Personas kontaktinformācija pēc vārda/ip?

Reitings 26
Reģ: 31.05.2012
Ir cilvēks, kurš mājaslapai (čatam) traucē darbu. gan lietotājiem, gan administrācijai- pārkāpjot noteikumus, personiski apvainojot un visādi citādi neliekot mieru. Mājaslapa internacionāla, darbojas vēl kādās 5 valstīs, es pati neesmu īpašniece, bet administrēju tieši Latvijas līniju, līdz ar to mans pienākums, lai saglabātu darbu - rūpēties par to, lai lietotājiem būtu patīkami tur uzturēties un tie gribētu atgriezties, taču ar viņa līdzdalību kaut kādu mieru un patīkamu atmosfēru ir ļoti grūti uzturēt.

Nobloķējot vienu šīs personas profilu, viņš reģistrē citus un turpina darīt to pašu. Nobloķējot IP adresi, tā tiek mainīta, pēc maiņas sistēma vairs, protams, viņu neatpazīst un atļauj piekļuvi čatam. Protams, mums tamlīdzīgi gadījumi ir bijuši jau iepriekš, bet iepriekšējiem pēc ~ 10 bana reizēm pietika, apnika ņemties. Ar šo - kā ar vējdzirnavām. Pusgadu.

Ir zināms cilvēka vārds, uzvārds, pēdējā IP adrese (pirms maiņas). Cilvēks nepilngadīgs. Ja būtu iespējams, sazinātos ar viņa vecākiem, bet man nav nekādas kontaktinformācijas. Kā lai dabū rokā?
12.07.2012 14:52 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Ja kāda nepazīstama sieviete nāktu aizrādīt un teikt par policiju kaut miermīlīgā balsī, protams, ka es aizstāvētu savu bērnu! Viņam es paskaidrotu, aizrādītu utt., bet neļautu kādam citam ar viņu "runāt"

turklāt lai ko sdaarītu bērns vecākiem jaaizstāv,jā jārunā,bet bērnam jāzin ka ģimene lai vai kas būs par viņu!
12.07.2012 16:58 |

Reitings 1487
Problēma, kā jau Dope teica, viņš tur nav ar savu vārdu un uzvārdu, tur ir niki. Ej nu pierādi, kurš to rakstījis, kaimiņu Pēteris vai Anniņa.

tev arī tas nav jāpierāda, bet policijai
12.07.2012 17:00 |

Reitings 26
Reģ: 31.05.2012
Pievakare, problēma jau nav tur, ka viņi to saka skaļi, problēma ir domāšanā un uztverē pret pasauli, pret citiem un pret sevi. Tas ir morālās stājas jautājums. Normālam cilvēkam, labi un pareizi audzinātam bērnam, pirmkārt, neienāktu prātā doma, ka varētu otru šādi apvainot (vienalga, virtuāli vai reāli). Ja ir tas rupjības, naida, negāciju gēns ir tevī iekšā un, ja tev prasās otru visu laiku kaut kādā veidā apvainot, tad tā tas būs jebkurā dzīves situācijā, gan virtuālajā pasaulē, gan reālajā. Nestāsti, ka cilvēks, kurš regulāri citus apvaino virtuāli, dzīvē domās, ka visi apkārtējie ir jauki un pūkaini zaķīši. Protams, viņš tādas pašas rupjības domās arī dzīvē, tikai pietiks prāta to neteikt skaļi. Reālajā pasaulē tas cilvēks šo vēlmi centīsies apslāpēt un neizrādīt to publiski, lai neapkaunotu sevi. Bet tā neteikšana skaļi jau nav problēmas iznīcināšana saknē, problēma paliek, tikai tiek maskēta.
12.07.2012 17:03 |

Reitings 1487
Nestāsti, ka cilvēks, kurš regulāri citus apvaino virtuāli,

kā saka psihologi lr vientuļš ,nemīlēts
12.07.2012 17:07 |

Reitings 70
Reģ: 20.03.2009
7GD jau jūs tikāt galā ar problēmām un nekādu lielo iejaukšanos nevajadzēja, bet nu te tiek aizskarti cilvēki un nosaukti vārdi, uzvārdi, cik saprotu. Tas tomēr nav īsti normāli.
Dīvaini, ka cilvēks tik neatlaidīgi vēlas šādi izpausties. Domāju, ka viņu vienkārši vajadzētu atrast tā iemesla dēļ, ka tur ar viņu psiholoģiski nav kaut kas kārtībā. Jaunietim vajag psihologa palīdzību.
Bet ja tā nopietni, tad tiešām mēģiniet ar tiem telefona numuriem. Savādāk man liekas, ka ar tādu "brīnumu" tik galā nevarēs.
12.07.2012 17:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Elza, es atkārtošos 1) cilvēki mēdz izlikt visu negatīvo, kas sakrājies viņā, internetā. Tāpat kā cits skrien, cits zīmē, bet dažiem tāds vaļasprieks nolikt cilvēkus internetā, lai pārējā laikā būtu smaidīgiem.
2) pusaudžiem ir sakāpinātas emocijas un viņi izaug no tāda vecuma un uzvedības, nepaliek visu dzīvi tādi. Un šim punktam es zinu reālus piemērus.
3) daži speciāli provocē citus ar apvainojumiem, lai uzjautrinātos.

Protams, tas nenozīmē, ka cilvēkam, kurš šādi rīkojas internetā, viss ir labi ar dzīvi un psihisko stāvokli. Bet teikt, ka vaina ir audzināšanā, spriest, kāds viņš būs vīrs un tēvs kaut kad pēc 10 gadiem - tas ir muļķīgi.

Lexy, jā, jo mēs visu risinājām tehniski vai rakstījām cilvēkiem, bet virtuālas problēmas risinājām virtuāli.
12.07.2012 20:51 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ā, un es neattaisnoju to, ja kāds tiešām mērķtiecīgi sāks aizvainot kādu ar visiem personas datiem un atkārtos vai terorizēs viņu u.tml. Man tas arī nepatiktu, es arī rīkotos un piesaistītu reālo dzīvi. Bet es esmu cilvēks, nevis uzņēmums (saits, kurš maksā algas, taču ir skaitāms par uzņēmumu?). Es tomēr domāju, ka uzņēmumam lietas ir jābīda citādāk.
12.07.2012 20:53 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
nesaprotu. un tas tev bija jāraksta šeit? :D
ja nepatīk, tad nestradā tur :D ak .. nu ar dienām šeit paliek arvien trakāk :D
12.07.2012 21:06 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
ak jā, un tu domā ka policija kaut vai pirkstiņu pakustinās dēļ šī cilvēka, kuram vienkārši nav ko darīt? nu ne tak! viņš nedara neko likumu pārkāpjošu ti. nepalaiž ļaunprātīgas programmas, vīrusus u.tt :D un ja godīgi, ja zini vārdu , uzvārdu, kur tev problēma? tak pēc IP var uzzināt arī atrašanās vietu, ja neesi tik gudra, ko strādā tādā lietā!
12.07.2012 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits