Vai juus miil kamera!?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vai jums nav bijis taa,ka paskatieties uz savu bildi un nodomaajiet-dziivee tacu izskatos daudz labaak!Man taa ir bijis loti biezi!Nesen runaaju ar vienu sievieti par so teemu!Vina teica,ka ir cilveeki ,kuri dziivee nemaz nav tik izskatiigi ,bet bildees tik smuki...un otraadi!
Es laikam piederu pie sievieteem ,kuru kamera nemiil!Es negribu teikt ,ka esmu negliita,bet man ir tik izteikta miimika ,bedriite vaigaa smaidos ,un iipass runas veids,kas seju padara taadu interesantu varbuut!Ja fotograafs nenoker so momentu ,tad zuud taa "mana seja"!
Sajaa profila bildee-maza izmeeraa var redzeet tikai degunu...:D!Tomeer jums buus priekstats par mani un drosi naaciet klaat Riigaa ,ja saziimeesiet mani ,un veelesieties parunaat!
Sii ir viena no manaam miilaakaam bildeem-suutiju to "augsinu" draudzenei uz Latviju un viirs nofotograafeeja-es veel tagad atceros ,kaa centos smaidiit dabiigi...Tas bija gadus atpakal-liekas tik sen jau!:)
17.06.2012 21:06 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
A, jaa, un augumu kamera padara par diezgan lielu meeslu. Ja es taa tieshaam izskatos citu aciis, tad tieshaam jaarokas zemee.
19.06.2012 03:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Demoiselle-es arii esmu izdzesusi veselu kaudzi...gribu ,lai mazbeerni atceras omiiti ,kaa tiesaam forsu sievieti...!:D
19.06.2012 10:32 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
man reti kura bilde patīk, tās kuras speciāli taisu, lai būtu ko pēc tam prieks paskatīties, bieži vien nākas rediģēt gaismas :D atceros kad maza biju tā pozēju tētim, pilns albums ar manām bildēm bija, a tagad ja man palūdz fotogrāfēties,vienmēr šausmās domāju kaut man nebūtu kauns apskatīties uz tām bildēm!
19.06.2012 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits