Lasot par izgāšanos ar WC, atcerējos, ka man arī ir ar ko padalīties...
Mana nu jau bijušā puiša darba Ziemassvētku balle notika viesu namā, kurā strādāja vairāki mani paziņas. Svinīgās vakariņas notika pirmajā stāvā, bet viesu numuriņi, tai skaitā mūsējais, bija trešajā stāvā.
Vakariņu vidū pirms deserta pasniegšanas es izdomāju uziet augšā, lai numuriņā kaut ko paņemtu, pielabotu frizūru vai kaut kā tā. Devos augšā, un tad man ienāca prātā aiziet arī uz numuriņā esošo WC. Automātiski, pat neko nedomājot, aizslēdzu WC durvis un ārā vairs netiku. Durvis iesprūda... Es paliku viena, protams, bez telefona vai k'dām citām sakaru ierīcēm. Manā stāvā neviena nebija, jo visi lejā ēda vakariņas.
Mēģināju tās sasodītās durvis dabūt vaļā, bet man nekādi nesanāca. Saucu pēc palīdzības, bet viss velti.
Pēc kādām 15 min izdzirdēju soļus gaitenī - izrādās vēl kāda no meitenēm bija uzkāpusi augšā, sasaucu viņu. Tad tika izsaukts viesu nama personāls, kas, protams, sasmējās, uzzinot, ka iesprūdusi esmu tieši es :D
Rezultātā mans čalis atjēdzās un nāca mani meklēt tikai pēc kādām 20 min, kad viesu nama darbinieks cēla no eņģēm laukā WC durvis, jo citādi tās atvērt nebija iespējams :D
Lieki teikt, ka es pēc tam 2 dienu garumā klausījos jociņus par manu tusiņu WC :)