Piemetīšu savu jautājumu.
Pavisam nesen (mazāk kā pirms pus gada) ikdienā sāku nēsāt brilles. Apnicis, ka viņas visu laiku aizsvīst, ātri paliek netīras, kā arī īsti nemaz nepiestāv. Tā kā jau ar brillēm skatiens kļuva miglains un tāpat būtu jāmaina stikliņi, nolēmu pāriet uz kontaktlēcām. Pieteicos vizītei, kur visu feini izstāstīja, parādīja. Izteicu interesi, ka vēlos mēneša kontaktlēcas, ar kurām var gulēt, bet mājās sapratu, ka tieši šīs lēcas katru vakaru jāņem ārā un no rīta jāliek atpakaļ.
Salonā ieliekot kontaktlēcas, skatiens nekļuva skaidrs, visu dienu redzēju miglaini, bet atbildēja, ka tā pirmajās dienās var būt.
Vakarā tikai ar kādu trešo, ceturto noskaņošanos un mēģinājumu viņas varēju izņemt, pēc kādām 30 minūtēm abas tomēr izmānīju laukā, no rīta tikpat ilgu laiku mocījos, lai ieliktu iekšā, bet nesanāca. Atmetu ar roku.
Tā kā konkrētās lēcas jau neizmantoju trīs nedēļas, šodien mēģināju patrenēties ar Drogās nopērkamajām vienas dienas lēcām. Nu, nesanāk man viņas ielikt. Tā arī 40 minūtes pavadīju bez rezultātiem.
Jums arī sākumā itin nekā nesanāca, man vajadzīga vienkārši prakse, vai tomēr šī lieta nav domāta man?