Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko lai iesāk?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Sveikas!

Problēmas ir daudz, un stāsts garš, bet mēģināšu īsumā. Šis gads viennozīmīgi ir sliktākais manā mūžā laikam. Izšķiros nesen no ļoti nopietnām un ilgām attiecībām. Grūti ar to tikt galā. Protams, ka ļoti sāp. Bet pats trakākais - es jutos pilnīgi viena. Es visu daru viena. Diemžēl attiecību rezultātā pazaudēju gandrīz visus draugus. Mums labi bija divatā un citus nevajadzēja. Tagad esmu palikusi bez nekā, vien apzinoties, cik nepareizi darīju, ka nostādīju attiecības sev par svarīgāko, pazaudējot visu pārējo..Kā lai vispār tiek pāri tam smagumam, ko atstājusi šķiršanās, ja man pat nav draugu? Ja esmu viena un vientuļa..? Pat nav, kam īsti izkratīt sirdi, aiziet paballēties, kaut uz kino.. Pat uz kino vakar gāju viena !! Un vai ziniet, cik nožēlojama ir tā sajūta?

Meitenes, ceru, jums nekas nebūs jāpiedzīvo šāda sajūta, kā man. Es ļoti apskaužu tagad cilvēkus, kam ir draugi, kam ir savas kompānijas, kur svinēt svētkus, tusēties vasarā.. Es pašlaik gaidu vien ātrāk vasaras beigas..lai tumšajos rudens un ziemas vakaros vēl vairāk nojūgtos no šīs vientulības..

Zinu, teiksiet, lai meklēju jaunus draugus..nav jau tik vienkārši. Kur lai tā uz sitiena atrod? Pašai jau nav daudz tā brīvā laika, labi vismaz, ka ir labs darbs, tas man vēl palīdz sapurināt sevi šādos brīžos..

Un katru dienu šī sajūta, man ir JAU 25, un man nav nekā.. Nekā man nav. Es pazaudēju dārgāko kas man bija un draugu man arī vairs nav..
Jā, man patīk šo to padarīt brīvajā laikā, bet to visu darīt vienai ir sasodīti smagi, it sevišķi, ja agrāk ar to visu nodarbojos kopā ar savu mīļoto, ar ko mums bija daudz kopīgi hobiji un intereses..

Ehh, varbūt vēl te kāda sestdienas vakarā vientuļā paunāsies ar mani nedaudz.. :(
14.07.2012 22:22 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Zini, kas man vairāk pārsteidz? Tas, ka it kā pieaugusi sieviete visa sevi tā vienkārši atdod vecim, pamet draugus un dzīvo sazin kādā burbulī! Nu cik var visu laiku raudāt par tām attiecībām??! Neņem to baigi pie sirds, bet pietiks raudāt par to, kas nāk un aiziet!
14.07.2012 22:28 |

Reitings 122
Reģ: 01.05.2012
Zini, arī tas nav pasaules gals... Piemēram es vsp nevarētu teikt, ka man ir daudz draugu.. vien kādi divi trīs.. un esmu izdzīvojusi arī bez tusēšanās (bet nu es esmu īpašs gadījums :D ).

Velti šo laiku sev! Izaugsmei, pārdomām.....
Ies laiks un viss nokārtosies ;)

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Tev nav arī māte, tēvs, brāļi un/vai māsas?

Džeks nav visa dzīve.

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Te ir neskaitāmas iepazīšanās diskusijas, kurās meitenes meklē kompanjoni ballītēm, kino, pusdienām, utt. Uz priekšu!
14.07.2012 22:30 |

Reitings 394
Vecāki ir, bet nu tas jau ir citādi.. Nu jā, es neesmu acīmredzot pieradusi sēdēt mājās brīvdienās, jo ar bijušo katru nedēļas nogali kaut kā izklaidējāmies un braucām visur kur un nekad mājās nesēdējām. Bet nu man ir izvēle - sēdēt mājās, vai iet izklaidēties vienai, kas ir sasodīti smagi :(

Un jā, es jau sev centos iestāstīt, ka tagad veltīšu laiku sev, lasīšu grāmatas, darīšu, ko sirds kāro utt, bet tas nemazina to vientulības sajūtu :(
14.07.2012 22:31 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
kas ir ar vecajiem draugiem? vini ir vnk atsvesinajusies, vai tu vinus taka "pasutijusi" esi?
ja draugi ir atsvesinajusies, tas nav vel nekas traks. nevar jau, protams, izlikties itka nekas nebutu bijis un "piesieties" ar tusinjiem utt, bet vari jau kadam uzrakstit, pajautat ka iet un ta pamazam sarunat satikties, tad kopa kaukur aiziet utt. ganjau bus labi.

un vispar cosmo meitenes jau ir rikojusas vairakas diskusijas, kur meitenes mekle sev draudzenes, lai kopigi nosistu laiku. no kuras pilsetas esi?
14.07.2012 22:33 |

Reitings 394
Queen, redzēju, ka tur nekas īsti nenotiek, vismaz izskatās, ka neviena nav gatava iepazīties un sadraudzēties caur šādu forumu..Spriežu pēc tām diskusijām. Bet, ja kādai arī vientuļi, droši uzrakstiet privāti, esmu labs sarunu biedrs :)
14.07.2012 22:34 |

Reitings 8968
Man ir lidzigi, bet nu es te vienmer esmu bijusi viena, jo atbraucu viena... gribeju no visa aizbeegt... tagad rezultats...
Bet es kaut ka varu pardzivot, ka esmu viena... ja, ir skumji, kad uz kino jaiet vienai..
Bet no otras puses, nav nevienam pilnigi par neko jaatskaitaas un tas man patiik...
Man ari dzeks bija visa dzive, bet nu man tas patika..
Un tagad, kad vina nav, neka cita ari nav, jo patika visu darit ar vinu...
Iesaku, vnk samierinaaties un saprast, ka tu pati sev esi visslabakais, jas tev ir dzivee, bus cits dzeks, cita dzive...
14.07.2012 22:35 |

Reitings 394
Amelle, esmu no Rīgas. Vecie draugi..nu ir no skolas laika, kur vispār kontakti zuduši un nav pat iespējams atjaunot, daudzi ārzemēs, daudziem ģimenes, savas otrās pusītes. Ir divas vai trīs darudzenes, bet nu nevaru plīties viņām visu laiku virsū. Reizi mēnesī varbūt ko sarunājam, vai retāk. Katrai sava dzīve tomēr. Nav jau man 20. Manā vecumā tomēr jau mazāk dauzās riņķī, daudzām jau bērni utt.
14.07.2012 22:37 |

Reitings 8968
Man ir pec pus otra menesa 27, ta ka man ir tragiskaak :D un es nedzivoju lv :D
Bet mans prats ir jau tik slims, ka man viss ir pie dirsas :D
14.07.2012 22:40 |

Reitings 394
Mjā, apzinos visu ko rakstat, paldies jums, ir jau taisnība.. Kad izšķīros, sākumā pat biju nedaudz atvieglota. Daudz kas likās labāk, jo pēdējā laikā biju nomocījusies tajās attiecībās. Bet nu ir kāds laiciņš pagājis un man viņš tā pietrūkt sāk. Vakar raudāju visu laiku, šodien atkal..nezinu, kas pēkšņi uznāca, jo uzreiz pēc šķiršanās pat tā nepārdzīvoju, kā biju iepriekš iztēlojusies, cik smagi būs.. Bet nu ir slikti, un, ja vēl man būtu ar ko pavadīt brīvo laiku, būtu vieglāk, bet nav, un tāpēc sēžu un gruzos un liekas, ka nojugšos.. Pati sevi moku, tagad atkal sēžu, klausos mūziku, kas atgādina par viņu un pinkšķu..Stulba, nu :(
14.07.2012 22:40 |

Reitings 8968
Bet man dazreiz ta patik gruziities, it ka es butu baigaa cieteja, afrikaa berniem tomer nav ko est, ta ir probleema :D

Bet nu man nav ne jausmas, ka lv var atrast draugus :D
Man te ir viena draudzene, kura ir tik pat nozelojama ka es :D mes vnk nodzeramies un tad atceramies kadus sudus esam sastradajusas atkal :D
14.07.2012 22:44 |

Reitings 701
nu katrs tusejas cik ilgi grib, citam 20 gados pa diviem berniem, citam 40 gados nav neviena. Izbaudi brivibu un iepazisties ar jauniem cilvekiem. ej uz fitnesu, tas ari ir forsi.
a es vispar ielistu http://www.21stcenturypsychics.com/ un paprasitu kad man bus jauns dzeks un ko man vajadzetu drit, lai nebutu garlaicigi.:D es jau atkariga no tiem zilniekiem, katru dienu prasu visu kas ienak prata:D
14.07.2012 22:46 |

Reitings 85
Reģ: 28.04.2009
Amelle, nopietni? :D
kā tas notiek?
14.07.2012 22:51 |

Reitings 701
nu tak ieej taja adrese un uzdod 3 jautajumus. katru dienu var 3 uzdot.
14.07.2012 22:53 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Kaa juus varat ticeet tai adresei
14.07.2012 23:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits