nesaprotu!! :@

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Es nesaprotu vīriešus! Vai nesaprotu pati sevi,nezinu! Varbūt PMS iespaids,BET, mani tracina,ja ik pa laikam man facebookā jāuziet kāda viņa komentētā bilde - wow wow, vai hottest ever seen! Es jau vienreiz par šito runāju,ka man nepatīk! Mums attiecībās viss ir kārtībā, nesakiet,ka varbūt nav, es taču ikdienā redzu viņa attieksmi, darbus,to cik esmu viņam pati...pati, bet to,ka man riebjas lasīt viņa wow wow kometārus, nedalec!
22.06.2012 10:55 |

Reitings 141
Reģ: 26.04.2011

Skandāls, "nejauši" atstāt redzamu Tevis rakstītu tādu komentāru, nakts ārpus mājas un mēnesi bez seksa.
22.06.2012 12:23 |

Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
autorei - Get a life!!
es vīrietim vnk pajautātu kāpēc? kāpēc viņš ko tādu raksta? jo man būtu interesanti saprast motīvus tādiem tekstiem.
tevi acīmredzot interesē tikai PAŠAS LABUMS.
22.06.2012 12:30 |

Reitings 186
gabriela_2186

O,jā,pašai labums man no tā,ka atliku likām!
Domā, ka tā arī neesmu pajautājusi?
22.06.2012 12:31 |

Reitings 186
Katrā ziņā man priekšā atkal kārtējā izskaidrošanās..eh.
22.06.2012 12:35 |

Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
jā, bet nu ir redzams pēc taviem komentāriem, ka esi uzcepusies uz sevis "mani neapmierina". nu man kā vecim gribas pajautāt - vai jūs sievietes kaut kad esat APMIERINĀTAS?
vnk uz brīdi aizmirsti, ka tu esi liela un aizvainota. apdomā ar GLAVU, nevis emocijām par ko tu te runā! un tad varbūt tev pašai daleks, kā tu izsakies, cik pretīga ir šāda sievietes uzvedība!
ak, sieviete, cik gan sieviete ir nelaimīga, bet vīrieši stulbi!
22.06.2012 12:36 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Es pateiktu: tātad viņa tev liekas seksīgāka par mani, ja jau hottest ever seen! Ej pie viņas un esi laimīgs!
22.06.2012 13:46 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
maybe` un hottest ever seen noteikti viņu ņemtu atplestām rokām, sagaidītu ar vakariņām mājās, mīļotu un čubinātu :D
Heh... tīri jautri.... kamēr sieva māju kārto un rūpējas par sava vīrieša tīrajām zeķēm, tikmēr džeks normāli izklaidējas.... Tik kad tiek pie tādām hottest ever seen tad tā vien ilgojas pēc savas īstās dūdiņas....
22.06.2012 14:09 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Nav ko Tev krāmēties ar viņu.... Viņš jau ir pieradis, ka Tu izskandalējies, izraudies un visu piedod....
22.06.2012 14:10 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
ai, manējais arī vienreiz bija uzspiedis man patīk pie bildes, kur kaut kādai dūdai seju tikpat kā nevar redzēt, bet viss uzsvars uz no krekliņa ārā krītošajām krūtīm... izmetu pāris ironiskus jociņus un pajautāju, vai tas nozīmē, ka es arī tagad varu laikot visu puspliko, muskuļoto džeku bildes :D nokaunējās, vairs neko tādu nav darījis
bet tā ar manējo bieži ir -- viņam pat prātā neienāk, ka viņš dara kaut kādus stulbus vai kaitinošus sīkumus, kamēr es audzinošos nolūkos neizdaru viņam tāpat :D
22.06.2012 20:05 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Uzraksti pāris jaukus, ar zemtekstu komentārus saviem vīrieškārtas draugiem/paziņām/kolēģiem, kas ir reāli (nevis nepieejamas supermodeles), bez nekādas agresijas pret savu vīrieti, tīri "aiz labas sirds", un viņš pamanīs, ka viņa konkurenti ir daudz tuvāki..
Bet par to seksa nedošanu, nopietni? :D tādā gadījumā viņš to aizies citur meklēt. Es gan kārtīgi izskandalētos un tad kārtīgi pamīlētos ;)
22.06.2012 20:57 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Pasūtīt tāda iemesla dēļ, manurpāt, arī nav īsti gudri. Kas pēc katra sīkuma ir jāsūta tālāk? Viens nenovāks zeķes - pasūti, otrs pierakstīs komentāru - pasūti, trešais neuzdāvinās puķes sieviešu dienā - arī jāpasūta. Tā visu dzīvi ideālo meklēt var, jāparvar tas viss ir, jāpieslīpējas ABIEM un jābūvē tuvas attiecības, nevis jāzāģē par katru sīkumu.
22.06.2012 21:02 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu nu, ''Mums attiecībās viss ir kārtībā, nesakiet,ka varbūt nav, es taču ikdienā redzu viņa attieksmi, darbus,to cik esmu viņam pati...pati, bet to,ka man riebjas lasīt viņa wow wow ''
ja taa butu nebutu vinja tadi komentāri un nebūtu Tavas diskusijas par šo!
Jo ja vinjs Tevi cienītu un Tu vinjam buuut pati pati, nebutu jāraksta tādi komentari! Pec sevis un saviem draugiem vīriešiem spriežu, ka tādus komentārus ieraksta ar domu ka meiča izlasiis, atbildes un saaksies nevainigaa čalošana :D Labi, nestridos, moš Tavam ir savadak, bet labi, ja Tu vinam saki lūdzies raudi un nemainās nekas, tad jau tas tiesam ir attieksmes jautajums.. Nesaku protams šo visu ar tādu ļaunu haha vot redz kā Tev vinjs taa un šita, nee, man žēl ka taa notiek jo es iedomajos kā Tu juuties, bet labaak ir pateikt skarbaaku variantu mazliet sagrozos Tev pratu nekaaa liet skaistas varaviiksnes ar to ka nu taa jau daudzi dara un nekas traks... stulbi buus ja pēc tam izraadisies naivaa muļķe, kas domaa ka viss čiki! Dažreiz mees pat nepamaanam paši ja negribam to pieljaut, ka viss iet gristee... Es ieteiktu parunaaties nopietni, kas pa huin*u taa, ne raudat un čikstet, bet nopietni pateikt, ja tas nemainisies, ka Tev nav vajadzigas taadas attiecibas kur Tev piedod, bet jāuztraucas par tik debīlu lietu, ka taveejais visādām cacam raksta taadus komentus! attiecibas vsp jau domaats kaa kkas patiikams un sirdi sildošs.
22.06.2012 21:15 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Manējais kārtīgi norauots,es viņam parādītu hottest ever seen :D
23.06.2012 14:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Taa nedara ne tikai miiloshaas attieciibaas, bet vispaar. Es nevaru iedomaaties normaalu chali taa rakstaam kaut kaadaam aarzemju lielpupainaam beibeem hottest ever seen :D Izklausaas peec kaut kaada stulba, nogribeejusha perversulja. Normaali komentaari paziistamaam meiteneem no seerijas "forsha bilde" un varbuut "ljoti labi izskaties" ir ok. Bet nu wow wow un hottest ever seen ir kaut kas tik drausmiigs. Es buutu nevis nikna, bet man buut kauns par taadu komentaaru no puisha puses :D
23.06.2012 16:12 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Manējais ko tādu izdarītu, trīs dienas no vietas smietos. :D

Manuprāt, tieši šāda tipa komentārus "sexy lady", "hottest ever" raksta tie vīrieši, kuri vēl ir ļooti jauni gados. Un teksts "hottest ever" nav kompliments pēc būtības. Tā ir dižošanās citu acu priekšā, jo facebook draugi, ja vien nav uzlikta kāda opcija, redz visu - visus tava drauga komentārus, visus likes utt, tādēļ viņa draugiem ir iespēja redzēt, ka tavs draugs vēl ir "spējīgs".
23.06.2012 17:38 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Dari pilnīgi tāpat!Visādiem džekiem raksti visādus komentus un redzēs ko teiks
23.06.2012 21:23 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Tak loģiski, atdari ar to pašu, nesaprotu kāpēc vēl neesi to izdarijusi. Ko pazemojies..
23.06.2012 22:58 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Tas nav normāli,ka puisis raksta šādus komentus.Es saprotu,ka vnk uzliek like,bet ne hottest ever seen!!!! Beidz pazemoties un pasūti viņu,to nevar izārstēt.Man nepatiktu,ja manējais kaut ko tādu atļautos.Mans bijušais vienu reizi pamatīgi uzsprāga,kad es biju iekomentējusi pie puišu bildēm,bet tie bija pavisam parasti komentāri,kas bija saistīti ar pasākumu.NEVIS HOT UN SEXY stilā!!
24.06.2012 02:48 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Ja esi droša, ka Tu viņam esi tā īstā un vienīgā, ja viņš Tevi neapdala ar komplimentiem un uzmanību, tad varbūt dari pretēji, piemēram, paskaties par ko viņš iekomentē, pasit pa plecu un saki, ka - o, jā šitā ir laba, bet tā iepriekšējā, gan nu tā...

Lielākoties, vīriešiem tā komentēšana pāriet. Pieļauju domu, ka puisis jauns un vienkārši grib kautko redzēt. Cik noprotu, Tu esi droša par viņu?

Hmm, tikko ienāca prātā doma, varbūt ejot pa ielu kopā, ieraugot kādu simpātisku vīrieti, Tu vari nokomentēt - kāds dupsītis, vai kādi pleci, kautkā tā. Tad manītu kāda šim reakcija.

Bet kopumā - mazāk piļīšanas un vairāk veselā saprāta.
30.06.2012 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits