Vispār ēst trīs reizes dienā ir neefektīvi . organisms dabū milzīgu lādiņu ēdiena un tātad energijas, ar kuru viņš nespēj uzreiz tikt galā . un pēc divāsm stundām tam tam vajag energiju un neviens nebaro . dokumentālā filmā rādīja eksperimentu , kurā vienu grupu ugunsdzesējus baroja trīs reiz dienā ar lielām maltītem, otrai grupai deva mazāk bet biežak , riekstinus kabata ,ābolu utt un viņiem rezultati bija labaki, gan fiziskā ziņā gan darbaspējās . pēc sevis varu teikt, ka pēc lielas ēdienreizes, kā tas bija skolā , gribējās vienkārsi iet gulēt , nevis kaut ko vel darīt.
Es visu mūžu esmu bijusi grauzējas tips , ēdu maz, bet ļoti bieži . porcijas izmēri sanāk apm tā - viens kartupelis , pusīte delnas lieluma gaļas gabala un darzeni .
veselīgie nasķi ir rieksti, ogas, augļi , jogurti .ziemā žāvētās ogas . Bet es esmu no tiem , kas atļaujas bulciņas , bez cukura man nav enerģijas :) .
Tagad es cenšos kaut ko apēst katras divas stundas, iedesmojoties no Blade trinity aktieru treniņiem un ēšanas paradumiem . Bielai ir perfekts ķermenis gan filmā, gan ikdienā ^^
http://www.youtube.com/watch?v=tISVO9CcEBQ
2:20 jesica Biel saka, ka ēst trīs lielas maltītes dienā ir Not Good :)