Diana38 man tādi bija...ļoti ātri izjuka :D Ja ar viņiem domā aiziet līdz un no mašīnas tad bus ok, ja jāstaigā lielāks gabals, ilgi nekalpos. Bet tīri vizuāli smuki bija, uz kājas izskatījās labi.
Saņēmu šo kleitu .. nu biju gaidījusi ko pavisam citu :D Bet ir sintētiska, dikti pieguļoša, plāna vasaras kleitiņa:) Bet nu der perfekti un garums labs, kamēr vasara, vilkšu, jo kopumā jau izskatās tā neko, no priekšas ļoti smuki, no aizmugures gan so so, melna visa un dziļš izgriezums :D
Diana38 Nu ir tādi paplati...viņi visi vienā platumā ir (kā augšējā daļā, tā pie potītes) es pie džinsiem vilku, pie svārkiem bija tāda sajūta, ka pa kāju slīd uz leju :D
Maggi, ja palasītu lakas aprastu, redzētu - This is not the nail polish, it is the nail polish gel. So it needs to cured under UV or LED lamp after applying the polish on the nails (UV or LED lamp is not included)......
Maggi Jaa, gelish lakaam vajag to lampu. Noturiiba.. isti nemacesu teikt, jo man tads darbs, ka nekas neturas uz nagiem ilgi. :D Man visu laiku rokas ir udeni-mitrumaa.. tapec nu, tocj nevaru pateikt.