Ja Jums būtu dota liela, liela istaba ar baltām tapetēm, kurā pietiktu vietas gan guļamzonai, gan viesistabai - kā Jūs to atdalītu, iekārtotu?
Krāsas, aksesuāri, mēbeles, visādi sīkumiņi - lai būtu mājīgi un ērti.
Iztēlojaties un aprakstiet, kaut bildes pievienojiet ;)
un kaut kas no viesistabu attēliemkas man ļooti patiktu..
man ganjau bbūtu daudz dažādu krāsainu akcentu, spilveni, gleznas, fotoattēli pie sienām rāmīši, un noteikti būtu kastīšu sistēma..:D daudz dažādu krāsainu kastīšu :D
un mājību piedotu - Kaķis..:D
apsveicu ar jaunu dzīvoklīti ;) iekārtojiet tā, lai ir māju sajūta, kas tur ko ilgi domāt :D foršas bildes ielādētas, būtu jau forši, ja tādu iekārtojumu arī varētu atļauties, strādājot godprātīgi visu mūžu.
Tā kā mums arī ''draudēja'' šāda situācija, tad bijām izlēmuši, ka guļam zonu no viesu zonas atdalīsim ar pakāpienveida plauktu, kuram daži plaukti būtu caurredzami. Mūsu gadījumā istaba bija salīdzinoši maza, tāpēc dīvānu negribējām likt, tad bija doma pūkainu un mīkstu paklāju stūrī ar lieliem spilveniem, un pufus. Bet tā kā telpas mainījās, tad šo domu nesanāca īstemot. :p
Ieteiktu paņemt interjera dizaineri, lai izveido dizainu Tavai istabai, tādu, kāds nebūs nevienam.
Varu ieteikt labu dizaineri, kurš arī šo dizainu (bildēs) ir veidojis. Manuprāt, ļoti skaisti.
Ja sienas ir baltas, tad noteikti gribētu spilgtas mēbeles - sarkanīgos vai tumši violetos toņos, piemēram, dīvānu.
Tā kā man nepatīk pārbāzti un cakaini interjeri, tad ar mēbelēm istabu nepārblīvētu - dīvāns, skapis, plaukti + kāds zemais galdiņš.
Tā kā tas ir tikai pagaidu dzīvoklis, tad interjera dizaineri man nevajadzēs. Sienas var nedaudz pārkrāsot, domāju kādu zīmējumu, rakstu ar izteiktu krāsu.
Kā tieši ATDALĪT guļamzonu no viesistabas, kādas Jums idejas?
nē, patrīcij, tici man - vajadzēs :D un tējas servīzi ar kalarisko dūltonu arī... un, lūdzu, ņem vērā visus ieteikumus, tas nevar izskatīties pēc lēta pagaidu variantiņa studentiem...
diivaanu likt istabas viduu ar muguru pret gultu? :D es nezinu, vieniigaa ideja, kas ieshaavaas praataa. man liekas, ka ja ieliks kaut ko lielu pa vidu, piem., skapi, tad tas padariis mazaaku telpu, un plashas telpas, vismaz man, patiik.
Atdalīt varētu ar aizskariem, mēbelēm, kas saliktas tādā kā līnijā vai vienkārši ar dīvanu, kas novietots ar mugurpusi pret guļamistabu, tādejādi izveidojot atdalošu līniju starp abām zonām :)
man vispār tā atdalīšana nepatīk, jo tad tā istaba tāda sastumta un maza liekas.. es droši vien nopirktu foršus jaukus plauktiņus, madraci, nevis gultu, un visādus lētus interjera nieciņus ... vispār īpaši uz to iekārtojumu neiespringtu, drīzāk uz to, kā apmaksāt īri un komunālos :D:D
nju tad es liktu tos plauktiņus pa vidu, un aiz tiem madraci... ;D bet tā lai vieisistabas daļa būtu ievērojami lielāka... bet jā tā labi padomā - jā, es palieku pie tā, ka neko nedalītu :D