Avon.Kas patik?

Reitings 387
Reģ: 20.12.2011
Sveikas meitenes! Gribetu uzzinat jusu viedokli par Avon produktiem.
Kas patik?
Ko lietojat?
Un ko veletos iegadaties? :)
28.05.2012 20:47 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Daudz kas ir sūtīts, bet pēc pamēģināšanas izmests ārā. Un piekrītu, ka tas serums nav labs, un nezinu, kas tās par kaktu frizētavām, kas ar avon produkciju strādā
29.05.2012 09:29 |

Reitings 119
Reģ: 16.03.2010
Man arī jau minētais pērlīšpūderis un vēl man patīk roku krēms- laikam mango-persiku, bet nevis tūbiņā, bet tākā pudelē ar spiežamo:D:D
29.05.2012 09:30 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Tā kā man māsa cītīgi nodarbojas ar Avon izplatīšanu, tad man nākas būt pasūtītāju kārtā. Varu teikt, ka zaļais serums matu galiem ir ļoti labs(es pat apgalvotu, ka šis ir labākais produkts, ko izplata Avon), ir labs izsmidzināmais līdzeklis ātrai nagu žāvēšanai, līdzekļi kāju un roku kopšanai ir tīri tā neko, acu zīmuļi ir ok, bet pārējais gan man kkā pie sirds neiet. It sevišķi jau visi tie sauļošanās līdzekļi, no kuriem (vismaz man) nav nekādas jēgas, kā arī tonālie krēmi un skropstu tušas, kas rada pretējo efektu.
Bet tas, protams, tā - no mana skatu punkta:)
29.05.2012 10:26 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
ir labs izsmidzināmais līdzeklis ātrai nagu žāvēšanai

Man tas līdzeklis likās nelietojams, tāpēc nekavējoties ielidoja miskastē.
29.05.2012 12:39 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
man no avon patīk:
1) solutions mitrinoš nakts krēms (tiešām ļoooti labs)
2) tonējošs krēms sejai
3) acu zīmulis
29.05.2012 12:44 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Tā kā mana mamma ir konsultante, tad nu pilns man ar tiem Avon produktiem...

Labie:

Kontūrzīmulis melns ar itkā zeltu iekšā, bet tas zelts ir gandrīz nemanāms, labi klājās...

pērlīšu pūderis

SPA sērijas matu maska ar Šī sviestu un arī sejas skrubītis ar šī sviestu

3 in 1 sejas mazgājamais

dušas želejas patīk smaržīgas

Jaunā ilgnoturīgā nagulaka tiešām noturējās vairāk nekā nedēļu bez skrambiņas....

rullītis pret jau nokasītām pumpām lai ētas nepaliek, tiešām labs ātri sadziedē tās brūcītes

kāju skrubis liekās ādas noņemšanai arī labs

Produkti kurus neieteiktu

Skropstu tušas gandrīz visas ir ķepselīgas un briesmīgas, vienīgā ko atzīstu ir tā ar to cik nu tur karātu zeltu iekšā....

SPA sērijas matu maska nāves jūras kaut ko tur... mati vispār no viņas nemainījās ne uz labo ne slikto pusi, tik pat labi varēju r šampūnu izmazgāt un viss...

izslavētā ēļļiņa/ serums matu galiem pēc pāris mēnešiem mistiski sāk sausināt...

ķermeņa losijoni labi smaržo, bet ne mitrina, ne baro....

izsmidzināmā eļļa kura pēc rozēm smaržo, vispār neieeļļo ādu drīzāk sausina...

Ai gan jau daudz ko piemirsu jo izmēģināts ir tiešām mežonīgi daudz no tā visa...
29.05.2012 12:52 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Aaa arī nagu žāvēšanai līdzeklis man ir... esmu PAR jo man patīk, ka gan žāvē ātrāk gan ieeļļo rokas tā kā 2 in 1 bonusiņš sanāk.
29.05.2012 12:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits