Varu padalīties arī ar saviem pirkumiem.

Šis man ļoti patīk, kvalitatīvs un tā zilā akmeņa krāsa ir super, vienīgi ķēdīte gan pēc kāda laika palika melna, bet nu pieņemu, ka tas varētu būt arī tāpēc, ka bieži pa kosmētikas maku "dzīvojās" un tā ātrāk nobružājās.

Šos abus sūtīju vienā reizē. Pie melnās žaketes ļoti labi izskatās. Auskari nav lieli, nu tādas podziņas un šallīte ir vairāk kā lakats, diezgan plāns, bet siltākā laikā ir ok.

Laba, man patīk, un ļoti lēta, tikai sākumā nenormāli smirdēja pēc gumijas vai tā materiāla, vai līmes, vārdu sakot, nezinu pēc kā. :D Bet nu tas izvēdinājās.

Šo sūtīju intereses pēc, gribēju zināt vai būs kvalitatīvs par tādu cenu un vai vispār ies. Strādā un viss ok. Nāca līdzi arī disks, bet tas man negāja, tāpēc vienkārši nolādēju to programmu torrentos. Sākumā bišķiņ pačakarējos, kamēr tur sapratu kas un kā, bet nu viss aizgāja.

Šos abus sūtīju priekš skriešanas. Pleijerim vēl atsevišķi klāt sūtīju Micro SD karti. Patiesībā to pleijeri jau esmu divas reizes sūtījusi, jo pirmo bieži atstāju uz nakti lādēt un tagad tam baterija tur tikai kādu pusstundu. :D Ar otro pagaidām viss ok. Nav tā, ka skanētu ļoti labi, jo ir salīdzinoši diezgan kluss un noteikti arī vajadzētu labākas austiņas nopirkt, bet man priekš skriešanas īsti neko ļoti labāku nevajag, tāpēc esmu apmierināta.

Šo sūtīju vienai mazai dāmītei. Diegi nekarājas un tie svārciņi tādi smuki pakupli. :)