Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kaķis

 
Reitings 29
Reģ: 06.06.2012
Sveikas!

Man ir gandrīz gadu veca kaķenīte,kura pēc sterelizācijas baigi mainījusi savu raksturu,viņa agrāk bija ļoti mīlīga,īsti nekādas skādes mājās nedarija,bet kopš sterelizācijas viss mainījās. Viņa bieži prasa ēst klaigājot un traucējot mani.Plēš aizkarus,jau virtuvē ir milzīgs caurums izplēsts,lēkā uz skapja,durvju malām,zog visādas matas,ņem mutē manu gredzenu,auskarus,rokassprādzes,vai met tās no galda lejā un tad sāk spēlēties,un man vēlāk jāmeklē,kur kas palicis. Saprotu,ka sterilizācija ietekmē kaķi,varbūt viņa ir dusmīga uz mani,ka pieņēmu lēmumu viņu sterelizēt,jo nevēlos kaķēnus un to trako ņaudēšanu dienām un naktīm.
Es jau mēnesi nevaru normāli izgulēties,viņa izguļas un man neļauj gulēt,garīgais var teikt katru dienu ir slikts,jo neizguļos. Kaķenīte man ir ļoti mīļa,bet tādus piedzīvojumus man jau apnika piedzīvot,ko viņa te dara.
Varbūt varat ieteikt,ko lai dara,lai viņa kļūtu mierīgāka un mazāk skādes mājās darītu ? Izņemot to,ka nevajadzēja ņemt kaķi vai,lai atdodu kādam citam.. vnk varbūt kādai ir līdzīgi ar savu mājdzīvnieciņu un kā to var nedaudz mainīt ?
22.07.2012 12:43 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Sāc ar to, ka savas rotaslietas turi kastītē/vāzē/krūzē utt., lai kaķis nevarētu nozagt. Un visas sīkās, nozogamās lietiņas neturi uz galda vai, kur pagadās, bet novāc kaķim nesasniedzamā vietā. Mans kaķis arī mīl nozagt dažādas lietiņas, ir zadzis pat automašīnas atslēgas, tāpēc neko tādu neturu vietā, kur viņš redz.
No aizkaru plēšanas var atradināt ar ūdens pulverizatoru. Kā kaķis dara blēņu, uzsmidzini viņam ūdeni. Mans ar laiku no blēņām atradinās.
Par ņaudēšanu - ir kaķi, kuri vienkārši ir runīgi. Mans "runā" visu laiku. Tur neko nevar padarīt.
22.07.2012 12:49 |
 
Reitings 29
Reģ: 06.06.2012
Par ūdens pulverizatoru neiedomājos,noteikti izmēģināšu,jo viņai ļoti nepatīk ūdens,lai gan mazgāt mazgāju,bet viņa šausmīgi pretojas.Iespējams sāks baidīties tuvoties aizkariem un darīt visādas skādes,jo zinās kas viņu sagaida.
22.07.2012 12:57 |
 
Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Mana kaķene reiz atstiepa no virtuves galda nočieptu piecīti :D
Un tas, ka viņa izguļas gultā un neļauj gulēt- mīļā, ja traucē, tad pabīdi malā. Ja cilvēks otru var izgrūzt no gultas, tad kāpēc nevarētu kaķi?! :D
Patiesībā viss ko tu uzskaitīji ir arī ar manu kaķeni un neko traucējošu nejūtu. Reizēm bļaustīšanās piebesī, bet tad es vnk iedodu ēst vai kādu viņas mantiņu, lai spēlējas :)
22.07.2012 13:21 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
kakjus vsp nedriikst mazgaat :) nomazgaajas vitamiini, ko vinjsh uznjem no spalvas.

pameegjini izmainiit vinjas rezhiimu, lai vinja pa dienu tik daudz negulj un ir aktiiva, lai pa nakti var guleet. :) maneejais arii naak gultaa speeleeties 5 no riita (ninja) :D
22.07.2012 13:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits