par kāju biju domājusi to stieni, kas iet cauri ādai
ak:D
Es nezinu kāds dūriens bija man - īss, vai garš. šķiet cm tur nebija pierasktīti. baigi garais nav. nu, man ir bijuši garāki. man arī riebjas,kad stienīti redzams..patiktu,ja vispār tikai bumbiņas varētu redzēt.
Tā kā pati 12.05.2013 pasūtīju pirmo reizi kko no e-bay, tad ir jautājums:
Ja rakstīts: The estimated delivery date for this item is May 23, 2013.
Tad tā tas arī nozīmē, ka prece tiks atsūtīta līdz 23.maijam vai arī jāgaida ilgāk?
lil**, diez vai pa 10 dienām atnāks, ja sūtīji no Ķīnas, ja no kādas tuvākas vietas, tad iespējams - man no ķīnas nāk +/- mēnesi, bet ir bijis, ka atnāk divās nedēļās, ir kad jau vairs neceru saņemt, bet atnāk tomēr :)
Felice, cik man zināms, vēlāk iespēja pievienot komentāru nepastāv. Tieši tāpēc, ja preci nesaņem, tad ieteicams prasīt refund jeb naudas atgriešanu un pasūtīt vēlamo preci no jauna. Savādāk pārdevējs pat nav ieinteresēts otrreiz izsūtīt preci (ja vien necer uz otrreizēju sadarbību), jo feedback pēc 45dienām atstāt nevar.
Un pie reizes arī pa 5 Ls atdošu šīs kurpītes. Pirku no poļu lapas, uzvilku tiešām vienu reizi un sapratu, ka man ir nedaudz pa mazu. Derēs stabili 39. izmēra kājiņai. Kurpītes ideālā stāvoklī-bēšā krāsā ar zelta sprādzīti.
Lidija - par aliexpress runājot: kādā veidā Tu veici apmaksu? Vai kādu sistēmu līdzīgi Paypal vai vienkārši pārskaitot naudu uz pārdevēja kontu (ja tā, tad kā viņi var aizturēt naudu uz 60 dienām?) Nekādīgi nevaru iebraukt tajā apmksas padarīšanā :(