Man ir diezgan taukaina āda, un arī pumpiņas šad tad uzmetās...daudz ko lietoju no biodremas zaļās sērijas, šodien nopirku koriģējošu koncentrātu taukainai ādai ar paplašinātām porām, uzliku vienu reizi un baigi labais, tik gluda matēta āda, neviens tāds krēms vēl šadus rezultātus nav devis :))
Kā jums patīk Biodermas produkti? Varbūt vēl ko varat ieteikt?
Man patīk - mans top produktis ir Sebium H20, patīk arī Sebium Matt ar tonīti. Nepatīk Sebium Al.
Par to Pore refiner, kā nojaušu, par to iet runa, sajūsmā bja mana draudzene, es neesmu pirkusi, jo ar Matt esmu apmierināta, ka neko citu negribās mēģināt
Nevienā aptiekā neesmu redzējusi visas sērijas produktus. Ja ir tad kaut kas no zaļās sērijas, kaut kas no citas sērijas....viņi jāpasūta vai vnk neesmu trāpījusi pareizajās aptiekās?
Infinity, same here! Es arī tad meklēju šo, tad to... bet, piemēram, Zaļajā aptiekā farmaceites ir ļoti pretīmnākošas, var pasūtīt to, kas kārojas, atved diezgan ātri, turklāt piezvana, kad prece ir atvesta, lai man nav lieki jāskraida.
becky piemēram tevis ieteikto DS+cream no rozā sērijas vispār nekur neesmu manījusi. Pārsvarā tikai tā želeja, ūdens, Al un AKN no zaļās sērijas pieejami.
Infinity, man citreiz lūdz samaksāt no 2Ls līdz ~50% no preces cenas priekšapmaksā, taču viss pret čeku un ja gadās, ka preces nav (piemēram, ražotājs nepiedāvā to Latvijā), tad naudu vienmēr atdod. Pasūtīšana kā tāda nemaksā neko, kas priecē!
Infinity, jā tieši to arī nopirku - Pirku euro aptiekā, Ls13, bet nu tiešām labs, man pat neticās, jo diezgan grūti atrast taukainai ādai piemērotu kosmētiku :(
Citreiz ir nākamajā dienā, citreiz, nu, nedēļa. Tas atkarīgs no veikala piegādēm, jo speciāli pakaļ kaut kādam štruntiņam priekš manis neviens taču nebrauks.
Es nezinu, man ir sejas mazgāšanas līzeklis lielajā tilpumā 500 ml, pirku pa kādiem 14 Ls (jo mazais 200 ml maksāja tik pa kādiem diviem latiem lētāk) un nav tā, ka ļoti patīk, nu želeja kā želeja, neredzu atšķirību no pavisam lētajām. Bija arī tas ūdens, kuru jālieto tonika vietā no tās pašas sērijas un vispār likās, ka tiešām pliku ūdeni lieku virsū sejas ādai.
Man gan āda nav ļoti taukaina, drīzāk jaukta tipa/kombinēta, bet aptiekā tāpat ieteica šo.