Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dilemma

Reitings 138
Reģ: 11.09.2011
Pievienošos to diskusiju veidotājām, kuras nevar izvēlēties starp 2 skolām un programmām. :D Arī es vēlos dzirdēt Jūsu viedokli par to, kur mācīties būtu visjēdzīgāk un noderīgāk pašai nakotnē.
Tātad esmu tikusi budžeta RSU programma"Medicīna", kā arī LU programmā "Optometrija" un nu nevaru tā īsti izlemt. It kā jau no sākta gala gribēju iet uz RSU studēt medicīnu, bet pēdējā laika arī saku interesēties par optometriju un negaidīti esmu uzņemta budžetā arī šeit. Eksaktās mācības man padodas, tāpēc varu droši mācīties abas programmās. Bet kas būtu perspektīvāks nākotnei?
Paldies :)
18.07.2012 22:12 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Man viena paziņa, studēja LU optometriju. Pagajušajā gadā beidza, bet ar studijām nebija apmierināta, jo no praksēm neesot bijis nekādas jēgas un lekcijas arī pasniegtas nekvalitatīvi. Beigās viņa ir pabeigusi un ieguvusi grādu, bet pati atzinās, ka jēgas nekādas.

Pati studēju RSU un uzskatu, ka te ir labāka kvalitāte gan komunikācijām, gan medicīnai nekā LU. Tā ka izvēle tapat paliek tavā ziņā.
18.07.2012 22:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits