Kā tikt pāri?

Reitings 11
Reģ: 09.07.2012
Ar draugu bijām kopā gandrīz 4 gadus un pēc ilgas mocīšanās izšķīrāmies..
Tagad esam atkal kopā, taču es nespēju tikt pāri tām lietām, ko un ar ko viņš ir darījis, kamēr bijām pašķīrušies, un arī kad it kā atsākām tikties, bet attiecības nebija noformulētas. Nespēju pieņemt to, ka viņš mani tik ātri nomainīja, turklāt ar aizņemtu meiteni, kas par viņu 7 gadus jaunāka.. Viņš vienmēr ir teicis, ka ar 20-gadīgajām viņam nevar būt nekā kopīga, un viņš nevar ciest, ka kādu krāpj. Un te nu viņš bija..kopā ar tieši tādu. Nespēju pārdzīvot un pieņemt tos randiņus, uz kuriem viņš viņu veda..romantiskos vakarus, atgādinājumus par viņas svētkiem telefonā..man visur rēgojas tā meitene, liekas, ka visur viņu redzu un nav tāda diena, kad neiedomātos par viņiem abiem. Paiet garām vietām, uz kurām viņš viņu veda, man ir ļoti liels pārbaudījums un liela sevis mocīšana..būt viņa dzīvoklī, kur viņi bija kopā - neiespējami, ļoti grūti..
Un tad jau vēl tas, ka viņš tikās arī ar citām (gan tikai uz kafijām..un vienu uz koncertu aicināja), kad mēs jau bijām atsākuši tikties. Kad atsākām tikties, viņš atzinās man mīlestībā. Es neatbildēju ar to pašu, nepateicu tos trīs vārdus,jo baidījos, nezināju, kas būs.. Savukārt viņš to, izrādās, uztvēra kā pliķi sejā un savas bailes tikt pieviltam, palikt atkal ar garu degunu, realizēja, ejot uz randiņiem.
Ir pagājuši trīs mēneši kopš brīža, kad šīs attiecības tika nosauktas īstajā vārdā, un jā - mēs esam atkal kopā.. Bet kā lai tiek tam visam pāri? Tas ir tik sāpīgi, tik skumji...

Es zinu, ko es teiktu, ja izlasītu šādu čīkstēšanu, ko būtu uzrakstījusi kāda no jums - tas,kas notika, kad nebijāt kopā, uz tevi neattiecas. Bet, esot šajā pusē, tas ir smagi.. Vai ir kāda, kas var un vēlas padalīties ar idejām, kā šim tikt pāri?
Jo es taču nevaru patīt laiku atpakaļ un izdarīt savādāk..un es nevaru arī piespiest viņu justies visu mūžu par to vainīgam.. bet arī pašai negribas visu mūžu justies nožēlojami - ka es nebiju tā vērta, lai cīnītos..
09.07.2012 15:33 |

Reitings 11
Reģ: 09.07.2012
..un, ja jau nenopietna, tad kāpēc visi tie randiņi, romantiskie vakari....
09.07.2012 16:09 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Negribi prom tikai tāpēc, jo visu šo zini, bet gribēji prom visādu sīkumu dēļ, kas radīja nepatīkamu gaisotni mājās. Varētu pat teikt, ka sākumā jau padevies, bet tagad laikam kaut ko atkal savajadzējās.
Kā tikt pāri? Nu ko lai saka - laiks dziedē visu. Neizskatās, ka šeit ir cita izeja.
09.07.2012 16:10 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Pati pameti un gribēji,lai viņš četrās sienās sēž, raud, skrien pakaļ??? izšķīries cilvēks var darīt ,ko un kā grib,ja skaitās brīvs. var jau pasērot kādu nedēļu, bet tomēr ne mūžīgi sēdēt mājas un gaidīt ,kad un vai otrs atgriezīsies.
Stulbs vīrietis,kas stāsta kā saticies ar citām, ko darījis utt.
09.07.2012 16:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja tu vini pienemi atpakal, tad aizmirsti to kas bijis un sac visu no jauna! ja nevari aizmirst, tad laid vala!
09.07.2012 16:13 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja grūti samierināties ar to,kas noticis ,kad bijāt izšķīrušies, tad pamatīgi jāapsver vai ir vērts ar viņu būt kopā un katru reizi reizi,kad satiecies ar viņu domāt ,ka bijis ar citu ,gājis uz kino, skūpstījis utt.
09.07.2012 16:13 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Es gan domāju, ka vaina ir dziļāka. Ne tikai aizvainojums par to, ka viņš neskuma, necīnījās par attiecībām un neparko nedomāja un nemācījās. Vaina ir tajā, ka ir zudusi uzticēšanās. Un, ja tā reiz ir zudusi, tad pie katras jaunas šaubu ēnas tā uzlismos no jauna un nekā laba tajā visā nebūs. Tā ir tikai mocīšanās. Jo šaubas būs ātri vien ik uz soļa.
09.07.2012 16:16 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Mēs ar savējo arī bijām kopā 4 gadus, tad pašķīrāmies uz pusgadu un tagad atkal esam kopā jau vairākus gadus. Pa to pusgadu arī bija viskaut kas. Es arī visu zinu, ka tikās, bija randiņi, bet nekas nopietns.

Es nezinu kā, bet mēs meitenes vienēŗ kaut kā visu uzzināt, ko otrs dara :)

BET es gan ne tikai satikos... pa to pusgadu man bija 4 vīrieši bijuši. Vistiešākajā jomā... ;) Viņš neko par to nezina. Ja zināt, mēs nekad nebūtu sagājuši kopā.

Morāle - stulbie vīrieši. Vairāk jāslēpj netīrās lietas! Mēs meitenes visu protam labāk slēpt
09.07.2012 16:42 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Šajā forumā var uzzināt par ļoti daudziem gadījumiem, kuros sieviete pilnībā noliedz visas savas vēlmes un sajūtas, lai būtu kopā ar kaut kādu vīrieti. Uzskatu, ka domājoša, pašpietiekama un ar pašcieņu apveltīta sieviete negribēs sevi morāli mocīt, lai iesaistītos attiecībās, kurās nejūtas laimīga.

Protams, var ar sevi strādāt gadiem ilgi, lai tiktu visam pāri, bet vajag vienmēr atcerēties, ka tie ir gadi no tavas jaunības un tos var izmantot daudz labāk.
09.07.2012 16:43 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
nelasīju visu bet pēc pirmajiem teikumiem sapratu ka tas ir mans un dažu manu draudzeņu bijušais stāsts arī..īsumā-bijām kopā apmēram 4-5 gadi arī ar variantiem kad ātri vien bija dabūta cita tad atkal sākās-ak mīļā piedod nevaru bez tevis būsim laimīgi kopā...un tad atkal saejaties...nu viena draudzene saprata pēc pusgada..es pēc 2 gadiem ka NĒ...nevar kāpt uz viena un tā paša grābekļa 2x. mēs tos lopus pasūtījām jo kam tev tāds tizlenis vajadzīgs kas pāri dara un vēl citas savāc..respektīvi, piedod, bet tu ar neesi vajadzīga...pāri tu NETIKSI un laimīga tu būsi ar citu ar kuru abu sirdsapziņa būs tīra. viss. tas kā āmen baznīcā...ā jā...draudzene ātri vien dabūja citu..un es jau gatavojos viņas kāzām ...uz kurām iešu ar savu vīrieti, kurš arī bija kā dieviņa sūtīts jau tā kretīna laikā, un ar saderināšanās gredzentiņu pirkstā. piedod, varbūt es izsakos pārāk skarbi bet kad man bija tava situācija, arī domāju-kā tikt pāri kā tikt pāri? viss kā tiksi kad nebūs tev acu priekšā tā pāri darītāja. te džeki pastreso un pēc 5 min aizmirst..meitenēm tas uz mūžu aizvainojums :)) esi laimīga :)
12.07.2012 02:33 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
es savējos parasti pērku triumph veikalos. man patīk kvalitāte, dizains un arī lieli izmēri ir normāli pieejami.
12.07.2012 02:38 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Morāle - stulbie vīrieši. Vairāk jāslēpj netīrās lietas! Mēs meitenes visu protam labāk slēpt

bet ir vinji pastulbi...mans dazhreiz ar nesaprot kaa es kko vareeju uzzināt par to ko domā vai darīja, kad visu ir izrunājis soc.port. ar draugiem sarakstēs un man ir iedevis visas paroles ...vot kaut nosit neaizdomāsies ka esmu izlasījusi :D
12.07.2012 02:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
katrs savu saapi izsaap savaadaak. kaadam paliidz vientuliiba, cits savukaart meklee plaaksteri. un neaizmirsti, ka sieviete uzskata viirieti par saveejo tad, kad ir bijusi 5x ar vinju uz randinju, bet viirietis uzskata sievieti par savu draudzeni tad, kad tas ir izrunaats un noformuleets. ja pirms tam jums pat iisti attieciibu nebija un tad tu izleemi kaadu laiku ar vinju netikties, tad to nevar nosaukt iisti kaa kopaabuushanu un skirshanos.
jaa, sievietes pashapzinjai ir ljoti tiikami redzeet, kaa viirietis vinjas deelj ciesh, raud un sezj viens pats maajaas nedeeljaam ilgi, bet taa parasti notiek tikai holivudas filmaas. patiesiibaa viirieshi saapes paardziivo savaadaak kaa sievietes un vinji izmanto citas metodes, lai aizmirstos. un vispaar - tas ir sadistiski - dusmoties par to, ka calis, ar kuru pirms tam tev nav pat iisti bijushas attieciibas, tevis deelj nav iekritis depresijaa.
12.07.2012 02:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits