Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sastrīdējāmies par pagātni

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 05.01.2010
Dārgās dāmas, ir tā, ka man bija jauka nedēļas nogale ar manu puisi, bet tiklīdz pašķīrāmies, pēc vienas dienas mēs caur telefonu sastrīdējāmies par pagātni, par to, ka vispār sākās mūsu iepazīšanās, par to, ka es uzturēju sākumā attiecības ar diviem puišiem, jo tagadējais man likās babņiks sākumā, un daudz biju dzirdējusi, kāds viņš utt., bet tad jau es biju brīva un tagad viņam tas parādījās atmiņā, lai gan mēs par to jau senāk bijām runājuši. Diezgan man nepatīkami to atcerēties, bet viņš protams savā ziņā ir egoists, un domā par sevi, ko darīt, kā rīkoties, lai tas vis atkal nenotiks, un atkal nebūs emocijas par to kas jau ir bijis? un tajā laikā, kad biju brīva? Bet tagad es esmu ar viņu, kapēc meklē problēmas? Varbūt kādai līdzīgi gadījies?! Pastāstiet, kapēc?!
Paldies dāmas.
20.06.2012 22:37 |

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Mans tagadējais draugs man ir izteicis piedāvājumus piesaistīt manu ex uz mūsu izklaidēm, baidos, ka ex nesapratīs un man šķiet, ka viņam jau ir attiecības.
Varbūt tev vajadzētu pasaukt ex izrunāties trijatā un varbūt jums trijatā, kas sanāktu :)
20.06.2012 22:41 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
kāpēc vispār ar puisi jāpārcilā pagātne? tiešām -lieku problēmu meklēšana...kā saka, ja gribi sakasīties - parunā par ex un pagātni pirms tagadējām attiecībām.
20.06.2012 22:44 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
lady, tev savdabīgi uzskati. :D
20.06.2012 22:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)