Interesanta sakritība, tieši vakar vakarā skatījos interviju ar to Montāgu, kas viņa tāda ir gan pirms tam nezināju, šobrīd arī īsti nē - aktrise? :D Lai nu kā, nodomāju, ka pēc operācijām izskatās krietni labāk, kas varbūt ir nepopulārs viedoklis. Tikai protams, seja izskatās ļoti mākslīgi kopumā, īpaši smaidot un tā ir lielākā negatīvā puse.
Tas gan nenozīmē, ka manuprāt, viņai bija jātaisa operācija, bet gluži vienkārši es saprotu kādēļ tā tika veikta.
Krūšu implanti gan man šķiet kaut kas debils, ar nepacietību gaidu kad ar tādu pašu sparu un aizrautību sievietes skries "piepildīt" savas smadzenes ar intelektu.
Vai es esmu vispār pret plastisko ķirurģiju? Nē, taču es to izprotu, ja cilvēkam tiešām ir kāda sāpe, piemēram, pārāk izteikts zods, kas visu seju padara vīrišķīgāku. Ja operācijas tiek veiktas lai līdzinātos Holivudas zvaigznēm un klasiskajiem, garlaicīgajiem skaistuma standartiem - nē, nē un vēlreiz nē. Esmu aizdomājusies, vai ja neviens nebaidītos no operācijām un varētu tās atļauties, vai nebūtu tā, ka kādi 50% cilvēku izskatītos pilnīgi vienādi? Jo izskatās, ka individualitāte un paša viedoklis nav īsti cieņā, pārāk milzīga daļa cilvēku pakļaujas svešiem skaistuma standartiem.