Problēma jau gadiem ilgi..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas meitenes! Man ir viena problēma,kura jau velkas ar mani gadiem. Mans patēvs aizliedz,lai kāds paliek pie manis pa nakti,pat ne draudzenes,kur nu vēl runājot par puišiem!
Ļoti sen atpakaļ bijušais puisis palika,kādas 3 reizes,nodraudzējos ar viņu gandrīz 2 gadus. Tagadējais puisis,pie manis ir palicis tikai vienu reizi,un viņš nedzīvo manā pilsētā. Man ir jau 20 gadu,neesmu vairs maza meitene,jā zinu,dzīvoju vēl kopā ar mammu un viņu,bet es nekad nevienam neesm traucējusi ar,to,ka pie manis kāds pat ir atnācis.Ko man darīt,un kā runāt ar viņu?
Nezinu,kā lai to atrisina..
05.07.2012 21:58 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
šokolāde- sorry, bet izskatās, ka dzīvošana ar draugu tev nesanāks..kaut vai fakts, ka viņš visu laiku atliek runāšanu ar mammu.. tu domā, ka ja mamma viņam tgd pašam pat neļauj ar savu bankas karti rīkoties, ka tad viņa pēkšņi ļaus dzīvot ar tevi kopā??? No way :D
06.07.2012 13:19 |

Reitings 2001
fluffy- Viņš izteica,tādu piedāvājumu,pats to vēlās,tikai kamēr es pati viņam nepasaku,nu tad ej saki,vai ej dari,tikmēr pats neiedomājās rīkoties..Tavs gadījums,ir aizskustinošs,jo puisis,centās,par visām varītēm lai tevi satiktu! :) Un aizmirsu piebilst,ka mana puiša vecāki ir turīgi..
06.07.2012 13:52 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tādas divkoses :D Atceros reiz bija tāda pati diskusija un visas kā viena teica,ka tas ir normāli palikt pa nakti, bet tagad še tev :D It kaa vecāki nav bijuši jauni un nav gribējuši seksu, un gan jau vēl tagad grib!
Autore, nesaisti to ar faktu,ka viņš ir patēvs ( man ari tads ir un arī kārto attiecības ar mani caur māti tāpēc,ka nejūtas tiesīgs mani audzināt), ne to, ka Tev ir 20 gadi. Vnk ir cilvēki, kuriem nepatīk,ka ir svešs cilvēks mājās( tas nekas ,ka jau 2 gadus draudzējaties, draudzējies Tu, nevis patēvs) vai ja kāds aiztiek viņa mantas un vispār ienāk privātajā telpā.
Diemžēl nevaru palīdzēt ar padomu, ko darīt.Gribēju tikai pateikt, ka neklausies tajās, kas saka,ka Tu neesmi īstā meita vai vēl nez ko. Ja reiz 14 gadi kopā nodzīvoti, tad jau no 6 gadu vecuma Tevi audzina.
06.07.2012 14:06 |

Reitings 2001
Nu re,kā :D Laikam es tāda vienīgā,kurai brūk virsū,haha :D Jā,viņš dzīvo kopā,ar mani un mammu jau no kāda 6 gadu vecuma. Kādreiz atceros,kad mammai piederēja dzīvoklis,nāca un palika pie viņas bieži pa nakti haha :D
06.07.2012 14:15 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja bet tie ir tavi pashas vardi ka tavai mammai piedereja dzivoklis. un tatad vinja nedzivoja kopa ar vecakiem. tev nav jaskatas ka dzivoja tava mate un iet tadas pedas..tu vari skatities no vinjas dzives tik ka ir tev un ka bija vinjai un censties macities no vinjas kludam, kad tadas ir bijushas. tas nav attiecinams uz to ka patevs ir palicis pie vinas pa nakti
06.07.2012 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits