveks ir miris prieksh jaunu attiecibu veidoshanas. SKjiet kad berni dzivo ar vinja bijusho, jo tad jau vinjhs mani neaicinatu pie sevis.
Ja vel tikusies neesmu, ta teikt domaju vell.
ne jau delj majas un mashinas ar sho grib tikties bet gan nu vn k delj tak a gribu ark adu tikties, un skjiet sakarigs dzheks.
pac ilgaakais attiecibas shim bija 6 gadus taka babnjiks shis neshkjiet. Kape neprecas, ar to iepriekshejo, jo ir savi iemesli.
Tikai nekritizejiet mani es vel neesmu ar vinju gulejusi :D
31.08.2012 12:40 |

Reitings 385
Nu redz, vēlviens arguments, kāpēc ar tādu vīrieti neielaistos, lai nebendētu sev nervus. Jo bērnu mātes samērā bieži mēdz cīnīties par tiem vīriešiem agrāk vai vēlāk. Vai prasīt alimentus, ar naidu, vienalga kā kurā. Un, tas būtu briesmgi, ka mani kāda apsaukātu un es zinātu, ka viņai savā ziņā ir taisnība. Pietam, vēlāk, kad vīrietis ir izpriecājies un secinājis, ka dzīve citur nav zaļāka un debesis zilākas viņš nereti var atgriezties jebkurā momentā pie bērnu mātes. Protams, ja viņai nav cits. Par to arī der aizdomāties. :) Un labi tām, kam viss normāli nokārtojas, bet problēmas tāpat kā redzams mēdz uzrasties.
31.08.2012 16:33 |

Reitings 274
Es varētu būt kopā ar vīrieti, kuram 1 bērns, bet tas, ja man viņš ļooti iepatiktos, bet ar atraitni - vēsā mierā. :D
31.08.2012 16:47 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es negribētu vīrieti, kuram ir bērns
31.08.2012 16:48 |

Reitings 339
Katra trešā laulība, ar bērnu/bērniem var izjukt un izjūk, citreiz vainīga sieviete, citreiz - vīrietis.

Tā kā ļoti labiem draugiem (ir divi piemēri) bijusi situācija, vieni bija precējušies ar bērnu un vīrietis ārzemēs pelnīja, sieviete Latvijā nevis maksāja kredītu par māju un mašīnu, bet uzdzīvoja pa to naudu, tai pat laikā zvanot, sakot , ka mīl, gaida. Tusējot bija atradusi citu un tikai spieda naudu no vīra, kad vīrietis uzzināja, atgriezās, sieviete atstāja viņam dēlu un aizbrauca ar mīļāko uz ārzemēm, bērnam 6 gadi, sievietei citi bērni, kopā ar to mīļāko un tagad ko, tas čalis norakstāms?

Otrs piemērs, vīrietis bija ārzemēs komandējumā, sieviete jau bija uzsākusi labu laiku čatu ar čali, kas daudz jaunāks, un kamēr vīrs komandējumos, tas čalis ievācās viņas vecāku mājās, dzīvoja viņi tur un bērnu pa rokām lika, pat bērna profilā salika bildes ar to čali, uzlika vīram tās neredzamas un tā dzīvoja, sakot ka mīl..protams laiks un viss nāca gaismā, jaunais čalis šo pameta, jo negribēja sievieti ar bērnu, vīrs vēl deva vienu iespēju - bet abi saprata, ka tikai bērna dēļ nevar dzīvot kopā..ka negrib ne viens , ne otrs vairs to pēc tā, kas bijis. Sievai jau pēc laika atkal bija cits.

šie ir piemēri no manas dzīves ļoti labiem draugiem.. Tā kā sievietes varbūt pretīgākas, kā vīrieši. Nespriediet par vīrieti pēc tā, ka viņam bērns, tas ne vienmēr ir vīrieša dēl, un nav jādomā, ka čalis uzreiz arī jūs pametīs.. Vispirms ir jānoskaidro kā bijis!

šie puiši ir lieliski tēti, cik vien spēj. Un bijuši nodoti, un tieši tāpēc pelnījuši tikai labākās meitenes, noteikti ne tādas, kas kko spriež nezinot..

palasot uznāca tāda dusma... Tā tas vienmēr, nezin, bet gudri muld..Aizvilos pilnīgi!
31.08.2012 16:57 |

Reitings 3966
Paldies meitenes par komentāriem teema slegta.
uzdoshu vel paaris jautajumus vinjam, un tad domashu. :)
31.08.2012 17:12 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Lancaster, un Jums jau bija 2 bērni un Tu tāpat negribēji, lai tas būtu oficiāli kā ģimene

Es vienīgā tāda, kura uzskata, ka laulības neuzliek zīmolu `ģimene`?
31.08.2012 17:14 |

Reitings 385
Tās karstās vīriešu aizstāvētājas vēl padomājiet no tās puses kā Jums patiktu palikt vienām ar 2 bērniem, kamēr jūsu vecis asti gaisā uzslējis aizskrietu pie citas ;) Nez vai tad jūs domātu kādas pašas bijāt maitas pie visa vainīgas. :D
31.08.2012 17:20 |

Reitings 339
Khmm, man ir divi piemēri labiem draugiem, un nerunāju vispārīgi kā tu. Vienmēr ir jāuzin situācija, pretīgi klasuīties, ka vienmēr jau veči vainīgi, te pat vien ir tik daudz tādu..., ka skaidrs, ka vecenes ir tikpat bieži vainīgas!
31.08.2012 17:23 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
godīgi, nesaprotu vīrietim bērns tādu nē, tad jau arī sievietes ar bērnu/iem ir norakstāmas
31.08.2012 17:34 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Esmu nezheliga un vienmer teikusi-ka nekad negribetu ar "piekabi"... Viena iemesla peec, berna mates rada daudz problemas! Intrigas utt.
31.08.2012 17:37 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man patik, ka tiek izcelts tas, ka dzekam ir savs dzivoklis un masina :D . Ja nebutu, tad gan vins butu miris attiecibu veidosanai, ne?

Nezinu, butu vel viens berns, bet divi... Ja nu viniem atkal paradas jutu uzplaiksnijumi un pasaule nak ari vel tresais? Tas tikai tads minejums. Varbut vina vienkarsi ir bijusi civilsieva un tas nekas, ka divi berni pura. Varbut viniem vel kaut kas ir? To visu var noteikt tikai ar vinu satiekoties un izpetot tuvak situaciju. Viennozimigi - ar virieti, kuram ir berni, attiecibas veidot ir sarezgitak, jo gribot negribot, kaut kadas attiecibas javeido ari ar berniem.
31.08.2012 17:50 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
A, ja zinatu, ka virietis nemaksa savu bernu matei alimentus, tad man ar tadu nebutu pa celam, jo tas parada vina rupes par tuvakajiem cilvekiem, tatad, ja ar tevi bus kas nopietnaks, vai nedod dievs berni, tad vinam ari jus visi busiet pie dibengala.
31.08.2012 17:52 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kā tur bija - sievietes vienmēr domā, ka viņu nākamais vīrietis būs arī pēdējais?! Tāpēc arī veidojas šāda problēma - vispirms jāizdomā, jāizrēķina, būs vai nebūs man labi.

Bet es tā iedomājos - tā kā es pati bērnus negribu, man pat laikam nebūtu iebildumu (protams, ne jau uzreiz pirmajā randiņā) pret vīrieti ar bērnu (noteikti puiku, jo nepavisam nesaprotos ar izlutinātām un histēriskām princesēm), taču lai viņš dzīvo pie vīrieša, nevis pie mātes. Negribētos, lai caur bērnu viņa meklētu kontaktu un jauktos attiecībās.
31.08.2012 19:00 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Es domaju tapec jau vins nau noraktam! Lia taks ir tie berni! :) Iedomajies sevi vina vieta, ja tev butu berns, tapec nrgribetu virieti?
Virirtim jau nav tik traki,jamaksa tik ailimenti un satatad japavada laiks :D
31.08.2012 19:03 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Ah, nu nenocietos šoreiz neuzrakstījusi savu viedokli:D

Grecia, kāpēc Tev šķiet, ka visas bijušās vienmēr grib uzturēt kontaktu ar savu ex vīru? Tas, ka vīrietim un sievietei ir kopīgs bērns ar to ir jārēķinās - patīk tas mums vai ne, bērni netiešā veidā cilvēkus saista uz mūžu, ar to ir jārēķinās. Bet ļoooti bieži tas ir vienīgais iemesls, kāpēc viņi uztur kontaktu un nekas vairāk, respektīvi, sarunas ir tikai par bērna vajadzībām un interesēm. Nekādu zemtekstu un aizkulišu spēlīšu. Kāpēc tas būtu jāuztver kā apdraudējums?Tie ir kādi mazvērtības kompleksi, bailes? Mana māsa, pēc viņas pašas iniciatīvas, šķīra laulību ar vīru, kaut nebija viņš ne dzērājs, ne kauslis vai izcils preteklis. Ne vienmēr vajag īpaši šausmīgu iemeslu, lai cilvēki atsvešinātos un katrs aizietu savā virzienā. Tā vienkārši dzīvē notiek... BET viņa pat nepieļauj iespēju, ka varētu atjaunot attiecības ar kādreizējo vīru, turklāt ne emocionāli, ne sadzīviski, ne finansiāli (māsa bez bažām var uzturēt gan sevi, gan bērnu un pat, ja vajadzētu,vēl kādu cilvēku) no sava bijušā nekā nevajag. Un kur nu vēl jaukties. Turklāt nedomāju, ka viņa vienīgā tāda:)Dažkārt, šķiet, ir pārāk daudz vispārinājumu - sterviskās raganas bijušās un nabaga vīrieši, kas ar viņām netiek galā.

Protams, attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns, vienmēr būs komplicētākas, jo tur ir vairāk iesaistīto. Taču, ja vēlies būt laimīgs, jāmāk panest arī grūtumu. Ja neesi tam gatavs, labāk neiesaistīties:)
31.08.2012 19:31 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
nu labāk vīrietis ar bērnu nekā sieviete ar bērnu. :D
31.08.2012 19:40 |

Reitings 1111
Varbūt tas ir tāpēc, ka man pašai ar to nav nācies saskarties, bet es ar savu šodienas saprašanu neredzu vīrieša bērnos problēmu. Tas rada lielāku atbildību, protams. Uzskatu, ka bērniem nedrīkst "atrādīt" katru jauno aizraušanos, bet nedomāju, ka tas ir kaut kas tik kategoriski nepieņemams, ka teju visas sievietes pilnībā noraksta vīrieti ar bērniem.
31.08.2012 19:45 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ir 21. gadsimts tachu!!!!! Un ne virietis nav norakstams,ja vinjam ir 2 berni un nav bijis precejies,citi cilveki nevelas preceties vnk,tas nav nekas slikts. Es satiktos ar tadu virieti,ja man vinjs tiesham patiktu,turklat ta ka pati bernus nevelos,tad man tas pat butu tiri izdevigi.
31.08.2012 23:46 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
man arī laikam gribētos, lai vīrietim bērni ir kopīgi ar mani..

Un liekas kkā jocīgi- ar to bērnu māti neko kopīgu negrib, bet divus bērnus tomēr sagādājis..
01.09.2012 10:22 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Autores vietā es gribētu skaidri zināt, kas īsti tam vīrietim dzīvē bija, ka tā viss izvērtās- divi bērni, laulības nav un izšķīrušies. Ja sieviete atrada citu, paņēma pie sevis bērnus un nodibināja jaunu ģimeni, tad viss kārtībā- vīrietis ir pilnīgi brīvs. Ja vīrietis sataisījis sievietei divus bērnus pēkšņi saprata, ka viņiem ir "raksturu nesaderība", "rutīna", "pazudusi dzirkstelīte", u.tml. bullshits, tad gan tas vīrietis nekam neder. Jo ja viņš vienreiz tā izdarīja, tad visticamāk arī autori var piemeklēt tāds pats liktenis- big love, bērns un pēc tam pēkšņs paziņojums, ka viņi tomēr īsti nesader :) Jo nedomāju, ka ja sieviete palika viena ar diviem bērniem, par šādu situāciju baigi priecājas. Un vispār man vienmēr ir likušies frīki tie vīrieši, kad bērnus grib, bet precēties nē. Jo precoties var arī izšķirties, bet bērni gan ir saistības 18 gadu garumā un ilgāk.
01.09.2012 11:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits