Man ir skaista klaDe, kurā katru rītu ierakstu, ko esmu naktī sapņojusi. Ilgākā laika perioDā sanāk kā interesanta grāmata, kuru palasīties. :) Neņemot pat vērā sapņus, kuri piepilDījušies tieši, kaut kāDas tenDences var atrast vienmēr. Protams, ir arī tukšie sapņi, kas roDas no Dienā pieDzīvotā, lielākā Daļa ir tāDi. Bet tie neparastie, tie ir tie, kuri fascinē un liek atkal un atkal Domāt par mūsu zemapziņas iespējām.
KāDu nakti pēkšņi sapņoju par savu vectēvu, kuru pat mans tētis Dzīvu nebija reDzējis, jo viņš nomira, kaD viņa sieva bija stāvoklī. No rīta pamoDos, pierakstīju, bet kaD paskatījos kalenDārā, biju pārsteigta. Tai Datumā viņam bija vārDa Diena, vārDs Diezgan neparasts, tas likās tā interesanti.
Vēl bija labs gaDījums sakarā ar manu bakalaura Darba vaDītāju. Tēma man bija izDomāta, vaDītāja arī Dabūta un sarunāta, pieteikta. Bet sapnī pēkšņi reDzu, ka man būs cits vaDītājs. Ook, pēc tām pāris neDēļām, kaD tēmas tika akceptētas un vaDītāji paziņoti, man izrāDījās nomainīts vaDītājs uz to, ko biju sapņojusi un galvenais, pierakstījusi. :D