nezinu,kā pareizi noformulēt...

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Ir kāda lieta,kas man nedod miera,jau vairākas dienas,pat nezinu kāpēc,tād nu izpļurkstēšos šeit,varbūt jūs mani noliksiet pie vietas!
Ar draugu jau kā gadu dzīvojam kopā,attiecības ir lieliskas,par to it kā nebūtu jāsūdzas. Ak,jā pieminēšu,ka viņš ir vecāks par mani 9 gadus, bet tas nebūt nekādīgi neietekmē starp mums neko. Bet pēdējā laikā es sāku just,kaut kas man saka iekšā,varbūt tas saucamais gut instinct, ka šīm attiecībām nebūs turpinājuma,ka mēs te tikai labi pavadām laiku, bez mērķa. Un kas ir mērķis? Protams,kaut kad nākotnē kāzas,ģimene, bet kaut kas man saka, ka tas nekad nenotiks. Nezinu,kāpēc tā domāju,jo nekādu pazīmju,nekas par to neliecina,ka mēs varētu šķirties,ka viņš nav tas īstais.
Un tad man, vakar pa nakti,jo nevarēju pagulēt, pieleca,ka varbūt tā sakne ir viņa ģimenē,rados. Te vistuvākie cilvēki viņam ir brālēni ar ģimenēm, onkulis,vēl pāris rada gabali. Brāļu/māsu nav, vecāki nedzīvo Latvijā,pat ne Eiropā,kad var reizi mēnesī ielekt lidmašīnā. Tad nu tie viņa tuvākie radi mani pieņēma ļoti labi,viss forši, bet tāda sajūta,ka viņi mani neņem par pilnu,ka esmu viņiem kā tāda pagaidu risinājums,ar kuru jāsadzīvo kādu laiku,pēc tam jau nāks kas labāks... Protams,ne jau ar viņa radiem dzīvoju kopā, bet draugu pašu, bet tomēr.
Nu piemēra pēc,lai gan viņi zina,ka to gadu dzīvojam kopā,jau pašā sākumā,kad pārcēlos,bijām pie viņiem,bet ne reizi viņi neapjautājas kā man iet,kad piezvana draugam,nekad neliek nodot ne mazāko sveicienu,pirms pāris nedēļām bija dzimšanas diena,kurā ( lai gan pat Facebook parādās ) neviens no viņiem pat ne tur neko neuzrakstīja. Vakar draugam zvana viens no tiem brālēniem,kopā ar savu sievu un 2 bērniem brauc uz Itāliju un nosmejoties teica draugam - žēl,ka tu neteic,būtu forši! Tātad tikai viņš viens būtu aicināts... Pirms pāris mēnešiem bija runa par kāzām,kas tur apprecējies - vajadzēja tev tur arī būt! Izklausās,ka atkal bez manis...
Tāda sajūta,it kā viņiem es būtu kāds slogs,ka es viņiem nepatīku vai viņi mani neņem par pilnu,nezinu... Satiekoties viss ir labi,visi smaida, bet tāda sajūta,ka aiz muguras visi mani ignorē...
Un laikam tas ir tas iemesls,kāpēc man tas gut instinctsaka,ka šis nebūs " mans vīrietis",ka es nespēju ienākt ģimenē,kur es tieku uzskatīta par neko...
Ar draugu esam runājuši par šādiem tādiem nākotnes plāniem - kā kādreiz varētu aizbraukt pie viņa vecākiem,apciemot,iepazīties... Tas it kā mierina,bet...
Varbūt es tiešām neesmu nekas," tikai" draudzene,pirms neesmu apprecējusies un tad nu visi mani uzņems ģimenē? Precēties katrā ziņā tuvākajā nākotnē nav manos plānos...

Zinu,ne jau ar viņa radiem man jādzīvo un dzīve jāveido, bet,bet,bet.. Varbūt tāpēc,es sāku šaubīties un domāt,ka esmu tāds pagaidu variants.

Sorrī dāmas,ka tik gari
06.07.2012 11:50 |

Reitings 436
Tad tev vēl ir cerības. :D
Man ir aizdomas - ja kādas kāzas tagad notiktu,arī viņš būtu aicināts, nevis aicināti abi. Un tādi it kā stulbi sīkumi man nedod mieru.
06.07.2012 12:35 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Monro- vai, paldies, pilnīgi samulsu :)
06.07.2012 12:36 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Lovz - un kā tavi vecāki izturās pret tavu draugu ?
06.07.2012 12:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Lovz- man nekādas cerības nevajag, ja jau tā var pateikt. Es uz tām kāzām neietu, ja arī tgd pateiktu, ka tomēr aicina mūs abus.. jo jau pirmajā tikšanās reizē sapratu, ka līgavainis ir aprobežots muļķis, kuram neiepatikos :D
06.07.2012 12:39 |

Reitings 535
Reģ: 29.01.2009
Par kāzām runājot ,pāris kurš precas var neielūgt otras pusītes it sevišķi ja nesen esat kopā un vai ar jauno pāri vispār neesat pazīstamas ,tā ir viņu diena un viņi tajā dienā grib redzēt sev tuvus cilvēkus,protam nepatīkami ,bet nu tā ir
06.07.2012 12:41 |

Reitings 436
Monro

Manējie tieši pretēji,vienmēr zvanot apjautājas kā mums iet,vai visi veseli. Uztver,kā jau vajadzētu uztvert,ne?

norija - es ar laikam pēc tada atklāta teksta pat tuvumā viņiem nerādītos. :D
06.07.2012 12:41 |

Reitings 6947
Nu jā, es kad dzīvoju kopā ar puisi ,mana mamma vienmēr zvanija un kad kaut ko jautāja, tad vai JŪS negribiet braukt? Taisieties, braucam, mēs aizbrauksim jums pakaļ. Kā jums iet? Un tāā, tad vairs nepastāvēju es, jeb tu, bijai tikai jūs un mēs :D
Un mana puiša omīte tik zvana un viņam prasa, - nu kad tad precēsies, ko ? :D
Bija forši :)
Bet mans tētis gan nepieņem manus draugus, nekad :D
Viņam visi vienmēr ir lohi un stulbi :D
06.07.2012 12:45 |

10 gadi
Reitings 4446
rosse- jā, tev taisnība. trakākais, ka man pašai par to po***, bet draugs sajutās neērti, jo laikam cerēja, ka varēs ņemt mani līdzi un + tieši pirms dažām dienām bijām uz kāzām no manu radinieku puses, kurās manu draugu gaidīja, pat vairākas reizas man atgādināja, lai obligāti ņemu viņu līdzi.. Tāpēc tā situācija tāda tizla..
06.07.2012 12:47 |

10 gadi
Reitings 4446
Monro- manam brālim tāpat kā tavam tētim- visi puiši, kas parādas manā tuvumā ir stulbi, tizli, nekam nederīgi utt :D
06.07.2012 12:50 |

Reitings 436
Monro

Nē, no manas ģimenes puses nav vērojams ne pārlieku lieks tikai ES vai uzskatu mūs par salipušu amēbu un apjautājas,pirmkārt,par mani un tad - kā tad jums? uz ko atbildu,ka jā, mums viss labi. Uz viņa dzimšanas dienu lika nodod sveicienu. Nu minimāli,bet pietiekami. Savukārt no tās puses ir ...nekas. Tomēr,tie ir viņam te Latvijā tuvākie radi,kuri no pirmās dienas zina,ka esam kopā jau gadu.
06.07.2012 12:51 |

Reitings 436
Un laikam tieši tāpēc man rodas tādas irracionālas domas,ka mums jau tāpat nav nākotnes,nav kopīga mērķa,ka mēs viens otru izklaidējam,līdz uzradīsies kas labāks... Nav pamats, bet tasgut instinct tā saka...
06.07.2012 12:54 |

Reitings 6947
Lovz - nu nezinu, parunā ar savu puisi par šito, es saprotu kā tu jūties, bet varbūt neko nevajag saskriet un nav kur bēgt prom no attiecībām,ja jau jums tur viss ir forši un labi.
06.07.2012 12:56 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lovz, man liekas, ka tev ir paranoja... nevajag iespringt... pērties par kāzām, nepasveicināšanu.. a kas tu viņiem esi? brāēna draudzene, pagaidām bez nenoteikta statusa.. nu tieši visai tieši.. bet tie ir fakti...neņem ļaunā.
06.07.2012 12:56 |

Reitings 436
DIO

Nu tieši tā - izskatās,bez noteikta statusa, es viņiem neesmu nekas. Tātad man jāgaida kāds statuss un tad visi mani pēkšņi uzņem atplestām rokām?
Kā jau teicu,man liekas šīs attiecibas ved nekur...
06.07.2012 13:00 |

Reitings 1705
Man liekas, Tu esi nedaudz sadomājies lietas sliktāk, nekā tās ir. Pati taču teici, ka satiekoties runājat, kādēļ Tev liekas, ka tad, kad aizej, visi "atviegloti nopūšas?"
Es saprastu, ka drauga māte nekur neminētu Tevi (nu, tādā klasiskā ģimenes modelī, jums te nedaudz savādāk), bet tie taču ir brālēni un brālēnu sievas...Domāju, ka viņi neiespringst uz to visu un pat nenojauš, ka Tevi kaut kādā veidā ir aizskāruši. Brālēni pazīst viņu no mazotnes un ir pieraduši teikt - Tu (draugs), nevis Jūs. Tas jau nenozīmē, ka Tu esi kaut kādā veidā slikta viņu acīs.
06.07.2012 13:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lovz, nu ne atplestām, bet attieksme būs savādāka...turklāt kā lai visi tie rada gabali zina, vai esat vai vēl neesat kopā.. var būt visādi.. daudzi vīra attāli draugi un radi pat nezina, ka esam precējušies, vienkārši ļooooti ļoooti reti tiekamies, kaut kad reizi mūžā redzeti ir... tā kā.. neņem par pilnu ..
06.07.2012 13:08 |

Reitings 1705
Bez tam - Tavs draugs taču teica, ka esi atstājusi labu iespaidu :)
Varbūt Tu vari uzrīkot kādu pasēdēšanu pie sevis, uzņemties iniciatīvu, lai Tevi vairāk pamana?
06.07.2012 13:08 |

Reitings 436
domā

Jā,attiecību sākumā draugs teica,ka atstāju labu iespaidu,visi tā pozitivi izsakās,bet man liekas,ka laikam ejot,tas ir mainījies. Varbūt tikai manas iedomas,protams,un tie ir TIKAI brālēni un onkuļi,bet tie ir viņa tuvākie šajā valstī. Un es negribu nekādu statusu šādā viņa ģimenē,ja attieksme pret mani ir nekāda un visur viņš tiek aicināts viens.
06.07.2012 13:14 |

Reitings 1705
Es domāju, ka Tev ir viss jāizstāsta savam draugam. Pilnīgi viss, ko raksti šeit - ka Tev ir sajūta, ka nepatīc, ka viņi neredz jūs kā pāri un aicina tikai draugu un ka Tev ir sajūta, ka šīs attiecības līdz ar to ir ar šaubīgu nākotni. Protams, mierīgi un bez scēnas to visu saki. Pasaki, ka jūties satraukta un apbēdināta. Ja draugs nav no klusajiem, kas par attiecībām nerunā, tad gan jau atradīsiet kādu risinājumu.
06.07.2012 13:45 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu, izklausās jau nepatīkami, bet man liekas, ka tu sabiezini krāsas! Tev tiešām ir tik svarīgi ko viņi par tevi domā? Man nez kāpēc liekas, ka tu to visu esi tikai sev iestāstijusi un visur saskati kaut kādu sabotāžu!
Kad man zvana draugi vai tēvs, tad arī ne vienmēr metās nodot siltus sveicienus manam draugam! Un arī otrādi. Vai man no tā kļūst sliktāk? IT NEMAZ!
Bet es domāju, ka tev vienkārši jāizrunā viss ar draugu vai vienkārši saņemies un viņa ģimenei tā arī pajautā - vai viņiem ir kādas pretenzijas pret tevi! Labāk zināt patiesību, nekā šaustīt sevi ar aizdomām katru dienu!
06.07.2012 13:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits