meitenes, kā labāk rīkoties, ja manu pastu regulāri piegādā kkādiem kaimiņiem? labākajā gadījumā kāds kaimiņš pārmet, ja ir labā garastāvoklī.Tas ir kā, vēstules, žurnālus utt. met kaimiņa pasta kastītē vai tev domātās pakas pienes un atdod kaimiņam? Un, kā tu domā, kā jārisina šī problēma? Protams, ka ej un runā uz pasta nodaļu!
Ja suuta no Ebay, tad man daudzi ir atteikusies suutiit uz citu valsti, turklat citai personai. Paypal personas datiem jaasakriit ar kartes datiem. Preteja gadijuma nevar prasit refund, ja kas noiet greizi. jebkura gadijuma, sakuma sazinies ar pardeveju un noskaidro visu.
Par Aliexpress nezinu.
Aija47, jā, tieši tik stulbi, cik uzrakstīts - sūtījumi, kas adresēti man - tiek piegādāti citiem.Ko tu gaidi? Saprastu, ja x1 tas noteik, bet no tevis noprotams, ka regulāri! Reizēm apbrīnoju Cosmo meiteņu domāšanu....
Tikai ieejot savaa kontaa man neuzradaas taads track nr. nepie viena sūtijuma,vai var but ka LV vinu nomaina??LC liek tām pakām, kas atnāk kā parasti sūtījumi, bez tracking numura.
Ko man darīt?Tu tak te neesi pirmo dienu, ka šādus jautājumus uzdod! Iesakuma apskaties pēc tracking numura - ja paka stāv jau muitā, tad pagarini protection laiku. Ja viss totāli ZB, tad ver vaļā lietu. Kā to izdarīt? Raksti Google "how to open a dispute aliexpress" un lasi visu informāciju, ko tev Google dod :P
nekad neeesmu vērusi.