labi, nav jau nekāds baigais :D bet nu lieta tāda, ka gāju vienu dienu pa rīgu pāri gājēju pārejai pie origo un man viens ārzemnieks (beļģis) pienāk klāt ar jautājumu - kur šeit ir mobilo telefonu veikals. visu pastāstīju, eju tālāk uz rimčiku a viņš itkā uz stacijas pusi. eju, eju, pēkšņi no muguras atkal viņš pienāk un sāk jautāt, vai esmu studente, ka man ir ļoti laba angļu valoda un ka viņam pieder pāris intereneta mājaslapas kurām viņš meklē ''freelance writers'', kuriem viņš arī maksātu. It kā tāds uzticams izskatījās, pastāstīja arī apr ko tās mājaslapas, pajautāja man kkādus jautājumus. Bet tad sākās teksti - nu jā, un atd avrētu kkad pēc nedēļas sazvanīties, satikties uz vīna glāzi vai akfiju, pārrunāt tās rakstīšanas lietas, iedotu tev arī pāris ātros uzdevumiņus, lai redzētu, vai tiktu galā ar to rakstīšanu. Bet nu grūti jau nejaukt ''business with pleasure'', kad iet runa par tik skaistu sievieti, un tu tik clever and cute un tādā garā''. Tad jau sapratu, ka nebūs tik tīrs tas viss. Tajā pašā vakarā zvana ar tekstu - vai negribu aiziet pie viņā uz vīna glāzi, ja man nav plānu šim vakaram. Un es jau tāda kautrīga meitene, grūti pa taisno pajautāt, vai tik viņš te ''jokus'' neplēš un pārāk nav ar to ''pleasure'' aizrāvies savās domās. Jāņu dienā arī rakstīja un prasīja, kad tiksimies, bet man apr laimi telefons noslīmka un saruna tur pārtrūka, bet šodien nopirku jaunu telefonu un karti atguvu un no viņa jau zvans - kad tad varam tikties, pārrunāt to rakstīšanu un vēl šo to.
Tagad man nemierīga sirds. Naudiņu nopelnīt kkādu es labprāt gribētu, bet kad šitādi citi teksti nāk laukā es vairs neuzticos + esmu saskatījusies filmas par human trafficking, kas vēl jo vairāk liek šaubīties par visu šo lietu.
Nu tad meitenes, vrb šis ir kkāds variants, kad vecis uzdodas par kkio, apstaigā rīgu meklējot meitenes, kuras nolaupīt un un pārdot sex slavery, un kādai no jums arī tagad pa pēdām min? Vai arī, ko jūs darītu manā vietā? (P.S. neaizmirstam faktu, ka esmu bezgala kautrīga un baidos pa tiešo mest atmaskojošos jautājumus)