Sveikas meitenes.
Nejautásu péc padoma, bet ja táds ir sakiet, vienkársi véléjos izstástít savu sápi.
Lieta táda, nu jau kádu laiku tiekos ar vírieti, redzu un jútu ka vins ir mans ístais, nu ir un viss.
Abi esam ká bez práta.
Probléma ir táda , ka vina bijusajai ir meitina no vina. protams ká gádígs vírietis vins par vinu rúpéjás un dievina par visu vairák.
Vins ar sau bijuso izskírás briesmígá veidá, ir dzirdéts ka víriesi palaiz rokas, bet sis gadíjums bija kájám gaisá un vienkári absurdi smieklígs. Vina aizejot no vina pateica ka ja vins ar kádu tiksies-vinam savu bérnu neredzet. tádél músu attiecibas ir "pa kluso" .
Tagad bija pláns uzsákt kopdzívo kopá(atrodamies tálu prom no tás trakás), bet te peksni vina izdomá braut uz sejieni un dzívot seit. Vins ir soká, nein ko darít, bet ka jau teica, dél bérna daris visu kas vajadzigs, jo negrib lai nelauj tikties un pec tam sméré kádu citu par tévu ieksá.
Es to protams visu loti labi saprotu, un tagad it iapsi vinam ir vajadzigs atbalsts no manim, ko vins sanem, esmu patiesiba apbrinojami mieriga sajaa situacija, lai gan sirds pliist pusu no sápém un bailém vinu pazaudét.
Kad runájám par so tému, vins teica ka ja vina piepsiedis dzivot kopá dél bérna, tad max tas bús nedaudz vairák par pusgadu, ilgak vini viens otru neiztures.
Ir briesmiga sajuta ieksaa, beidzot tu saties to isto , vienigo, bet ir skersli.
Gribu dzirdét páréjo meitenu domas, ko jus ieteiktu darit, varbut kádai ir lidziga situacija?
Gribas jau klietgt un teikt ka katram pasham par savu laimi jacinas, bet negribu vinu noskirt no berna.