Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Midiana kontracepcijas tabletes

Reitings 29
Reģ: 06.06.2012
Man aizvakar izrakstīja Midiana kotracepcijas tabletes,jo vajag savest kārtībā MR ciklu,kurš ir izjauktsLīdz šim esmu izsargājusies tikai ar prezervatīviem. Ja sanāk nepatīkama ķibele dzimumakta laikā vai drīkst pirms mēnešreižu sākšanās izdzert vienu no Midiana kotracepcijas tabletēm,lai nepaliktu stāvoklī ? Tas novērsīs grūtniecības iestāšanos,vai arī šīs tabletes darbojas tikai tad,kad ir mēnešreizes un ilgu laiku jau viņas lieto ?
06.06.2012 19:33 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
es midiana tabletes lietoju vairāk kā pirms gada.
man bija tieši otrādi - stabils MR cikls, bet , kad pārtaucu dzert (lietoju kādu pusgadu), viss cikls sagāja grīstē, arī pašas MR ir kļuvušas daudz sāpīgākas, vispār pašsajūta tajās dienās ir pasliktinājusies pēc šo tablešu lietošanas. tagad nelietoju nekādas, jo nav vajadzības + negribu vēl vairāk iedzīvoties kādās problēmās, esmu ļoti jūtīga pret visādām pārmaiņām.

un atbilde uz tavu jautājumu - nē, nebojā savu ciklu!
06.06.2012 19:39 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
aaaaajjjjj....... man nomainija manas vecaas pret shito midiana....aarpraac.... es iedzivojos dazhu meneshu laikaa mezhoniigaa celuliitaa.... un arii svara pieaugumaa..ar skrieshus skreeju pie aarstes,lai dod atakalj manas vecaas:)
06.06.2012 19:41 |

Reitings 29
es lasīju instrukcijā,ka liekajam svaram it kā nevajadzētu būt,bet tas laikam katrai sievietei individuāli. Es vēl neesmu sākusi viņas lietot,teica,ka ar pirmo mēnešreižu dienu ir jāsāk dzert un ar pārtraukumiem pus gadu viņas jādzer,bet obligāti jāgaida pirmās mēnešreizes,lai sāktu viņas dzert ? Ja sanāk nepatīkama ķibele ar prezervatīvu,tad var izdzert vienu no šīm tabletēm,lai nepaliktu stāvoklī vai arī tā viena tablete neko nedos ? Jo,ja no mēnešreižu sākšanās dienas sāk dzert,tad uzreiz pirmajā dienā jau tablete iedarbojās,bet kā īsti ir ar pirms mēnešreižu lietošanu ?
06.06.2012 19:46 |

Reitings 29
vnk nēesmu vēl sākusi viņas lietot un līdz nākošajām mēnešreizēm jāgaida nepilnas 3 nedēļas,bet mazums kāda ķibele notiek,jo man ir patstāvīgs partneris un mazums kas var notikt pa 3 nedēļām,tāpēc interesējos,vai šī tablete var arī noderēt pirms sākšanas pa nopietnam viņas lietot ?
06.06.2012 19:48 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Autore, nē nevar iedzert OK kad gribās! Seko instrukcijai!
Ja gadās ķibele, tad tai ir domātas AK, nevis viena tablete no OK!!!
06.06.2012 19:49 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
1)jāsāk viņas dzert tikai un vienīgi ar pirmo mēnešreižu dienu.
2)kāda jēga tev lietot prezervatīvu, ja jau lieto tabletes?
3)tablete iedarbojas ar 1. mēnešreižu dienu, respektīvi -ar pirmo lietošanas dienu. it kā jau nav paredzēts uzreiz kā sākās mr likties gultā un nodarboties ar mīlestību, tāpēc skaidru atbildi par tās iedarbību nemāku spriezt.
06.06.2012 19:52 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
OK nav AK.
06.06.2012 20:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits