Sēžot atvaļinājumā, mazliet aizdomājos, par mūžīgo tēmu - MĪLESTĪBA. Zinu, ka ši tēma apspriesta simtiem miljoniem reižu, bet tomēr....
Ko jums nozīmē mīlestība un kā mīļotais cilvēks to izrāda??? ;)
Manuprāt, pēdējā laikā tie maģiskie trīs vārdi "es tevi mīlu" ir mazliet novazāti. Nevienmēr ir vajadzīgs, lai tas otrs cilvēks tev saka, tos vārdus(lai gan nenoliegšu,ka man no sava mīļotā cilvēka, patīk dzirdēt tos vārdus, pēc iespējas biežāk, bet viņš man ir iemācījis- jo biežāk to saka, jo vairāk zūd to vārdu jēga, tas vairs naw tik īpaši), var taču savu mīlestību izrādīt ar darbiem. Ne vienmēr vajag milzīgu rožu klēpi, lielas dāvanas vai kaut kādas galejība, reizēm taču pietiek ar to, ka tu atnāc no darba, pilnīgi pārgurusi, tu paver dzīvokļa durvis, māja ir iztīrīta, no virtuves nāk pagatavotā ēdiena smarža, trauki ir nomazgāti, tev pretī nāk viņš, ar nošmulētu priekšautu, bet tu zini, viņš to visu ir darījis, tikai tāpēc, lai tu justos novērtēta, mīlēta un vajadzīga...
Man mīlestīna nenozīmē ziedus, dāvanas, bet tas ir tad, kad vakarā uz dīvana vari apsēsties, pieglausties mīļajam cilvēkam, viņš glāsta tavu roku, noskūpsta pieri un tu jūties, tik labi, cik vien var....
Nesen savam brālim jautāju, kā viņš domā, kas ir mīlestība.. viņš atbildēja, ka tas ir tad, kad tu savu mīļāko mašīnu, iedod otram...un ziniet viņam savā ziņā ir taisnība, mīlestība ir dot otram pašu labāko un neko negaidīt pretī....
Tapēc, mīlīši, neklusējiet, izrādiet saviem mīļajiem, cik ļoti viņus mīlat un novērtējat...;)
ps- neaizmirstiet pastāstīt savus jaukākos un mīļākos brīžus, ko otrs cilvēks tev ir sagādājis...;)