Šodien saņēmu šo kleitu:
Atnāca ļoti ātri, pat divas nedēļas nepagāja. Biju domājusi, ka audums būs nedaudz mīkstāks, bet ir ok. Es ņēmu XL izmēru, bet vajadzēja laikam ņemt L, jo tajā vietā, kur ir paplašinājums man ir par lielu, vajadzēs kādu jostiņu likt, savādāk neizskatās tik smuki. No sajūsmas nespiedzu, bet kopumā ir ok :D
Varbūt varat ieteikt kādu selleri no anglijas, kas neprasa piegādes maksu. Gribu ko pasūtīt, bet tā, lai atnāk ātri. Jo cik skatos no UK, tad tur piegādes maksa vien ir puse no cenas un viss dārgāks nekā ķīniešiem.
Meitenes,
vai kāda ir sūtījusi šo maku? Vai +/- atbilst attēlam?
Jautājums arī zinātājām, kurām šāda maka nav: ja pārdevējs aprakstā min, ka materiāls ir 100% genuine leather, bet atsūtīs sintētisku s*du - es varēšu pieprasīt atpakaļ naudu?
kisskissmjau , tu atbildēji uz meow jautājumiem par kleitu? :D arī man interesējoši
Tev krāsa atbilst bildes krāsai? Un kādu ikdienā izmēru nesā un kāds tev ir kleitai? Cik gara esi un līdz kurienei tev kleita? Kopumā - labs pirkums? Daudz jautājumu.
čiepa, jā, es aizsūtīju viņai vēstuli.
Jā, krāsa atbilst, man ir tumši zaļā, viss ideāli. Paņēmu UK 10 izmēru, varētu teikt, ka tādu arī ikdienā nēsāju, lai gan domāju, ka derētu arī UK8, jo kleita ir diezgan staipīga. Esmu ~170, kleita nedaudz virs ceļa, bet nu tāds smuks tas garums.
Jā, pirkums labs, esmu apmierināta.
čiepa, ja pasūti kādu citu krāsu, tad es arī gaidīšu atsauksmes, jo gribu to bēšo :D
Esmu pasūtījusi vēl šādus zābakus. Ceru, ka nebūs kā istabas čības, bet nu tad jau arī nonēsāšu. Ja kādai šādi atnāca briesmīgi, tad lūdzu nerakstiet :D