Svētdiena

10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Jau no pieciem gaidu beztēmu, taču nevarēju vairs sagaidīt un izveidoju savu. Kā gulējāt, kādi dienas plāni? Varbūt kāda zin šīs nakts sapņa tulkojumu, jo murgoju nu šausmīgas lietas, tik slikti gulējusi nebiju jau sen. Pats stulbākais,ka tas viss liekas tik reāli vēl tagad. Bet neskatoties uz to, šorīt jau sarakstīju savu prakses dienasgrāmatu, tūlīt došos taisīties uz baznīcu (varbūt neizsūdzētie grēki pie vainas :D) un vēlāk uz nelielām svinībām. (l)

Lai jums izdevusies, veiksmīga un smaidiem pilna šī diena, neskatoties uz tumšajaiem mākoņiem aiz loga. :)
17.06.2012 08:56 |

Reitings 1111
Šodien bija burvīga diena! Pretēji visam plānotajam, aizbraucām ar draugu uz motokrosu Dobelē. Brauca pazīstamais, turklāt jūrai likās par vēsu vēja dēļ. Tad nu braucām turp. Tiešām forša un laiska diena izdevās.
Bet bet bet... Tagad man ir jāsakož zobi un pāri nenormālam slinkumam jāraksta referāts. Apsolīju draudzenei palīdzēt, jo viņai šī sesija galīgi grūta, netiek galā. Dusmojos uz sevi, ka piekritu :D eh
17.06.2012 19:53 |

Reitings 2224
Kā lai piespiež sevi mācīties meitenes?

ir vasara, un man sev nu nekādi nesanāk motivēt:(
Rīt grāmatvedībā jāraksta eksāmens un vel 2 kd, bet es nevbaru piespiest evi mācīties :( Lieki teikt, ka es no grāmatvedības neko nesaprotu... Es nevaru sagaidīt, kad man sāksies vasara...
17.06.2012 22:50 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Jollya, sit 5. Man rīt aktīvu pārvaldībā jāraksta eksāmens, bet vēl joprojām neko nesaprotu :D Un nevaru piespiest sevi mācīties. Nakts būs gara! :(
17.06.2012 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits