mani ienīst

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tātad, ir daži cilvēki, kuri ienīst mani. bez īpaša iemesla. gan jau jums arī tādi ir. nezinu, kas ir tā pamatā - skaudība, garlaicīga dzīve, kas? pati neizjūtu ne naidu, ne dusmas, ne vēlmi domāt par tiem cilvēkiem, taču... ja viņi mēdz par savu eksistenci kaut kāda veidā atgādināt, tad ir iekšēji stulba sajūta. mans puisis saka, lai neņemu galvā, pašai jau arī liekas, ka neņemu, bet vienalga tomēr kaut kas grauž... un zinu, ka ar to nodaru pāri tikai sev... cenšos vienmēr sevī glabāt pozitīvas izjūtas, sajūtas, nekādu aizvainojumu, dusmas, naidu, lai neēstu sevi no iekšienes, bet vienkārši ir brīži, kad ņem un izsit mani no sliedēm. kā jūs tiekat galā ar skaudīgiem cilvēkiem? varbūt ir kāds, kurš vēl jums ļauna, ienīst? kā rīkojaties jūs?
29.06.2012 23:41 |

Reitings 4183
labi, es jau te pārlasīju savus tekstus. tāda sajūta, ka mani nīst pus pasaule. tā patiešām nav. ir pāris personas. protams, tas nav regulāri, bet ik pa brīdim, un jau ilgstoši. viss vienkārši sakrājies. pareizāk teikt, šī vakara gadījums, kad man uz telefonu zvanījās kaut kāda krievuška , un lūdza manu puisi pie tel. palūgt. es biju izbrīnīta, bet nestresoju, jo puisis tāds godīgs (vismaz es tā domāju:D) protams, ieglūglējam nr. uzpeld sens sludinājums, un opā, tas bija tās personas ļoti labas draudzenes nr.. nu nafig tas vajadzīgs? nafig? pēc tam izslēdzu tel., jo zvani turpinājās... noignorēju, bet tāpat grauž.
p.s. iemesls nav nekādas simpātijas pret manu puisi utt., tas ir skaidri, tik tiešām. iemesls ir pabojāt manus nervus un dzīvi.
pārējos gadījumos nav iejaukta mana otra pusīte, un lielākoties tas ir virtuālajā dzīvē. ārpusē pilnīgi nekāda kontakta. ne starp paziņām, nekā. varbūt tikai uz ielas sastopamies, sasveicinamies un viss.
30.06.2012 00:23 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Man rados ir tāda sieviete, kura jau ilgu laiku aprunā visus.. nepatiesi.. tā tur tāda, tā tur šitāda.. un šeku reku, vienā jaukā dienā viņai ar sirdi slikti palika.. vēl vienu reizi slikti palika.. vēl.. Un slimība kkāda vai kas? Nē taču.. Dieva sods par nepatiesu muldēšanu. Viss nāk atpakaļ, neviens nepaliek nesodīts ; ) Tā kā.. gan arī Tavi skauģi un nīdēji ar laiku saņems pēc nopelniem.
30.06.2012 00:24 |

Reitings 4183
es domāju, ka ja cilvēkam ilgstoši ir sakrājies naids, dusmas pret kādu, tad tas ļoti atspēlējas viņa veselībā.
30.06.2012 00:26 |

Reitings 1666
Tieši tā.
30.06.2012 00:28 |

Reitings 1666
Man netā arī laiku atpakaļ uzradās viena skauģe. Izturēt nevarēju.. kā uzmācīga muša un ka tik sliktu izdarīt.. bet ar pozitīvo attieksmi un ignorēšanu, es viņu iznīcināju un palika mierā ; )
30.06.2012 00:30 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es neprasu atbildēt šajā diskusijā, bet vienkārši tavām pārdomām - vai tās personas tā vienu dienu pamodās un izdomāja, ka ienīdīs tevi? Kaut kādam iemeslam ir jābūt, neviens taču nedomās - ai, man garlaicīgi kļuva, ienīdīšu Santu, skatīšos viņu 10x dienā draugos, palūgšu draudzenei zvanīt uz viņas numuru, rakstīšu komentārus. Nu neviens TĀ neņemtos bez iemesla.

Man, piemēram, ir liela nepatika pret pāris cilvēkiem, bet viņi man ir kaut ko nodarījuši. Viņu profilus neskatos, ikdienā nedomāju, bet, ja gadās atcerēties, piedot pavisam neesmu spējusi. Un es zinu, ka vismaz viens cilvēks domā, ka viņš visu bija darījis pareizi, ti, vispār nekā neatzīst savu vainu un tāpēc droši vien nemaz nesaprastu manu nepatiku. Skaidrotu to ar skaudību.

Ja tev piekasās virtuāli, tad neredzu problēmu bloķēt vai nelasīt vispār tos komentārus.
30.06.2012 00:36 |

Reitings 4183
tās personas ir tikai tukšas paziņas, nekas vairāk. tiešām nespēju iedomāties, ko būtu nodarījusi. varbūt izdzēšana no dažiem sociālajiem portāliem izprovicējusi to? :D tik tiešām nezinu. katrā ziņā paldies jums par viedokļiem.
30.06.2012 00:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits