brunču medinieki..

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
sweikas meitenes :)

Kā Jūs domājiet vai ir iespējams savaldīt vīrieti,kuram ir draudzene un vē pāris mīļākās un ja tāds viņš ir bijis vienmēr ? kādai jābūt meitenei,lai viņš viņu nekrāptu un vairs nemeklētu mīļākās?
03.07.2012 19:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
normund, ko tu teiktu, ja tu uzzinaatu, ka tava sieva domaa un dara tieshi taapat kaa tu? gulj regulaari ar citiem viirieshiem, bet tevi turpina miileet?
05.07.2012 10:05 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Mīlu cumshot

Wīiiiiiiiiii

Gribētos redzēt,kā tam normundiņam paceltos mēle nosaukt sevi par normālu vīrieti,kad viņš pazaudētu sievu un bērnus,wīiiiiii,kāds cirks:D
05.07.2012 10:05 |

Reitings 54
Reģ: 06.06.2012
krista

Turpinātu mīlēt!
05.07.2012 10:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tad tas ir ok, ja nebuutu iebildumu pret to, ka sieva dara to pashu. zinu brunchu medniekus, kuri var sacelt skandaalu par to, ka sieva uz kaadu tikai paskatiijaas, bet pashi pa to laiku liek ragus.
vai pasham tev ir viegli dziivot taa, ka visu laiku jaamelo,aciis skatiidamies un jaadziivo dubultdziive? un nekad nav bijusi veeleeshanaas buut ar miiljoto cilveeku pilniigi atklaatam , neko nesleept, neslapstiities un nemelot? sirdsapzinja nemoka?
05.07.2012 10:19 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Nu shaja Normunda situacija ir tik daudz variantu.

Pec pieredzes saku - to ko dari pats, nepamanisi, ka sieva dara to pashu. Jo busi parak aiznjemts ar savam atminjam, priekiem utt.

Pati kadu laiku atpaklaj nedomaju ko dariju, izkalidejos uz pilnu klapi, vienmer biju visur , visus pazinu utt. Tikai nevareju puisim izskaidrot ka un kapec. Man vins tads kautrigs un labi audzinats virietis. Nekrapa mani, rupejas par mani un uzksatija, ka pirms darit kko sliktu apdomaties. nu vispar chalis pa nopietno. Un es biju ta kas luncinaja asti apkart. visi visur patika, ar vienu paflirteju,ar otru pabuchojos. nu ta. lidz bridim kad kads vinja draugs mani bija redzejis ne tur kur es teicu. ka bushu. Vins vispar neko nesakot lena gara, atrada sev citu, kamer es izklaidejos citur, vins irzklaidejas ar vinju. Es NEKO nepamaniju, lidz bridim kad viena diena vins 5dienas vakara izgaja no majas atrak neka es un majas neatgriezas lidz 1dienas ritam. Galu gala es uzzinaju visu un tici vai ne - normund, Tu pectam nevari ta vienkarshi dzivot talak,Tieshi tapec,ka ats esi taisijis meslus. Tu juties vainigs par to ka nenoverteji to cilveku kas Tev bijis blakus visu laiku. Un jaaa, tagad paskatoties apkart - ieraugu, ka butu bijushas vel tikpat daudz iespejas visu ko sadarit, bet es labak palieku majas ar miljoto un izbaudu vinja klatbutni.

Vel kas - Padoma logiski, ja Tava sieva ir tik laba un skaista un tu vinju tik ljoti mili - kads tam ir noslepums ?! Vinja ir sieviete, un sievietes agri vai velu visu uzzin. Tapec pielauju, ka Tu te tik gudri metajies ar saviem piedzievojumiem un miljo sievu, ka vinja vainu dara tieshi to pashu ko Tu tikai gudrak, jo zin ko dari Tu, vai ari vinja tiesham neko nezin un tu kada diena smagi uzkersies un shadu mazo piedzivoju delj pazaudesi visu ko visa muzha garuma esi darijis.
05.07.2012 12:18 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Ai, es īstenībā zinu tik daudzus vīriešus, kuri ir vismaz 1x nokrāpuši savas sievas vai draudzenes, tas gan nenozīmē uzreiz seksu, bet skūpstījušies, mīcījušies gan ar citu, utt. Ir arī tādi, kuri vnk pa nakti paliek pie mīļākās, bet sievai pasaka, ka sutka jāstrādā, būs darbā... Bet viņi mīl savas sievas, savus bērnus... tās mīļākās ir tikai izklaide - tāds ir vīriešu viedoklis un laikam tomēr veči domā savādāk kā mēs!! Ja mēs varam būt uzticīgas visu mūžu vienam vīrietim un mums pilnībā pietiek, tad vīriešiem ir savādāks instinkts, nu nedomā viņi ar to augšējo galvu! :D Un vēl pieņemot, ka ir sievietes, kurām netraucē tas, ka vīrietim pirkstā gredzens, tad tur liela iespējamība, ka kaut kas notiks viņu starpā.... :)
Būtībā Normunds diezgan patiesi visu saka, manā darbavietā strādā vairāki tādi kā Normunds, bet, protams, ka ne visi vīrieši ir tādi! :) Ir arī uzticīgie.... :)
05.07.2012 12:44 |

Reitings 54
Brazil

+++ )
05.07.2012 12:47 |

Reitings 8272
lai nemekletu milakas, virietim ir tevi no sirds jaiemil. tas, ka saka, ka mil tevi, tas nenozime ka tiesham mil. ir cilveki kas uzskata, ka pat, ja mil citi kraps, bet es ta nedomaju. manuprat, ja no sirds mil, tad neviena cita nav vajadziga
05.07.2012 14:37 |

Reitings 54
Šī tēma IR nebeidzama, vīrieši DOMĀ citādāk!
Ņemot vērā sieviešu emocionālo uztveri, liela daļa vīriešu savas īstās domas vienkārši savām draudzenēm "NEPATEIKS", svētā miera labad!
Sex, tas uzreiz nav mīlestība, ja vīrietim kaut kur gadās kāds sakars, tas absolūti nenozīmē ka viņš savu sievu vai draudzeni nemīl!
Jo emocionālākas būsiet jo vairāk iespēju ka vīrietis Jums teiks to ko vēlaties dzirdēt!
05.07.2012 14:48 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Wīiiiiiiiii kāds pajoliņš dzīvē tādu neatrast,nāk uz sieviešu forumu stāstīt to ka pilnīgs auns ir un mēģina mūs te apvārdot,ka tas ir normāli:D

100% Piekrītu katram Kristas vārdam,patīk trušoties apkārt nu izveido,sev zviedru ģimeni un svingojiet tur.

Un -domā- arī piekrītu katram vārdam;)
05.07.2012 15:22 |

Reitings 8272
nu es ar tadu pazistu kursh it kaa mil bet tai pasha laika katru dienu atrod laiku ar citu panemties, vnk neta meitenem raksta kur vien var uzrakstit. neuzskatu ka ta ir milestiba. varbut ir pieradums pie sievietes kura sehz amjas un galu gala vinja ir glabajerinjkjis ja nearvienu citu nesanak.

normund-ka var ta gadities sakars? virietis gaja pa celju , uzkrita virsu sievietei un uzkrita ta, ka bija dzimumakts? nu tada veida, kas ir nereals, var tikai kaut kas gadities!!! galu gala, normund, viriesham savas nostajas nav, ka visu laiku var kaut kas gadities? vai ari pats neesi ta kartigi milejis kadu, kad tiesham pec citam nevajag lukoties..
un nevajg jau klausit ko saka, bet skatities pec darbiem un iztureshaanas, tur jau vien daudz kas liecina par vis kaut ko. es neticu ka sieviete var nenojaust ka virietim ir cita/s.
05.07.2012 15:52 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Mans bijušais tāds ir. Šubos ka jebkad mainīsies, vienīgais ja kļūs par impotentu...
05.07.2012 15:56 |

Reitings 7
Reģ: 20.06.2012
Ak tad tomēr Cumshot ir vīrtietis?
05.07.2012 18:46 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Normund-CERU,KA TAVA SIEVA TEV AIZ MUGURAS DARA TIESI TAPAT!
05.07.2012 19:08 |

Reitings 1668
Un ka var gribeties bazt savu meli citas mute un P,nekad to nesapratisu.
05.07.2012 19:08 |

Reitings 54
"Mardzita Sheep"

Tas tiešām ir kaitīgi, dzīvot vispār ir kaitīgi, nu fui!
06.07.2012 10:33 |

Reitings 1668
KUR teicu, ka dzivot ir kaitigi?! Es ballejos, man ir draugs, baudu VISU,iznemot priekus arpus musu gultas! Nespeju iedomaties, ka kuram katram, atvainojos,njemtu mute!!! Tev nav kauns,kad ej majas, skupstit savu sievu ar lupam,kuras tikko ir skupstijusas hvz ko?! Tev nebus kauns bernu prieksa?! Tu esi vnk vinjiem paraugs! Tu nozelosi to visu vecumdienas,tici man! Tiesam ceru,ka Tava sieva bus tikpat gudra! Nevis gaidis majas ar vakarinjasm,tiru velju kaadu, kuram tas nav nekas SVETS! Ja gribas merceet TO visur,tad nah.. preceties un chakaret otru! Vina ir pelnijusi labaku! Jo Tu esi kompleksains,ja reiz neespej sevi apliecinat 1 sievietes prieksa! Un nestasti te pa gadiem! Tiraka suda busana!
06.07.2012 11:38 |

Reitings 1668
Un nedodies vel ievazat kaadu herpi vai ko citu savai sievai!
06.07.2012 11:43 |

Reitings 54
Mardzita Sheep

Es arī baudu visu, "Visu"., es gan, daudz ko iedomājos un,daudz ko izmēģinu! Es nedaru neko "TĀDU", par ko man būtu jākautrējas!
Es esmu paraugs saviem bērniem!
Esmu pietiekoši apdomīgs un piesardzīgs lai neko nesaķertu!
Es neesmu kompleksains, bet, tad, kad tu, "gudriniecīte"., būsi ar savu vienīgo, liktenīgo nodzīvojusi kopā,diendienā 20 gadus, būs ģimene, bērni, tad paskatītos gan uz tevi!
Tad, kad Tu, savā vienīgajā, īstajā neko jaunu jau vairs sen nesaskatīsi un tā liesma kas tev tagad iekšā sen būs padzisusi, tev ir vienkārši ar vienu vīrieti jānodzīvo kopā vismaz 10-15 gadu lai daudz ko saprastu!
06.07.2012 12:15 |

Reitings 1668
N3edari NEKO TADU? :D Ar to viss jau pateikts,Tava attieksme,milestiba,ja to var ta saukt,pret sievu! Ko Tu-ka virietis esi darijis,lai si dzirksts nepazustu? KO? Esi sievu aizvedis uz pirmajam iepqazisanas vietam,esi nopircis vinjai seksigu penjuaru? Man nav janodzivo 20 gadi, man ir lieliski peimeri no dzives,kur zinu 100%, ka viri nav krapusi un dzivo laimigi, brivdienas kopa celo, atpusas romantiskas viesnicas,KOPJ savas attiecibas, nevis izvelas vieglako celju!
Un Tu vari but uzmanigs cik gribi, ar dvieli mutei prieksa jau nesniedz kunilingu ;) Un neviena neteiks-hei,man taja vietinaj medz paradities herpes!
Neesi gan Tu paraugs berniem, man ka skolotajai to tocna vari nestastit!!! Ko Tu delam macisi-krapt sievu un savu bernu mati!? Man zel Tavas sievas, no sirds. Laikam kamer Tevi vinja nenokraps,Tu nesapratisi ka tas sap!!!! Vina ziedo Tev savu DZIVI! A Tu-piekaka to,atvainojos par izteicienu! Vinas vecaki nedzemdeja meitu,lai tads ka Tu chakaretu aiz muguras! Un iedomajies peksni 1 dienu,kad Tavas sievas vairs nav, nedz Dieva prieksa, nedz ka cita, nespetu to nozelot. Nevelos turpinat so diskusiju, jo tadi ka Tu vnk parazite uz godigam sievitem,kuras mil un gaida majas, ceriba, ka ari vina smil-no sirds! Un NEVIENS man neiestastis, ka mil tapat, ja krapj, MULKIBAS! Izskiries un tad izmile kaut visu pasauli, nevis chakare otru! Ikeraut Tev gribas. Lai Tev veicas un kaut Tava sieva to uzzinatu! 1 reiz ja gadas,ok,vajums utt, bet ja to dara apzinati, ar siksnu pa dibenu. Lai veicas.
06.07.2012 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits