Sveikas.
man nepieciešama jūsu palīdzība.
Man ir labs draugs ar kuru jau pazīstama esmu 4 gadus man viņš patīk es viņam arī.
Problēma slēpjas tajā ka,viņš nepieņem savas simpātijas pret mani.Viņš uzskata ,ka man vajag kādu mana vecuma viņš ir 10 gadus vecāks,tai pašā laikā taisa greizsirdības scēnas kuras pārvērš par joku(es tak tev kā vecākais brālis man par tevi jārūpējas)
Vienreiz esam pārgulējuši bet no rīta visa skaista nakts bija tā itkā nebūtu bijusi.Bet es taču zinu ka viņam patīku-viņš mani fotogrāfē viņa telefons ir pilns ar manām bildēm,bet mēs nespējam izrunāt šo tēmu.
vienreiz,kad viņš bija iedzēris izteica to ka ir iemīlējies manī,bet tā kā viņš bija dzēris nenoticēju.
Neesmu jau stulba es zinu(to vnk var redzēt) kas notiek viņa bikses kad uzvelku ko sexīgāku.
Viņš vienmēr man palīdz ja man tas ir nepieciešams varu zvanīt kvai nakts laikā,pats piedāvā aizvest atvest utt.Agrāk mūs saistīja viens biznesa projekts un tas tad strikti tika noteikts tikai lietišķas attiecības,bet mēs kļuvām par lieliskiem draugiem.pirms šis projekts beidzās
Ko man darīt lai sapratu viņa patiesās jūtas,jo no tiešas sarunas viņš izvairās pareizāk sakot bēg.
Nākamo piektdien braucu pie viņa uz sālsmaizi kā man uzvesties lai nekristu vēl lielākā izmisumā?
Tā vien gribās uzvilkt sexīgu veļu uzklupt viņam virsū bet tas jau neko nemainīs...
es nespēju veidot normālas attiecības un viņam tādu vispār nav(izņemot vienas nakts)