Patīk, bet nedrīkst ..

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Sveikas. Gan jau, ka mani sapratīs tās, kam ir ilgas attiecības.. Reāli, savās attiecībās esmu laimīga, mīlēta un jūtu pret savu vīrieti to pašu :) Esam kopā vairāk kā trīs gadus. Bet tad kāpēc tagad ir tā, kā ir..

Ir viens puisis, jaunāks par manu vīrieti, vienmēr esmu bijusi viņa simpātija, nekad neesmu atbildējusi(jau kādus gadus 8), vienmēr esmu stingri likusi saprast, ka nekas tur enbūs, kur vēl tagad, kad man ir mans vīrietis..tagad ir tā, ka viņam jau divus mēnešus ir draudzene, tam puisim, protams, vairs nav to vilinošo vēstuļu, uz izteikumu, "eh, kāpēc tieši Tavam vīrietim tā paveicies", "visu gatavs būtu izdarīt, lai būtu mana" utt.. Caur tekstiem kā iet, ko dari, kas jauns un tā, vnm bija šādi un līdzīgi..Tagad , protams , nav, bet tagad kad nav, man to pietreūkst, un pat redzot viņa jaunās bildes ar jauno draudzeni, liekas, ka skauž, ka atņēma man pielūdzēju :D :D :D

Murgs nu, kāpēc tā notiek. Man viņu nevajag, bet tie vārdi pietrūkst un tas, ka tā iekāro :(
30.07.2012 13:22 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sāc ar to, ka uzlabo savu pašapziņu. Šāda veida uzmanība ir nekas vairāk kā pašapziņas spodrināšana. Tagad viņam ir sava sieviete, kuru slavēt un gribēt, bet tev pienācis laiks iemācīties labi justies arī pašai par sevi, bez palīdzības no malas.
30.07.2012 13:51 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tu ar to,ka kāds tev karas kaklā sev cel pašapziņu. un tagad pēkšņi,kad viņš vairs nesēž un neraud spilvenā un nebučo tev kājas, tagad tev skauž, jo tu vairs viņam tā eesi vajadzīga...ir cita.
30.07.2012 13:53 |

Reitings 339
Kurā teikumā es rakstu, ka tas ceļ manu pašapziņu, ka nevaru bez tā dzīvot, ka gribu. lai bučo kājas? Jūs lasīt lūdzu iemācieties līdz galam, un tad rakstiet tādas lietas! Ja pietrūkst komplimentu no tieši tā cilvēka, tas nenozīmē, ka es tag miršu un ieslīgšu kompleksos, ir un būs citi, kas to darīs, nejaui par to iet runa!!!
30.07.2012 13:55 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Visiem jau patīk, ja izrāda uzmanību, pat ja mums to cilvēku nevajag, jo tāpat glaimo :D

Reitings 895
man ar ir puiis, kuram es esmu mūža mīlestība, bet es kkā tā nejūtos. viņš bieži ir rakstījis, ka mīl mani un grib būt kopā, bet es vienmēr lieku saprast, ka mēs nebūsim kopā. tiesa gan reizēm (arī diezgan maitiski) jūtu viņu kā tādu drošības tīklu, zinu, ka viņš palīdzēs jebkurā situācijā, ja es tik pasaukšu. bet es arī zinu, ka nekad to nedarīšu, jo viņš man ir tiešām tuvs un labs draugs un arī tad, kad vinam ir kāda meitene, es PRIECĀJOS, jo savtīgi ir gribēt, lai tas cilvēks paliek viens un gaida, kamēr tu atbrīvosies vai vnk izdomāsi viņu aplaimot ar savu uzmanību. ja tu viņu, neteikšu mīlētu, bet kaut vai tikai cienītu kā civēku, kā draugu, tad novēlētu visu to labāko ar jauno draudzeni, nevis skaustu viņa laimi. es, godīgi sakot, mīlu to otru puisi, bet kā brāli, tāpēc man tādas "sirdsāpes" izpaliek...

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
NightMare,
kādēļ nevari pieņemt normālu kritiku? Beidz sevi spodrināt, bet uzklausi ar vēsu prātu. Vajag ieklausīties nevis tikai stāstīt, cik tu esi normāla un mēs pārējās kritiskas.

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tas ir dabiski,ja esi pieradusi,ka Tev šis vīrietis saka komplimentus, liek justies skaistai,iekarojamai un pazūd ,neraksta vairs saldos vārdus ,tad pietrūkst teksti. ar laiku uzradīsies kāds cits,kas Tevi apbrīnos un aizpildīs šī vīrieša saldo tekstu vietu
30.07.2012 13:56 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Patiesība acīs grauž..
man arī patiktu,ja kāds man vienmēr kārtos kaklā un es varētu viņu atšūt 101 reizes, bet toēr vienmēr paturēt tuvumā..un te pēkšņi - viņam ir cita..cita, kura patīk un,kuru mīl, čubina un par kuru saka,ka viņa pašam ir ļoti paveicies..un tad tu sāc justies nevajadzīga...
30.07.2012 13:58 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Mazs balts jēriņš ienāca starp lapsām,kur viņu visas uzreiz saplosīja:D
30.07.2012 13:59 |

Reitings 339
Ance, es priecājos, izlasi manus vārdus šeit komentāros un tad tā saki, nevajag uztaisīt kādu par maitu, kura galīgi tāda nav!
pati vēlēju atrast draudzeni, pat ieteicu savas mīļākās randiņvietas ar manu draugu, kas mums ir, un viņa draudzenei patika. Neesmu nekad pat teikusi viņam, ka man pietrūkst viņa komplimenti vai ko tādu - kā sieviete sievietēm pasūdzējos, ka pietrūkst man mana pielūdzēja un tas arī viss, kas šeit tiek pateikts!

Ko Jūs uzpūšat no mušas ziloni, burtiski
30.07.2012 13:59 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kāda atklāti uzrakstīja savas domas un sajūtas, un uzreiz egoiste, savtīgā utt... es varu derēt, ka katra otrā tā ir jutusies, bet katra trešā flirtējusi ar aizņemtu puisi, bet katra ceturtā centusies aizvilināt... vienkārši ārprāc! saprastu, ja vēl pašas būtu baltas un pūkainas, bet tā taču nav, un šajā gadījumā tās bija tikai domas... kādos vārdos varētu nosaukt jūs, kad citi spētu lasīt jūsu domas... oj!!!

autorei - man arī bijusi identiska situācija. maza greizsirdība ir, bet man palīdz tas, ka tā viņa meitene nav īpaši simpātiska :D
30.07.2012 14:01 |

Reitings 339
Fashiona, kritika ir kritika, ar pamatojumu uz rakstīto, nevis izdomāt to kā nav un par to nosaukt par pretīgu! Tā nu nav kritika!

Loģiski, ka man aizstāvēšanās taktika, ja tieku nepareizi saprasta :D Bet, saprotu, ka dažiem šeit, un ne es pirmā un pēdējā to saku, vienmēr otram jāpasaka, kas slikts, un jā, es tā tiktiešām nedaru, ja liekas stulba diskusija, neko vnk nesaku, vai ja liekas, ka nu camon, nav tik traki, kā autorei liekas, normāli to pasaku, nevis izvēlos ne tos patīkamākos vārdus!
30.07.2012 14:05 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tev tavējais ''lieliskais'' nesaka komplimentus, nepievērš uzmanību, ka ilgojies pēc cita vīrieša uzmanības un vārdiem?
30.07.2012 14:05 |

Reitings 7143
Tu neesi teikusi, ka tas tev uzlabo pašapziņu, bet tā vienkārši ir - kaut arī tu to neapzinies. :) Ja tu pati par sevi justos skaista, mīļa, iekārojama, tev nevajadzētu kādu, kurš tev atgādina, ka tu tāda esi. Turklāt, tas, ka tev tas ir nepieciešams no cilvēka, kas nav tavs vīrietis, liecina arī par to, ka attiecībās kaut kas nav īsti kārtībā. Ārpus attiecībām cilvēks meklē to, kā viņam trūkst. Ja netrūkst, tad nekādi pielūdzēji nav vajadzīgi. :)
30.07.2012 14:07 |

Reitings 1475
Ok, ne mēs baltas, ne pūkainas :D

Bet citas meitenes ilgi meklē sev kaut cik normāli puisi, kamēr citas ir it kā skaistās attiecībās, bet vēl kaut ko gaida no citiem apkārt. Loģiski, ka ir meitenes, kas to nesaprot. Es nenosodu šādu rīcību, bet ir jāsaprot, ka tas ir EGOISTISKI un nav īsti pareizi. Vajadzētu meklēt mazliet savādāku risinājumu nevis cerēt uz šo vienu, nabaga puisi. Tas arī viss!

Visvairāk mani kaitina autores teikumi par to, ka viņa jau nemaz tik slikta nav un, ka jau visām tā gadās. Bet ir jāsaprot - slikta vai neslikta, bet tomēr savas rīcības sekas jāapzinās kā pieaugušai sievietei!
30.07.2012 14:08 |

Reitings 7143
Un tas nav ne slikti, ne labi - tā vienkārši ir. Un tu tāda neesi vienīgā.

Reitings 895
NightMare, piedod, man uz brīdi nets atslēdzās, neredzēju tos komentārus, savējo uzrakstīju jau pirms tā visa. nē, nu labi, vienkārši tad nav īsti pamata tev tā justies.
vienkārši - varbūt neesi laimīga savās atticībās? kaut kāds iemesls tev tā justies jau ir!
uz mani toč nevajag apvainoties, neko tāāādu nepateicu, visu var saprast! ;)

Reitings 339
Paldies Zili_rudzi. Perfekti mani saprati, un vēl meitenes.

un CLOO, saka, protams, bet esmu tāda savtīga maita, ka nu patīk, ka arī kāds cits man pasaka komplimentus, nezinu kā par to mani vēl zeme nes...
30.07.2012 14:09 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
nu var ņemties,tjip pašām nekad nepatīk uzmanība ne :D
30.07.2012 14:10 |

Reitings 1475
Fashiona, kritika ir kritika, ar pamatojumu uz rakstīto, nevis izdomāt to kā nav un par to nosaukt par pretīgu! Tā nu nav kritika!

Tam es piekrītu. Tie jau ir nepamatoti apvainojumi. Bet centies saprast arī citu meiteņu viedokļus.
30.07.2012 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits