Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ekzēma

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Sveika! Man menešus divus atpakaļ konstatēja ekzemu uz rokām. Man ir 23 gadi, šajā vecumā manai mammītei sākās ekzēma., tatad skaitās iedzimta, ļooti mocījos un tgd arī mocos, jo pēc ārstēšanās slimnīcām , kādām 17 sistēmām asins tīrīšanu un 17 potēm dibenā nejūtos neko labi. Vēl man šõbrīd ir hipoalerģiskā diēta, un man nedrīkst ēst gandrīz visu normālo :D t.i. piemērs:
citrusaugļi (apelsīni, citroni, greipfrūti, laimi u.c.);
- rieksti (lazdu rieksti, mandeles, zemesrieksti u.c.) ;
- zivis un zivju produkti (svaigas un sālītas zivis, zivju buljons, zivju konservi, kaviārs u.c.);
- putnu gaļa, kā arī to izstrādājumi;
- šokolāde un šokolādes izstrādājumi;
- kafija;
- kūpinājumi;
- etiķis, sinepes, majonēze un citas garšvielas;
- mārrutki, redīsi, rutki;
- tomāti, baklažāni;
- sēnes;
- olas;
- piens;
- zemenes, melones, ananāsi;
- medus;
- alkoholiskie dzērieni.

* Esmu izrakstīta no slimnīcas un atsakusi strādāt, bet pumpiņas parādās uz pirkstiem atkal, ne uz visiem, bet tiem, kuriem bija vistrakāk, kā ir Jums? Ja , protams, šeit atrodas kāda meitene , kurai arī ir ekzēma, gribas kādu papildus viedokli, kā tiekat galā
05.06.2012 20:08 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Ko Tu ēd?

p.s.
Neesmu slima, bet ieinteresēja vienkārši ko tad var ēst.
05.06.2012 20:20 |

Reitings 511
Man visi darbā šõ pašu jautajumu jautā. Ēdu to,ko var gurķus svagus , dilles,zaļumus ar bio jogurtu, uztaisiiju pupiņas, tikai nezinu , ko vel ar tam darīt , griķus, rīsus var bez nekā, man ir 4tā diena, neko daudz nesanāk apēst, un besis ieejot veikalā, nezinu,o sev ņemt, kamēr savam mīļajam jāgatavo vista un citas garšīgas lietas :(
05.06.2012 20:29 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Saprotu, ka tu vēlies, lai kāds dod padomus par to, ko tu varētu ēst...

Tu neminēji cūkgaļu, liellopu. Kartupeļi, makaroni (apšaubu), salātus var uzmeistarot dažādus, burkānus pagrauzt, puķkāpostu... Nezinu, vai tev tie produkti der.. :/
05.06.2012 20:40 |

Reitings 511
nē, es vairāk velējos jautāt, vai kādai arī ir ekzēma un kā tiek galā? Kartupeļus man nedrīkst un cūkgaļu arī ne, laikam aizmirsu pieminēt, liellopu gan varot, bet arī tikai vārīt, bet liellops man liekas, par traku, tapar ikdienā neēdu.

Burani ar puķkāpostiem mans vakara našķis, paldies cloo :)
05.06.2012 20:47 |

Reitings 511
haha burāni i mean burkāni :D smejos tagad pati par sevi.
05.06.2012 20:52 |

Reitings 156
Reģ: 12.05.2012
Man ir..Uz jauno gadu pašnāvību mēģināju,bet nesanāca,par vāju esmu tādai lietai..Dzīvot negribas,pamosties no rīta un tā doma,ka atkal esi pamodies,labāk jau būtu vispār nepamodies.
05.06.2012 20:53 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Es pupiņas ēdu ar krējumu un sāli, šausmīgi garšo :-D Dažreiz ēdu plikas, bet nu pupas man visādas vienkārši garšo. Parasti izmantoju kā uzkodas pie tv. Tagad tā sagribējās :-) Kā arī gaidu cūku pupas :-) Un Sviesta pupiņas, tās ar varu ēst un ēst. Tad vēl man iegaršojās lēcas (laikam tās tā sauc), arī ēdu ar sālātiem.
Un jogurtu jau ar var izmantot krējuma vietā. Garšvielas taču drīksti visādas ne? :-) Tad jau tik eksperimentē ar tām, visādos zaļajos salātos un tā :-)
05.06.2012 20:56 |

Reitings 511
es no pupiņam uztaisīju kotletes :D riktīgi labās, bet garšvioelas man nedrīkst , nedrīkst izmantot, man tās ārsta saraksts it tik liels, ka ārprāts, bet nu jau smu no sava mīļā sāls atteikusies gandrīz ar asarām, pietam ,Cruel , pupiņu salati ar sv. gurķi, kukurūzu un žāvētu vistu ir mega labi, tā gribās, bet vēl divi mēneši moku!
05.06.2012 21:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits