Sveikas!
Man ir gandrīz gadu veca kaķenīte,kura pēc sterelizācijas baigi mainījusi savu raksturu,viņa agrāk bija ļoti mīlīga,īsti nekādas skādes mājās nedarija,bet kopš sterelizācijas viss mainījās. Viņa bieži prasa ēst klaigājot un traucējot mani.Plēš aizkarus,jau virtuvē ir milzīgs caurums izplēsts,lēkā uz skapja,durvju malām,zog visādas matas,ņem mutē manu gredzenu,auskarus,rokassprādzes,vai met tās no galda lejā un tad sāk spēlēties,un man vēlāk jāmeklē,kur kas palicis. Saprotu,ka sterilizācija ietekmē kaķi,varbūt viņa ir dusmīga uz mani,ka pieņēmu lēmumu viņu sterelizēt,jo nevēlos kaķēnus un to trako ņaudēšanu dienām un naktīm.
Es jau mēnesi nevaru normāli izgulēties,viņa izguļas un man neļauj gulēt,garīgais var teikt katru dienu ir slikts,jo neizguļos. Kaķenīte man ir ļoti mīļa,bet tādus piedzīvojumus man jau apnika piedzīvot,ko viņa te dara.
Varbūt varat ieteikt,ko lai dara,lai viņa kļūtu mierīgāka un mazāk skādes mājās darītu ? Izņemot to,ka nevajadzēja ņemt kaķi vai,lai atdodu kādam citam.. vnk varbūt kādai ir līdzīgi ar savu mājdzīvnieciņu un kā to var nedaudz mainīt ?