es arī sāku no nulles, pirmā nod man bija jau februārī un mana instruktore bija ļoti aizņemta, tpc nākamreiz gāju tikai martā un tiku uz pāris nodar, un skolas dēļ mēnesī man bija kādas 4 nodarbības, tgd vasarā tiku vairāk, esmu nobraukusi jau kādas 26, pēdējās divas nod jau eju uz figurām. salīdzinoši ar citiem maniem draugiem, laikam man ir riktīgi daudz nodarbību, bet man nebija ne pieredzes nekas, kā arī uz brīdi pazuda motivācija.
Domāju, ka jau sen varēju tikt pie šīm tiesībām, ja būtu ātrāk atradusi citu instruktoru. Nevis tāpēc, ka likās, ka manējā ir slikta, bet tomēr jutu, ka viņa dažas nodarbības novelk vnk naudas pēc. Tāpēc atradu paralēli citu, kas man divās nodarbībās iemācīja tiiiik daudz, visus manus sliktos paradumus ( neskatīties spogulīšos, bailes iekļauties satiksmē u.t.t) uzreiz izdzina ārā.
Mana vienīgā problēma ir tā, ka esmu aizmirsusi dažus noteikumus un mani gāž iekšā vietas, kas ir saistītas ar tramvaja sliedēm :D un es braucot nevis nopelnu mazās vai vid kļūdas, bet uzreiz lielās. bet es ļoti cenšos visu atkārto un ceru, ka augustā jau likšu eksāmenu . vai cik gari :D