ienaaca prata tads jautajums. ta ka mana pilseta bija karuseli tad aizgaju tur ari es!!! tad nu saaku domaat lidz cik gadiem ir normali vizinaties sajos karuselos kas vasaras brauka apkart? kameer tur staaveeju ieraudziju pat vienu sirmu vecuku kas griezas karuseli man tadai vecai butu kauns kapt karuseli kaut tas jau ir domats laikam visam paaudzem.. meitenes, lidz cik gadiem jus kaptu karuseli? jo parasti kad kads pieaugusais brauc tad man liekas visi ta skibi skatas.
Man vecums neliekas šķērslis, ja 50 gadis gribēšu, tad braukšu, vienalga ko citi domā, problēmas jau ar to nav man, ka es gribu braukt jebkurā vecumā, bet gan tiem, kuriem kaut kādi stulbi aizspriedumi.
Man atkal kauns par tādu stagnātisko domāšanu. Daudzviet pasaulē 80 gad;/igi tantuku ar močiem brauc, tusē,dejo un nu bauda dzīvi. A te ka PSRS joprojām būtu .Tumsoniba
Es arī piekrītu - kāda starpība, cik vecs esi! Vienīgais, kas raisa nopietnas bažas ir šo pārvietojamo atrakciju tehniskais stāvoklis... tiešī tā dēļ es izvairos tās apmeklēt.
Man liekas, ka šādi vecuma ierobežojumi ir tikai dažu cilvēku stereotipi..
Vismaz es, ja gribētu, tad sēstos tik iekšā(protams, ja nebūtu maksimālā vecuma vai svara ierobežojums). Jo kāds no apkārtējiem jau vienmēr šķībi lūrēs.
Hah, aizspriedumaini. Jebkurā vecumā var darīt to, kas sirdij tīkams.
Nedomāju, ka tur ir kas smieklīgs, ka sirms večuks braukā ar karuseļiem. Domā viņam bērnībā bija tādi pieejami? Vai varbūt viņš sapelnīja naudu lai uz Disnejlendu brauktu? Tu nekad nezini, ko citi cilvēki ir izcietuši, kam gājuši cauri.. Es priecātos par to, ka cilvēks laimīgs.