Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Parunājam

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jau laikus saku , būs daži rupji vārdi...
Tikko darbā runāju ar kolēģi , kurš jau gadus šķīries no sievas, pats audzināja dēlu, un kaut kā par krāpšanu iegāja saruna....būdams laimīgs laulībā , kad viss ir ok, viņš ņem un pasaka ka tomēr sievu krāpis , bet viņa to protams nav zinājusi, pēc krāpšanas esot juties slikti utt......nu bļļļīīn
Parasti alkohola reibumā, esot viens moments un tu jau attopoties bez biksēm, bļin un tajā brīdī neviens par sievām nedomā....jautāju vai tad kad to dar'ja bija slikti ar sievu, sakašķējušies vai kā....nē,it kā viss kārtībā.
Tad kāpēc? Nu tas ir labs jautājums...Vai pasaulē ir kaut viens vīrietis kurš nekrāpj un nekrāps savu otro pusīti???

Izteicu to kas vārījās manī, ja vēlaties , izsakiet savas domas vai pieredzi....
21.08.2012 02:07 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Pff, redzu, ka nav jau jēgas, tāpat nesapratīšu tādu dzīvesveidu. Tās galējības- mūķene vai mauka/ egoists pilnīgs vai dzīvo tikai otram utt. Sviests! Es off! :D
21.08.2012 17:42 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
protams,ka te neviens nevienu nespēj pārliecināt un to nemaz nevajag darīt..
es esmu pārliecināta par sevi un savu vīrieti un ar to man pietiek...
vienkārši tracina tas kategorisms...VISI krāp...tikpat labi var teikt,ka VISAS krāpj un tam nu es esmu dzīvs, piemērs,ja vien ietilpstu pie visām..
VISI kakā..tas nu ir 100%, bet par krāpšanu - nu tā vis nenotiek. ir vīrieši,kas neskrien tai "nemodei pakaļ" un dzīvo ar citiem principiem, un sievietes tāpat...
21.08.2012 17:44 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Poligāmija nav maukošanās. Tā ir tāda pati savdabība kā homoseksuālisms - vai nu tu to pieņem, vai arī tev no domas nāk vēmiens. Par maukošanos to pataisa cilvēki, kas nesaprot, ka bez viņiem uz pasaules dzīvo vēl 7 miljardi, no kuriem daļa ir pedofīli, homoseksuāli, ar noslieci uz sadomazohismu un vēl visādiem fetišiem. Kad tu atzīsti sev, ka esi nekrietns, jo maukojies, tad dzīvot paliek vieglāk. Tiesa, ne visiem par to būtu jazin un tā arī nav lieta, kuru vajadzētu sludināt par pareizu esam.

Nesen zinātnieki pierādīja, ka arī starp gulbjiem ir daudzpartnerība. Šis svētais mīlnieku putns nu ir tik pat netīrs kā jebkurš cits.
Protams, monogāma cilvēkam no tā visa ir slikti. Ja krāpj dēļ ekšena vai garlaicības, turklāt neslēpjot, tad gan nav smuki.
21.08.2012 17:49 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man gan šķiet, ka ja piekopj poligāmiju, tad par to droši var un vajag runāt, un tajā skaitā pirmkārt - ar savu partneri. Citādāk piesolīt zelta kalnus, jeb uzticību, bet tad slepus slapstīties apkārt un būt pārāk gļēvam lai atzītos - cūcība. Pie tam, homoseksualitāte nevienam nekaitē, citādāk gan krāpšana, kā WaRRior te raksta, dēļ ekšana vai garlaicības, kaitē un pamatīgi.
Un tāpat ceru, ka netiek atkal spēlēts teātris, jeb "es sasaistu savu dzīvi ar sievietēm/vīriešiem, kuri gaida monogāmiju un tad meloju, jo nevaru atrast partneri, kurš atbalsta brīvas attiecības", jo nu re, ir taču becky un ticu, ka viņa nav vienīgā. :D
Ā, un vēl - ja mēs runājam par poligāmiju kā dzīvesveidu, tad uzskatu, ka šādu cilvēku ir relatīvi maz, vismaz ne jau nu katrs otrais, kurš vēlāk kā attaisnojumu izvēlās "gadījās", jo nu pardon, tas nav nopietni. Ja tu tāds esi, tad esi, nav citiem jāčakarē smadzenes un dzīvi.
21.08.2012 17:58 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Nu es piemeram labak justos Ja mana otra pusite sljuktu pa kreisi ta ka es to nezinu
21.08.2012 18:58 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Man te pus forums liekas džeku troļli nazic un becky ieksaitot:D Viena katrā ierakstā vislaik locekļus piemin un otra sevi prezentē ,ka obligāti visiem iedos:D Kāda jēga meitenei sevi stādīt publiski tādā līmenī=nekādas,ja nu vienīgi viņa pieduras pie svētajām māsām un smejās par visām,tāda arī varētu būt tā atbilde.
21.08.2012 19:26 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
nazic, nu tu, bet man attiecībās pamatnoteikums - nekādu melu. Ja šādu vīriešu, kas nekrāpj nav, tad es labāk dzīvoju ar kaķiem un izmantoju vīriešu-prostitūtu pakalpojumus un piepalīdzu sev ar roku. :)
21.08.2012 19:28 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Cumshot, man ar tā sāk likties, jo no kura laika sieviete leilās, ka laiž pa kreisi, ka vīrs zin utt. Un tā tā Nazīc pārrakstīšanās vīriešu dzimtē vislaik.
21.08.2012 19:43 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Es esmu virietis hahaha :D ne nu kas zin mosk izskatos pec vecha, lai gan neviens lidz shim nav sajaucis :D
21.08.2012 19:46 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es kaut kad biju domājusi par šo un rezultātā man palika skumji, cik daudzi cilvēki pēc dabas ir pretīgi un egoistiski. Un noteikti nevar to visu novelt tikai uz vīriešiem - kaut tepat cosmo daudzas lielās ar saviem varoņdarbiem, ka ir bijušas mīļākās, pamodušās gultā ar precētu vīrieti u.tml. Neatbalstu krāpšanu ne tad, ja otra puse to uzzina vai nekad neuzzina. Ja gribi citu - tad šķiries ar esošo. Tā sēdēšana uz diviem krēsliem pašlaik man nav pieņemama.
21.08.2012 19:49 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
es nekrāpju, jo nevienai nepatīku. ja patiktu tad arī nekrāptu, jo nebūtu ar ko. lai gan es diezvai satiktos ar tādu kurai es patiktu.
21.08.2012 20:30 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es gribu sava sirdi naivi ticet, ka var, un mans virietis tads ir, kurs nekrapj un nekad nekraps! i hope so...:)
21.08.2012 23:45 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
eueueu, es neteicu, ka visas maukas vai muukjenes, taa tik izklausiijaas. biju to dmaajusi taa, ka izklausaas, ka katra, kas aizstaav savu kraapshanas/nekraapshanas pusi nozaakaa to otru. labaak parunaajam par ponijiem.
22.08.2012 02:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
iemeslu kraapshanai ir daudzi, bet manupraat visbiezjaak tas notiek, ja vienam vajag seksu vairaak kaa otram un mazaak griboshais (parasti sieviete) uz kompromisiem neiet.
godiigi? ja mans viirietis ar mani buutu gatavs miileeties tikai reizi meenesii un es veeleetos vismaz reizi dienaa un vinja labaakais piedaavaatais kompromiss buutu reizi nedeeljaa, bet visaas citaas jomaas man buutu labi ar vinju - es sev atrastu miiljaako.
22.08.2012 02:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-loti patika tava doma!:)
Mans viirs veel teiktu taa-galvenais pateikt ...neko nesleept!
Interesanti ,ka tiesi vins man staastija saadu variantu,ka viss paareejais laulaatos apmierinaaja,bet sex nebija iisti saskaniigs....sieviete atrada miilaako ,bet ar viira zinu!
22.08.2012 03:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
īstenībā. Es varētu piedot un arī piedotu neuzticību. Nezuskatu, ka tādā situācijā jāceļ scēna. Jāuzvedās kā dāmai, kā pieaugušam cilvēkam - un jārod cēloņi. Vai, jācenšas izprast iemesli.

Bet, tas ko es nevarētu piedot - reāli faktu, ka tas tiek aprunāts ar kolēģiem. Tā ir necieņa pret sievu. Tā ir publiska viņas pazemošana. Tad gan es vīrieti ņemtu un piekārtu pie Doma baznīcas zvaniem - lai ir ar ko parunāties. Domā taču ar vienu un to pašu vietu.
22.08.2012 07:19 |

Reitings 88
Reģ: 29.07.2010
manejais mani nokrāpa, es piedevu. bet kāda ir mana turpmākā ikdienas dzīve?
pirmkārt, no atmiņām tas nekur nepazūd, vienmēr atceros un atcerēšos tādu lietu.
otrkārt, ja būtu tāda situācija, es neliegtu sev ko tādu darīt arī no manas puses, Jo viens no mums (šajā gad. puisis) ir jau atvēŗis vaļā tos neuzticības "vārtus". ja viņš to spēj nodarīt otram cilvēkam, kāpēc man būtu jāizrāda sava cieņa pret viņu attiecībā uz šo jautājumu.
22.08.2012 21:34 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Liela daļa šeit ļoti jauki ir pamatojušas savus viedokļus, patīk uzskatu dažādība. Tikai dažas mētājas ar īsām, padumjām frāzītēm (piemēram, diskusijas "laimīgākā un lepnākā kājstarpīte" :D), kuras neko neargumentē, bet pārējās satraucas un ļauj sevi provocēt. Nu, nepatīk ielaisties diskusijās ar cilvēkiem, kuri neko nevar pateikt, bet tomēr tai kājstarpītei (aka becky) jautājums - vai tavs vīrs arī guļ ar citām?
22.08.2012 21:58 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Pamatīgu diskusiju meitenes esat uzcepušas...
Mans uzskats - ja spēj nokrāpt tad tas nav īstais cilvēks kuram jābūt blakus visu dzīvi....
25.08.2012 09:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits