Libra -tāpēc ,ka man ir tādā ziņā problēma. Ja man puisis tiešām iepatīkās un es viņam arī ,tad palieku traka un nevaru to visu tā mierīgi ņemt un tad visādas cerības un jau sapņi un es neko nevaru sev padarīt ,tā tas vienmēr notiek :D
Un tātad mans puišu stāsts :D -Man ir bijuši divi puiši ,pirmais vairāk tāpēc ,ka bija normāls, tad prasības nebija nekādas īpaši, jo vēl nebija neviens bijis, man bija sešpadsmit ,septembrī jaunā skolā viss sākās,kaut tagad manās acīs viņš ir "nūbs" :D toreiz nevarēju pateikt "atā" un ļāvu to izdarīt viņam, burtiski gaidīju ,kad viņš uzrakstīs- mums nevajag būt kopā, jo neesmu gatavs nopietnām attiecībām, gribēja tikai atkal vienu un to pašu- seksu. Ar otro puisi pēc neilga laika, jo tas bija pirmā puiša draugs, pie tam labs ,sākumā situācija likās šausmīga, bet tā kā man viņš ļoti patika ,patiesībā jau kad ar to pirmo biju patika viņš klusībā, kad uzzināju ,ka arī es viņam patīku aizsākās otrās "attiecības" . Tur jau viss bija sākumā jauki un mīļi ,līdz beigās atkal tas jaukais izzuda, sapratu ,ka esmu vienīgā ,kurai viņš ir tik svarīgs, paliku tīri vienaldzīga viņam. Tā nu itkā izmantoju izdevību pateikt pirmā atā. Bet tā kā biju kā traka pēc viņa un raudāju visu laiku,bija grūti sākumā bez viņa,tad kad viņš pēc laika uzrakstīja ,gribēju tomēr lai viss turpinās, bet viņš vienu dienu uzrakstīja - nākamajā paziņoja ,ka nevaram būt kopā tomēr (sapratu ka problēma tāda ,ka es negribu gulēt ar viņu un viņš vairs nevar/negrib bez seksa) Tā viņš turpināja aptuveni reizi mēnesī rakstīt ,kad jau bija atnācis uz manu klasi ,jo iepriekšējā itkā neiederējās. Tagad saprotu kāpēc- jo viņam ir neciešams raksturs, viņš grib būt pasaules naba un ja tāds nav ,tad grimst depresijā. Līdz tas beidzās ar to ,ka pēdējajā reizē ,kad viņam pēc nedēļu ilgas sarakstes ,ko viņš kārtējo reizi bija aizsācis uzrakstu -čau ,kā iet? :) un viņš atbild ar - čau ,ļoti labi!! (un uzzināju ,ka tāpēc ,ka jau citu atradis, ko viņš arī tiešām iemīlēja ,kā nevienu pirms tam nebija mīlējis, atklāti vsiem teica,izskatījās laimīgs un izturējās pret viņu kā pret princesi, bet te jau cits stāsts, ka princesei viņš nebija gana labs un viņš atkal ir viens- negribu būt ļauna ,bet pelnīti ,pēc tā ko viņš man un varbūt ne man vienīgajai ir nodarījis) ! Tāpēc ,starp citu, ticu arī tai "Karmai". ;)