Ja vispar jelkad precesos, par ko stipri saubos, tad, visticamak, zagsa. Man ta skiet divkosiba-laulaties baznica, ja neesi religioza persona, tikai tapec, ka filmas un meksikanu serialos tas skaisti izskatas. Man briziem skiet, ka daudzi pari pat neiedzilinas vardu nozime, sakot viens otram "es nemu tevi par viru/sievu Dieva prieksa". Katolu baznica, cik zinu, tad jaiziet speciali kursi, bet dala uz tiem, drosi vien, iet tikai del keksisa. Es ta isti nekad neesmu bijusi religioza, nav tadas intereses pieversties ticibai. Ja precetos, tad veletos saglabat savu uzvardu, jo tas tiesam ir loti rets, anglu izcelsmes uzvards. Gribas pat paintereseties par teva puses gimenes koku. Latvija, iespejams, tikai kadiem paris cilvekiem ir sis uzvards, un es to viennozimigi neveletos mainit pret Kalniniem vai Berziniem.:) Interesanti, vai tas butu iespejams tikai saglabat savu uzvardu? Vai ari butu jadzivo ar diviem uzvardiem-vira un manejo? Es nesen lasiju rakstu delfi.lv par kadu pari, kurs laulajas Gibraltara. Ja pasapnoju, tad es ari gribetu kautko tamlidzigu, pakrat naudinu un doties laulaties uz Kretu vai kadu citu skaistu pasaules nosturi..:)