Sūtīju it kā melnu, bet nez kāpēc atnāca rozāta. Varbūt pati ko sajaucu. Nepatīk, liekas tāda prasta un tās raibās puķes galīgi ar rozā neiet kopā. Bet nu par tādu cenu.. nevaru nemaz sūdzēties.
Atnāca šifona svārki.Sūtīju light green krāsā,uz bildes izskatījās tādi tirkīza,realitātē olīvzaļi.Nu neko,ir pie kā pievilkt,vienīgais ļoti sintētiski apakšsvārki (vai kā viņus nosaukt),būs jādomā kā to risināt.Arī īsi tie apakšsvārki,rezultātā nez vai varēšu valkāt tik augstu kā gribēju.Uz gurniem toč negribās vilkt.Dabūju refundu 2$ par krāsu.
Oranžā šalle realitātē ir tādā agresīvākā krāsā nevis maigi oranža.Gan jau izmantošu,šalle liela,kvalitāte ok.Dabūju arī refundu 1 GBP apmērā par krāsu.
Tātad padalīšos ar dažiem sīkumiem, kas atnākuši pēdējā (un ne tik pēdējā) laikā :D
Laikam sanāca sūtīt no sellera, kurš ražo drēbes bērniem. :D Nu nav tā, ka nevar vilk, bet rokas iespīlētas un mugurpusē garums arī īsti nav pa prātam. Bet par tādu cenu - viss o.k.
Viens no veiksmīgākajiem pirkumiem - PATĪK. O.k. smaka bija diez gan neciešama, bet priekš tam jau ir domāts pulveris un veļas mīkstinātājs.
Šis joks arī darbojas.
Dzīvē perfekts. Nu par tādu naudu iegādāts aksesuārs - jap, esmu apmierināta.
Pārējās lietiņas vēl tiek gaidītas. :)
Jollya, parsvarā jā. Ja prece nav tāda, kāda tā ir aprakstīta un redzama bildēs, tad man ir tiesības prasīt refundu. Viena lieta ir, ja nedaudz atšķiras, bet otra jau, ja ir manāma atšķirība.
Visi mani pasūtījumi atnākuši, bet vairāk no ebay neko nesūtīšu :) Lieku treknu punktu, jo secinājums viens - nu nav tas, kas bildē, nav tas, kas gaidīts, vairāk vilšanos kā patiesa prieka. Labāk pērku LV, samaksāju vairāk, bet vsm lielāka kvalitāte.
Sveiki!
Esmu nobítojusi vienu preci, bet es citur to pašu mantu atradu lētāk. Vai ir kāda iespēja atteikties, ja izsole vēl nav beigusies, pagaidām man ir augstākā cena...
Kā ir ar izmēriem? Rakstīts one size. Bet vai tiešām kas derēs A bļodiņai derēs arī C bļodiņai? Man dikti vajadzētu šai vasarai, bet nevaru sadūšoties uz pasūtīšanu jo baidos par tām bļodiņām. Esmu C izmēra krūšu īpašniece.