Matu pieaudzēšana

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Mani ieinteresēja tēma- matu pieaudzēšana. Pati arī apsveru domu pieaudzēt matus, jo mani mati aug pārāk lēnu un ataudzēšanai vajadzēs ļoti ilgu laiku.
Tāpēc gribēju jautāt- cik apmēram izmaksās matu pieaudzēšana? Es, protams, domāju kvalitatīvus matus, nevis plastmasas, kas pēc pirmās mazgāšanas reizes savelsies. Kā arī gribētu dzirdēt jūsu viedokli par matu pieaudzēšanu, lietas, ko vajadzētu un ko nevajadzētu darīt, knifus un pieredzi! :)
18.07.2012 20:50 |

10 gadi
Reitings 1078
Reģ: 06.04.2011
man arī ir dabīgi mati taisni, taču tad, kad mati netīri, tad vai tik tikko kā izžāvēti, tad varbūt ļooti nedaudz jau kaut kādu atšķirību manīt var, bet tā,ja es normāli visu izķemmēju un iepūšu kādu neizskalojamo balzamu, tad viss ir ok, neko manīt nevar. cilvēki, kas mani ir iepazinuši pēc matu pieaudzēšanas joprojām domā, ka tie ir mani dabīgie, jo tā arī izskatās. pat mani radinieki, ko nebiju kādu laiciņu satikusi, nodomāja, ka tie ir mani dabīgie :) bet uz kaut kādiem pasākumiem vai tusiņiem gan matus iztaisnoju, tad vispār ideāli. bet ikdienā neprasās ;)
18.07.2012 22:46 |

Reitings 259
Reģ: 30.08.2011
es aarī agrāk vēlējos pieaudzēt, bet tad sapratu, ka baigā noņemšanās, pietam, ir dzirdēts, ka mati pēctam paliek daudz planāki, krīt ārā, piņķerējas. izdomāju izmēģināt clip in. mati nebojājas vispāt. tādi kā bija, tādi palika + 4x lētāk. kamēr lietoju clip in, pašas mati izauga gari un tagad jau pus gadu nelieku viņus ;)
18.07.2012 22:50 |

10 gadi
Reitings 1078
Reģ: 06.04.2011
man drīzāk liekas baigā noņemšanās ar tiem clip in. :D es arī biju vispirms nodomājusi lietot tos, taču tad es vairāk par tiem palasīju un tā ņemšana ārā katru nakti,pec tam likšana atpakaļ katru rītu-man tas liekas vēl apgrūtinošāk. pietam es lasīju,ka jāņem ārā arī tad,kad nodarbojas ar sportu, un tā kā man tas ir vairākas dienas nedēļā, tad tas nu gan būtu smieklīgi- pēkšņi man gari mati, atnāku uz treniņu un paliek īsi mati. ar pieaudzētiem varbūt liekas grūti tikai pašā sākumā, kad ir jāpierod, pēc tam ir tā, kā ar dabīgiem! ja godīgi, es tā arī jūtos, ka tie ir mani mati un nav nekas pieaudzēts. nejūtu nekādu apgrūtinājumu ar viņiem, tik tiešām jūtos kā ar saviem :)
18.07.2012 22:55 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Man tagad ir clip in , ielikšana aizņem 2-3 minūtes, bet nav tā sajūta ,kas ar pieaudzētajiem, tos us tape vispār nejutu ,ka ir , šos gan, piņķerējas ar bieži , besī :D
18.07.2012 23:02 |

Reitings 13
Reģ: 15.07.2013
Es vienozīmīgi iesaku iedziļināties Hair Talk matu pieaudzēšanā.
Tā ir tā pati - parasto patērētāju vidū izslavētā matu pieaudzēšana uz līmlentām -
TIKAI NELIELS STOP.
*Hair Talk tā ir oriģnālā pielīmēšanas metode - pārējais ir pakaļdarinājums. (nesaukšu vārdos).
Hair Talk - 1) Līmlente ir tā saucamā otrā āda, tā elpo un nav nemaz kaitīga Jūsu matiem un galvas ādai.
2)Hair Talk Mati ir 100% dabīgi - te nav nekāda sintētikas piemaisījuma (lēti mati - mīļās dāmas nevar būt 100% dabīgi - vienalga ko Jums mēģina iestāstīt.)
3)Hair Talk matus ņem nost 5-10 min laikā ar pilnīgi nekaitīgu škidrumu - citus ar acetona šķīdumu - spriežat pašas.
4)Konkurenti par katru cenu grib pirkt Hair Talk līmlentes - pēctam uzdod tās par savu matu līmlentēm.
5) Konkurenti nomelno Hair Talk- tātad Hair Talk ir labāks.
6) Hair Talk matu pieaudzēšanu izvēlās sievietes kuras visu jau ir pārbaudījušas un meklē labāko.
7) Hair Talk matu pieaudzēšanas sistēmu izmanto tādas pasaulē slavenas sievietes kā Madona, Paris Hilton, Victory Bekhem utt.
Sīkāka informācija www.hair-talk.lv
16.07.2013 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)