Problēma jau gadiem ilgi..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas meitenes! Man ir viena problēma,kura jau velkas ar mani gadiem. Mans patēvs aizliedz,lai kāds paliek pie manis pa nakti,pat ne draudzenes,kur nu vēl runājot par puišiem!
Ļoti sen atpakaļ bijušais puisis palika,kādas 3 reizes,nodraudzējos ar viņu gandrīz 2 gadus. Tagadējais puisis,pie manis ir palicis tikai vienu reizi,un viņš nedzīvo manā pilsētā. Man ir jau 20 gadu,neesmu vairs maza meitene,jā zinu,dzīvoju vēl kopā ar mammu un viņu,bet es nekad nevienam neesm traucējusi ar,to,ka pie manis kāds pat ir atnācis.Ko man darīt,un kā runāt ar viņu?
Nezinu,kā lai to atrisina..
05.07.2012 21:58 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Vecākus var pilnība saprast. Un tas ir smalks veids kā norādīt, ka pieaugušajam bērnam ir laiks tīt pekeles un sākt dzīvot savu dzīvi. Vecāki arī ir cilvēki, kas jau tā visu dzīvi bērnu dēļ paši ir pierāvušies ar savām attiecībām un jūtu izpausmēm, bet tagad te viena vai viens aiz sienas izvērtīsies. Kā daudziem bērniem vecāku dzīve un jūtas nav pieņemama, tā arī vecākiem tas var nebūt pieņemams.
05.07.2012 23:15 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Man liekas, ka viņš vnk vēlas visu kontrolēt un būt noteicējs.
05.07.2012 23:18 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Varbūt patēvs domā, ka, ja atļaus palikt, tad zudīs jums mēra izjūta un drīz jau tas čalis ievāksies tajā dzīvoklī, būs jādala vannas istaba, wc, virtuve ar to čali, sazin kas vēl.
Varētu tad to patēvu saprast, jo mazāk vietas viņa mājoklī, jāsadzīvo ar kaut kādu svešinieku.
05.07.2012 23:22 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
pareizi patēvs rīkojas.
05.07.2012 23:30 |

Reitings 4703
kur ir problēma? Tev 20 gadi, lūdzu uz priekšu pie drauga pa nakti, kad iegribās. Tas ir tava patēva dzīvoklis, jārespektē noteikumi, nepatīk? Kravā mantiņas.. es nekad neesmu atļāvusies saviem vecākiem prasīt, kad devos pie viņiem ciemos, pat vest čali uz mājām tik pa dienu uz kādu jubileju, kur nu vēl pa nakti... bet kad esi patstāvīga, tad arī attieksme savādāka...
05.07.2012 23:41 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Tu esi draugu tā oficiāli iepazīstinājusi ar patēvu? Ja neesi, tad varbūt viņš vēlas tevi tieši pasargāt, neuztver jūsu attiecības nopietni. Tu tiešām domā, ka neesi viņam kļuvusi mīļa šo gadu laikā? Uzaicini draugu uz vakariņām, varbūt tad patēva sirds atmaigs, un ar laiku viņš sapratīs, ka tu jau esi liela un pieņems tavas attiecības.. Tas ir tikai minējums no manas puses.
05.07.2012 23:49 |

Reitings 3966
nu tad tev ir jāprecās.
05.07.2012 23:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja taa godiigi, tad kad mana mamma ciemojaas pie maniim ar savu dziivesbiedru un man naacaas nedeelju klausiities vinju seksuaalajaas aktivitaatees, man tas izraisiija nepatiikamas izjuutas un ljoti labi varu saprast tavu pateevu, kaapeec vinjsh negrib, lai viirietis naksnotu juusu maajaas. vispaar 20 gadi ir laiks, kad ir jaadziivo pashai un vecaakiem nav jaanoraugaas uz tavu personiigo dziivi no blakus istabas.
05.07.2012 23:59 |

Reitings 2001
Bļa rupji sakot,nu tiešām tas ir smieklīgi. Es pieminēju arī savas draudzenes,ka pat viņas nevar palikt,tas nozīmē,ka es ar draudzeni pa nakti mīlēšos ne? Orientāciju neesmu mainījusi,vēl. Neiet runa jau tikai par seksu,man nevajag lai puisis pie manis paliktu,tikai dēļ seksa,bet gan tāpēc,ka esam kopā,un nejau vienu mēnesi vien! Jūs man tagad liekat bezmazvai,aizvākties no mājas,tikai tāpēc,lai varētu veidot savu privāto dzīvi. 20 gadi,jau ir tikai dzīves sākums,vēl esmu atkarīga no vecākiem,un ko jūs domājat,ka iešu jau meklēt kur dzīvot,ja nav naudas par ko to darīt??? Varat,neteikt,lai eju kur strādāt un tad tas notiktu,es dzīvoju mazpilsētā,un te visur ir minimālās algas,es nevarētu savilkt galus tāpat. Esmu jau visu izrēķinājusi,aptuveni,un sapratusi,ka nevarētu to pavilkt viena. Es jau zināju,ka būs tādas,kas neteiks,to ka vajag kā parunāt,vai ko pateikt,bet uzreiz teiks ej dzīvo citur! Stulbi.
06.07.2012 10:47 |

Reitings 4703
šokolāde, nestreb karstu, bet vai tiešām 20 gados ir tik aktuāli uz mājām vest draudzenes pa nakti? vai draugu? kas notiksies, ja katra savā mājā paliks pa nakti un satiksies no rīta? 20 gadi tā teikt, nav 13 gadi... ir jārespektē dzīvokļa īpašnieks, kas ir tavs patēvs.. taču ja nepatīk, tad varbūt ir laiks domāt par savu vietu, kurā varēsi atļauties darīt ko vēlies.. neviens nesaka izvācies, bet arī savus noteikumus, īsti neesi tiesīga diktēt.
06.07.2012 10:53 |

Reitings 2001
Farfalla Vendetta- es nekad nepieļautu,lai,kas tāds notiktu! Iet runa par dažām naktīm,it sevišķi tagad ir vasara,manā pilsētā ir visādi tusiņi,un viņš nedzīvo manā pilsētā! Vienmēr jāiet uz tusiņiem vienai,jo viņam jau nav mašīna lai aizbrauktu mājās,pa nakti. Tā ir bijusi problēma,jo,kā iet runa par palikšanām,tā pie manis atkrīt. Neidomājaties,ka esmu nolēmusi bezmazvai dzīvot ar viņu,savā istabā,netač! Bet ir vienkārši reizes,kad gribas lai paliek arī pie manis,nevis es visu laiku pie viņa!
06.07.2012 10:54 |

Reitings 2001
DIO- man pat 13 gados,neļāva lai draudzene,pa nakti paliek,kur nu vēl tagad. Tas ir tabu vienmēr! Man citreiz liekas,ka problēma neslēpjas tikai tajā,bet ir tā,ka man ar viņu ir neitrālas attiecības,čau,čau un viss.Es esmu mēģinājusi uzsākt,labas attiecības,bet,ja nav pretreakcijas tad neiešu jau lūgties! Mums nav ģimenes,dzīve bet gan tāda,katrs par sevi! Tad kādēļ maziņu viņš varēja mani pieņemt,bet augot lielākai to vairs nespēj? Kāpēc tad tagad nedara,un nerunā ar mani tā,kā to darīja piemēram pirms 8 gadiem? Lieta,jau nav tikai tajā,ka viņš neļauj lai kāds pie manis paliek,visā visumā man ar viņu ir sliktas attiecības,varu pat teikt,ka uzspēlētas,tikai no viņa puses!
06.07.2012 10:59 |

Reitings 8272
un cik ilgi tu taisies dzivot pie vecakiem tikai tadelj ka dzivo mazpilseta un tur ir minimālās algas? tad apsver ar puisi pārvākties uz citu pilsētu un dzīvot atsevišķi.nu man ir 22 gadi un nesen jau dzīvoju atsevishkji no vecakiem.tieshi ta 20 gadi ir dzives sakums un tad jau ir jasak kljut patstavigam.vienalga vai mates maja vai pateva maja bet ja nedriskt tad nedrikst. savus noteikumus jau neieviesisi. un tad shi problema atkritis. man mamma ari nelava palikt nevienam puisim, lai gan bralim- lava, kursh ir pat jaunaks par mani. tev jau nesaka tagad un tulit meklet citu dzivesvietu bet padomajiet par to. kada jega attiecibam ja nav velmes dzivot kopa?????
varbut tev ir iespēja pie sava puiša pārvākties, kaut gan es uzskatu, ka šādam uzaicinājumam ir jābūt vairāk no viņa puses. mes ar draugu sakam kopa dzivot pec 9 meneshu satikshanas. var teikt, ka pec 6 meneshu jo pirms tam mums reti sanaca tikties. cik ilgi ar sho puisi esi kopa un cik vinjam gadu?
06.07.2012 11:00 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
pareizi dara! kamēr neesi sākusi pati savu dzīvi, pieņem viņa noteikumus
06.07.2012 11:05 |

Reitings 2001
mazzaachirka- nezinu kāpēc,bet tu mani nomierināji.. Nu,lieta,tāda,ka viņš pats vēl mācās tehnikumā,viņam tur ir kojas,un tā,diemžēl,kamēr viņš nepabeigs tehnikumu,šaubos,ka viņš ar mani varēs dzīvot,kopā jo diezvai viņa vecāki viņam to ļaus,jo viņa mamma neļauj pat viņam,paša stipendiju no kartes ņemt,kur nu vēl dzīvot kopā ar mani,vai arī sākt patstāvīgu dzīvi. Viņš to gribētu,jā vakar vēl par to runājām,bet ja arī mēs dzīvotu kopā,kur viņš dabūtu naudu,ja nekur nestrādātu?! Man vienai būtu jāvelk viss vezums,bet vai no viņa puses,būtu,kāda palīdzība,viņš saka,ka vēl to nezin!
06.07.2012 11:06 |

Reitings 2230
saprotu Tevi un to, ka esi nesaprašanā. es arī negribētu, lai man aizliedz draugu vest mājās un viņam palikt pa nakti. man jau 16 gados bija draugs un mēs pa retam viens pie otra palikām pēc pasākumiem, jo dzīvojām katrs savā pilsētas malā. tad gan vecākus bija grūti pierunāt, bet viņi uzticējās, jo mani un puiša vecāki bija savstarpēji labi pazīstami. un no 18 gadiem drīkstēju palikt, kad pati gribēju. 20 gados man tas liekas absurds.. bet tā ir cita lieta, jo tas irp atēvs, nevis tētis. nezinu, ko ieteikt. gaidi, kad draugs izmācīsies un tad mēģinat paši sev vietiņu kaut kur atrast.
06.07.2012 11:11 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Njaa... jums tur ir ļoti liela vēl bērnu un vecāku attiecību sistēma. Līdz pieaugušo dzīvei vēl tālu.
Jādzīvo pēc savu apgādnieku sistēmas, protestēt vari, bet nav īsti pamatojuma savu it kā tiesību pieprasīšanai no patēva.

Vienīgais, ko varu ieteikt - kārtīgi piedomājat pie kontracepcijas.
06.07.2012 11:12 |

Reitings 925
Cik sapratu, Tu mācies un domā, ka būtu paralēli jāstrādā, ja uzsāktu kopdzīvi.
Draugs nevar paralēli mācībām strādāt? Ja abi strādā vieglāk.

Bet nu kopumā izklausās, ka Tavs draugs ir mazgadīgs un ļoti atkarīgs no vecākiem. Varbūt paaudzieties, tad uztraucaties par palikšanu pa nakti oder kopdzīvi?
06.07.2012 11:15 |

Reitings 2001
lapsīgā- citām meitenēm ir forši patēvi,čomiski,viss ir ok. Es jau neesmu nekāda klusā meitene,esmu atvērta,ja ar mani runās,tad arī runāšu ar viņu. Bet tie ir vēl 2 gadi,kad man jāgaida kamēr viņš izmācīsies,un kur ir garantija,kad mana puiša vecāki būs,par,to,lai dzīvojam kopā.. man negribas pašai visu sākt,un beigās attapties,ka viena nesu visu vezumu.. Ar to jau man arī ir problēma,par to vēl esmu neziņā. Ja es stabili zinātu,ka pabeidzot skolu,viņš varēs ar mani sākt kopdzīvi,es jau tagad sāktu meklēt vietu,kur mums dzīvot,bet lieta,tāda,ka viņš nezin,vai tā būs!
06.07.2012 11:15 |

Reitings 2001
womankind- kādēļ tik dīvains ieteikums no tavas puses?
06.07.2012 11:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits