Ehh...vakarnakt notika pats ,pats skumjākais - izšķīrāmies.Naktī,tā vienkārši.No viņa puses...
Iemesls - kas to lai vispār zin.Viss likās ideāli.Nelikās,ka kaut kas viņu spiestu,ka kaut ko vēlas pateikt.Dienā vēl viss bij lieliski.Sazvanījāmies.Gaidīju mājās no darba un sagaidīju....
Pats stulbākais,ka man ir 19 gadu,nav pamata zem kājām,redz,kad strādāju,tad lika aiziet,jo vēlas mani biežāk redzēt..un es,protams,muļķe aizgāju.Tagad varu tekelēt atpakaļ pie vecākiem ar salauztu sirdi.
Un jāsāk viss no jauna.Skolā neeju,vidusskola pabeigta.Jāstājas laikam tālāk,bet aizdomas,ka visi termiņi jau nokavēti.LIELISKI nu!
Iemesls ,ko viņš minēja - es gribu būt viens.Jūtu,ka emocionāli vēlos atbrīvoties no visa un visiem.Vēlos veltīt sevi darbam!
Tas arī viss.Gribas raudāt,raudāt un raudāt... šodien mums bij jāiet uz vienu balli.Kleita stāv skapī,ko nu var nolikt nost... iekšā manī kaut kas ir salūzis un tā ir sirds!
Labi,viss,beidzu žēloties.Jāpaklausās kāda mūzika,jāizraudās un jātiek uz kājām....kaut tas būtu tik viegli kā uzrakstīt.