Problēma jau gadiem ilgi..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas meitenes! Man ir viena problēma,kura jau velkas ar mani gadiem. Mans patēvs aizliedz,lai kāds paliek pie manis pa nakti,pat ne draudzenes,kur nu vēl runājot par puišiem!
Ļoti sen atpakaļ bijušais puisis palika,kādas 3 reizes,nodraudzējos ar viņu gandrīz 2 gadus. Tagadējais puisis,pie manis ir palicis tikai vienu reizi,un viņš nedzīvo manā pilsētā. Man ir jau 20 gadu,neesmu vairs maza meitene,jā zinu,dzīvoju vēl kopā ar mammu un viņu,bet es nekad nevienam neesm traucējusi ar,to,ka pie manis kāds pat ir atnācis.Ko man darīt,un kā runāt ar viņu?
Nezinu,kā lai to atrisina..
05.07.2012 21:58 |

Reitings 2001
domā- neiet runa par to,ka tas notiktu REGULĀRI,NĒ TAČU,bet ir reizes,kad to gribētos,bet to vienkārši nevar un viss. Man pat liekas,ka viņš nav pieņēmis,arī mani,jo,kā iet runa par mani,tad viss ir melns,un slikts!
06.07.2012 11:40 |

Reitings 2001
womankind- jā,man ir pašai savi līdzekļi,man ir stipendija,alimenti,un vēl šad tad,kaut ko pārdodu internetā. Man sava naudiņa ir,bet viņam tāda nav. Viņam ir tikai,tad,kad skola sāksies,uz kojām līdz iedos,tik naudu,un viss.
06.07.2012 11:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja jau vinsh dzivo kojas, lai iet pa kluso piestrafat un taver citu bankas kontu, un lieta daritaa. vispar tad shi problema ir atrisinata
06.07.2012 11:51 |

Reitings 2230
izskatās ,ka Tu tikai te cepies, bet draugam labi tāpat.
06.07.2012 11:54 |

Reitings 2001
mazzaachirka- viņam nebūtu izdevības,nekur piestrādāt,skolas laikā,jo,kur tad viņš piestrādātu,no 16:00 līdz 19:00,kad vakar mācības sāktos..
06.07.2012 11:54 |

Reitings 2001
lapsīgā- es necepos,vienkārši,man gribas šo visu atrisināt! kaut vai pa mazam,bet vismaz uz priekšu! es redzu,ka draugam nebūtu tādas iespējas,kaut kur papelnīties,bet man būtu. viņš nāktu dzīvot ar mani tikai,tad,kad es atrastu dzīvokli,tad arī to teiktu,mammai,prasītu to savu naudu,un visu pārējo! ātrāk jau nekas nenotiktu..
06.07.2012 11:56 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Kāpēc Tev ir kaut kas jāmeklē? Ja vīrietis grib dzīvot kopā ar sievieti, tad dara visu, lai tas notiktu. Par visu parūpējas, lai mīļotā varētu būt blakus ikdienā, jo, manuprāt, uz kopdzīves uzsākšanu virza vīrietis.
Kā arī kopdzīves uzsākšana nav nekas lēts, jo katra krūze, dvieļi utt., kas liekas sīkumi, maksā diezgan, ja viss ir vienā reizē jādabū, arī tad, ja lielākā daļa ir no vecākiem, krājumiem utt..
06.07.2012 12:00 |

Reitings 2001
Viņš izteica,tādu peidāvājumu,viņš to grib,tikai pats saprot,ka nevarēs tagad nekādīgi,to visu ievirzīt uz priekšu!
06.07.2012 12:05 |

Reitings 2230
kāpēc viņš nevar jau tagad prasīt savu naudu? tā ir viņa nauda. Beidz tu viņu čubināt un uztraukties par viņu. pašam galva ir uz pleciem, bet neizskatās, ka viņu tas kaut kādā mērā uztrauktu. Tev nav jāmeklē dzīvoklis, bet jums abiem. Tev nav jākrāj nauda, bet jums abiem. Ko Tu pati dari? mācies vai visu dienu bumbulē? Par to darbu jau te izrunāja, ka ir jēga strādāt arī par minimālo algu.
06.07.2012 12:05 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
1kārt. Kā var domāt, ka neļauj palikt pa nakti tikai tāpēc, ka neesi īstā meita. Kaut kāds absurds! Izlasi vēlreiz manu iepriekšējo komentāru - MAN NEKAD TĒTIS NAV ĻĀVIS KĀDAM PALIKT PIE MANIS, VAI MAN PALIKT PIE KĀDA, JO VIENKĀRŠI VIŅAM TAS NELIEKAS NORMĀLI. VAR SATIKTIES PA DIENU UTT.
2kārt. Lasu tavus komentārus, un man šķiet, ka tavs puisis ir kaut kāds mazs puisītis, kam visu prinisi, padaj. Kādā sakarā tev ir jāmeklē dzīvoklis? Jā, es tā savam puisim teicu, kad viss būs zināms, ka tiešām dzīvosim kopā (mūsu gadījūmā uz vasaru), tad savam tētim kaut ko teikšu, bet mūsu attiecībās viņš ir vīrietis. Mani pat nepārsteidz, ka mamma neļauj pašam savu stipendiju ņemt ārā, jo viņš pats sevi parāda no tādas puses, kuru vajag pieskatīt, ierobežot, kam bail no mammītes.
06.07.2012 12:10 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
domā- neiet runa par to,ka tas notiktu REGULĀRI,NĒ TAČU,bet ir reizes,kad to gribētos,bet to vienkārši nevar un viss. Man pat liekas,ka viņš nav pieņēmis,arī mani,jo,kā iet runa par mani,tad viss ir melns,un slikts!

Tu visu laiku gribi saskatīt, ka problēma ir patēvā, faktā, ka viņš nav tavs tēvs. Varbūt tev ar to ir kādas psiholoģiskas problēmas, ja jau tik ļoti gribi redzēt tieši tur melnumu. Jo es jau atbildēju un vēlreiz atkārtošos no savas pieredzes - tas tikpat labi var būt atkarīgs no cilvēka rakstura, nevis radniecības pakāpes un mīlestībā, pieņemšanā. Dažiem vienkārši nepatīk uzņemt svešus cilvēkus pa nakti, it īpaši, ja tajā pat laikā viņi paši turpat atrodas. Nav ērti un patīkami.

Tava situācija man atgādina mani, kad es histērijā raudāju un tikpat kā sitos nost, uzskatot, ka mani nemīl, jo mani nelaida pie drauga un, protams, manās mājās arī nevarēja. Bet man bija 14 vai 15 gadi. :D Tagad gan es saprotu, gan, manuprāt, tev ir laiks saprast to, ko šajā diskusijā ļoti daudzas saka - gribi savus noteikumus, dzīvo atsevišķi!
06.07.2012 12:13 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
cupcake2 labi pateica- draugs tiešām izskatās pēc pilnīgāka memmīša.. nu kā 20gadīgam vīrietim mamma var neļaut izņemt savu stīpu ????
absurds!!
gribētu to mazo piparu dzīvē redzēt :D
06.07.2012 12:14 |

Reitings 2001
cupcake2- kuš,kuš nomierinies. Par tām palikšanām,jau sapratu tavu domu,katriem vecākiem ir atšķirīgas domas,tas,ka tev īstais tētis,to neļāva,tad tas nenozīmē,ka citiem tā arī ir! Ir tādi,kuri ļauj,ir tādi,kuri ne. Man ar to nav paveicies,un viss.
Nu redzi,viņš man arī pateica,tā,kad viss būs zināms,ka dzīvosim kopā,tad arī viņš tikai to teiks! Viņš jau runā ar savu mammu,par to naudu,bet ko darīt,ka uzlikusi veto,un nedod ne santīma. Viņai laikam bail,ka visu iztērēs,cik tagad sapratu..
06.07.2012 12:14 |

Reitings 925
Viņai laikam bail,ka visu iztērēs

Lai tak tērē, ja nemāk rīkoties ar naudu. Tā taču ir VIŅA nauda!
06.07.2012 12:17 |

Reitings 2001
Pievakare- tu nezini,visu lietu,kāda tā ir patiesībā,ja mana mamma,pat apgalvo,to,ka viņš manī vienmēr redz,to slikto,nevis arī,ko labu,tad kamoon.Man nav nekādas psiholoģiskas problēmas,viņam drīzāk pašam tādas,ir ja nevar vēl pieņemt mani,kā savu audžumeitu,tad,ko ielaidās,ar manu mammu zinot,to,ka viņai ir bērns,būtu meklējis,bez bērna,varbūt tad nebūtu tādas problēmas. Ne es ar viņu lecos,ne sūdus taisu,tad saprastu,varētu kko dirst,bet viņam vienmēr pret mani ir bijusi negatīva attieksme,lai,kā es censtos ko labot. Nu jā,nav viņš mans īstais tētis,bet dēļ tā jau viņu neienīstu. Viņam ar manu mammu arī nav nekādas labās attiecības,mamma gar viņu ucinās,a viņš sēž,kā sūdu norijis,pie sava TV,un neko citu nedara,kā pa kaut ko pukst,un vienmēr viss ir slikti.
06.07.2012 12:21 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Tas par savu tēti nepaturpināju. Tas bija kā piemērs, ka ir tādi cilvēki, kas neuzskata palikšanu pa nakti par pieņemamu, un ar to ir jāsamierinās.
06.07.2012 12:27 |

Reitings 4703
man ir pašai savi līdzekļi,man ir stipendija,alimenti,un vēl šad tad,kaut ko pārdodu internetā.
alimenti, vai tēva ta teikt pabalsts Tev?
06.07.2012 12:27 |

Reitings 8272
tas ir kkaads murgs, ja jus esat kopa tad ari tev var but savas domas un ierosinajumi draugam.. tu doma ka ja tagad nedod tad pec tam dos to naudu? :D diez vai.. vinja vps man ta liekas negrib dot vinjam naudu un viss, jo ja grib tad savam delam var naudu ari daljam ik pa laikam sutit, ja tada lieka nauda vsp ir.. es vsp pati no vecakiem neko neprasiju, pati kko iekraju no pusdiennaudam un tml. nezinu es nevareju taa prasit, jo es zinaju ka daudz ko pashiem vajag. kaut gan manam bralim nav problemu iet un jautat, un ari pa bishkjinjam iedod, ne jau uzreiz lielas naudas summas.
jaa teiks gan vinsh kaut ko :D shitadas lietas nevar pateikt un tad lai mate sajutas ka ar lapstu pa galvu dabujusi, pasakot ka piem nakoshaja diena jus parvacaties. vinsh vnk baidas vinjai kko teikt, jo ja ir tada doma tad ir jasaka. ne jau varbut uzreiz bet nu kad esat to tiesham nopietni izdomajushi - tad.
un tev vienai nav jamekle dzivoklis. mosh tev pashai ari visu iekartot un galu gala ari vienai tur dzivot?mes ar draugu katrs katru dienu skatijamies dzivoklus un paarrunajam kadi plusi un minusi, ko darit utt. kura vieta ir vinja pretimnakshana par kopdzivi? tikai parunashana par to? jautajums autorei- vai vinsh pats tev shadu priekshalikumu tev izteica vai tikai piekrita tavai idejai?
06.07.2012 12:28 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare- tu nezini,visu lietu,kāda tā ir patiesībā,ja mana mamma,pat apgalvo,to,ka viņš manī vienmēr redz,to slikto,nevis arī,ko labu,tad kamoon.Man nav nekādas psiholoģiskas problēmas,viņam drīzāk pašam tādas,ir ja nevar vēl pieņemt mani,kā savu audžumeitu,tad,ko ielaidās,ar manu mammu zinot,to,ka viņai ir bērns,būtu meklējis,bez bērna,varbūt tad nebūtu tādas problēmas. Ne es ar viņu lecos,ne sūdus taisu,tad saprastu,varētu kko dirst,bet viņam vienmēr pret mani ir bijusi negatīva attieksme,lai,kā es censtos ko labot. Nu jā,nav viņš mans īstais tētis,bet dēļ tā jau viņu neienīstu. Viņam ar manu mammu arī nav nekādas labās attiecības,mamma gar viņu ucinās,a viņš sēž,kā sūdu norijis,pie sava TV,un neko citu nedara,kā pa kaut ko pukst,un vienmēr viss ir slikti.

Viņš tevi ir lamājis rupjos vārdos? Fiziski iespaidojis? Ja nē, tad neredzu pamatu šim komentāram un citām žēlabām šajā diskusijā, ka viņš tevi nepieņem. Skaidrs, ka situācijas ir dažādas - reizēm gadās tā, ka bioloģiskais tēvs neinteresējas, savukārt tas, kurš audzina, mīl. Reizēm otrādi, reizēm vēl kaut kā citādi un, protams, ir sāpīgi. Bet tagad nodirst patēvu ir nekaunība! Tu dzīvo viņa dzīvoklī!!! Ja viņš tevi nepieņemtu, līdz ar pilngadības iestāšanos varētu izmest. Pieņemu, ka viņš strādā un iegulda naudu jūsu ģimenes, sanāk arī tavām, vajadzībām. Tu teici, ka bērnībā viņš vairāk tevi pieņēma. Viņam nav jāizturas ar kaut kādu nenormālāko sirsnību pret tevi, it īpaši jau tad, kad esi pieaugusi sieviete, ja viņš to negrib, bet viņš izturas neitrāli un ir tevi apgādājis.

Tas, ka tavai mātei ar viņu ir sliktas attiecības, ir atkarīgs no viņiem abiem, nevis tikai patēva. Negribētu māte paciest, ietu prom. Negribētu uzsākt dzīvi ar cilvēku, kurš nedievina viņas meitu, bet izturas pavisam normāli, neuzsāktu.
06.07.2012 12:32 |

Reitings 2001
DIO- jā,mana īstā tēva pabalsts man.
mazzaachirka- izteica pats šo priekšlikumu,es tam piekritu,bet tālāk par to viss vairāk utraucos,es..
06.07.2012 12:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits