Jo mazāk dari, jo vairāk pelni

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Vai piekrītat tam, ka - jo mazāk dari, jo vairāk pelni. Respektīvi, pašam vajag mazāk darboties un rukāt, bet drīzāk izplānot, organizēt, deleģēt darbus citiem, lai viņi strādā. Līdz šim man ir licies, ka lai daudz pelņitu, pašam daudz fiziski jādara. Bet tagad skatos, ka ir otrādi. Tie lielie pelnītāji tie jau maz reāli dara, tikai smadzenes kustina un norīko citus, lai strādā. Brauc atpūsties, smeļas iedvesmu utt. A tie, kas strāda no agra rīta līdz vēlam vakaram - tie pelna tikai grašus.
27.05.2012 22:47 |

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
zini kā, patiesībā arī tā "maz darīšana" ir ļoti smags darbs! Nav tik vienkārši būt vadītājam. Un būt labam pie tam vēl! Saku pēc pieredzes, ka strādāt garas stundas veikalā ir bijis daudz vieglāk nekā salīdzinoši īsas stundas vadītāja amatā.
28.05.2012 07:36 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Bet ja cilvēks strādā ar msandzenēm, tas nenozīmē, ka viņš mazāk dara!
28.05.2012 08:02 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Jo mazāk dari, jo vairāk pelni, īsti nepiekritīšu. Es drīzāk piekrītu, jo vairāk pelni, jo vairāk vari zaudēt, katrs solis ir jānomēra vairākas reizes, ja vien laiks to ļauj.
28.05.2012 09:26 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Njā, taisnība arī Lou pirmajai rindkopai par daļu Latvijas vadītāju, to arī nevar noliegt... kur ģīmis iztaisīts svarīgāks par darāmo darbu un sapratni, ko vispār konkrētajā vietā dari.
28.05.2012 11:14 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es gan tam nepiekritīšu, jo redzu kā mans draugs strādā, viņš ir priekšnieks, tomēr ja vajag, tad iet palīgā arī noliktavā kaut ko darīt, jo ja kaut kas būs steidzams, tad pats arī palīdzēs, lai tikai ātrāk viss ietu uz priekšu. Kā arī, ja viņš kā priekšnieks dara arī visādus citus darbus, tad var pateikt arī citiem darbiniekiem, lai kustina savu pakaļu, kā arī pats lielais priekšnieks nav nekāds malā sēdētājs.

Arī mans priekšnieks nevar sēdēt tikai malā, jo biroja vārds un tēls atkarīgs arī tieši no viņa paša darba.

Privātajā nozarē nu galīgi nepietiek tikai ar citu regulēšanu un paša sēdēšanu, un citu darba organizēšana brīžiem ir pat daudz sarežģitāka par dotā darba izpildi.
28.05.2012 11:21 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Es gan uz sitiena varētu nosaukt vismaz pāris privātu uzņēmumu, kas būtu uz līdzenas vietas bankrotējuši, ja nebūtu saņēmuši konkrētu valsts vai pašvaldības pasūtījumu, precīzāk sakot, pa draugam sarunājuši:)
28.05.2012 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits