Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības. Jau atkal.

 
Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, vēlos dzirdēt jūsu viedokļus/pieredzi. Lieta tāda, ka jau mazliet vairāk kā gadu dzīvoju kopā ar vīrieti. Pirms saiešanas kopā bijām labākie draugi, un pavisam negaidīti viss iegrozījās 'pāra būšanas' gultnē. Sākums, saprotams, bija ļoti skaists, un vēl arvien viņā ir daudz labas īpašības - ir saprotošs, var ar viņu izrunāt it visu, viņš ir lielisks pavārs, komnikabls, kārtīgs ū tē tē, tomēr ir viens liels BET - jau sākumā pamanīju to, ka viņš īsti neprot(negrib?) izrādīt savas jūtas. Tādas lietas, kā samīļošana 'tā pat vien', skūpstīšanās 'tā pat vien' un citi mīlestības apliecinājumi ir tik reta parādība, ka neviļus arvien biežāk atceros savu pirmo mīlestību, kurā tiešām jutu, ka puisis mani mīl no visas sirds. Jā, manējam cita nav 100%, bieži pavadām laiku kopā, bet ir tāda sajūta, ka mēs būtu labākie draugi (kam ik pa laikam ir sekss), nevis pilnvērtīgs pāris, jo tomēr - ikvienam taču gribās justies mīlētam, ikvienam, manuprāt, attiecībās tomēr prasās sajust mīlestības izpausmes. Arvien biežāk arī nomoka jautājumi par šo attiecību jēgu. Saka jau viņš, ka mīl mani, bet tomēr man vairs nav spēka runāt par šo tēmu, jo viss ir n-tās reizes izrunāts, bet it nekas nav mainījies. Ko jūs darītu manā vietā? (Iespējams, ka pārāk daudz gribu no sava vīrieša, bet tā vien šķiet, ka es labprātāk būtu kopā ar vīrieti, kas neprot gatavot, ir nevīžīgs utt., bet no kura vismaz es justu to, ka viņš mani no visas sirds mīl.)
11.05.2012 11:09 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Izklausās, ka esi ļoti jauna un no attiecībām gaidi tādus brīžus, kādi tiek attainoti romantiskajās komēdijās.. bet dzīvē tā nav... ja gribi ko mainīt, sāc mainīties pati.. sāc izrādt pati jūtas.. esi tā , kas samīļo, ievies rituālus... taisi romantiskos vakarus.. rādi čalim piemēru, kas Tev patīk! :)
11.05.2012 11:13 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
paskaties uz vinja vecaakiem. ja tie nav ukji pukji, tad nav ko briiniities, ka deelinsh ir taads pats. katrs izraada miilestiibu savaadaak. ja cilveeks beerniibaa nav ticis miiljots un vecaaki vienmeer ir ietureejushi distanci viens no otra, tad pieaugot vinjam ir neerti vai pat smaceejoshi nemitiigi buzinaaties. taadi cilveeki savu miilestiibu izraada ar darbiem, vaardiem.
11.05.2012 11:14 |
 
Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
kas tev liedz pašai aiz tāpat vien samīļoties? vai sabučoties?
mans arī ir palicis kūrāks uz šīm lietām, bet vienmēr,kad samīļoju "aiz tāpat vien" viņš mana tbild ar to pašu, ar neizsakāmu sirsnību un mīlestību...
pati rosini mīļumu attiecībās, nevis gaidi..
11.05.2012 11:16 |
 
Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Esmu salīdzinoši jauna, 20+, tomēr ir tāda sajūta, ka līdz ar gadiem un attiecībām emocijas/jūtas notrulinās, jo pirmajās nopietnajās attiecībās viss šķita citādi - tauriņi vēderā, bez maz vai ne ēst, ne gulēt bez otra, bet šajās nav ne miņas no iepriekšminētā. Esmu augusi tiešām mīlošā ģimenē, kur jūtu izrādīšana nekad nav bijis tabu, līdz ar to - varbūt tādēļ arī no savām attiecībām gaidu ko līdzīgu. Runājot par izturēšanos pret viņu, jau kopš paša attiecību sākuma es biju (un esmu) tā, kas izrāda emocijas gan darbos, gan vārdos, būs arī visas romantiskās padarīšanas no manas puses, bet tomēr gribās, lai attiecības ir kas vairāk, nevis tikai 'labāko draugu būšana', jo, ja tā padomā, nekas ļoti nav izmainījies no laikiem, kad bijām draugi un kad - pāris. Vienīgi sekss. Un skūpstīšanās. Un 'es Tevi mīlu' vārdi. Eh.
11.05.2012 11:23 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Brīžiem man šķiet,ka tās jēlās,cukurainās lubenes vajadzētu aizliegt,jo tās rada vienveidīgu priekšstatu par attiecībām un mīlestības izrādīšanu-ja nečubinās apkārt,tad nemīl gana stipri.
Es domāju,ka ja puisis nepārtraukti netinas tev apkārt ar kaut kādu bužināšanos,tad viņš savas jūtas izrāda savādāk,bet tu to nepamani.Tu pamani tikai to,ko viņš nedara un kā viņš neīsteno tavas fantāzijas par to,kā viņam vajadzētu uzvesties.Es domāju,ka vajag atvērt acis un vienreiz palūkoties uz to,ko viņš dara,nevis domāt par to,ko viņš nedara.Es domāju,ka tad pamanīsi daudz mazus sīkumus,ko viņš dara,tādējādi izrādot,ka neesi viņam vienaldzīga.
11.05.2012 11:23 |
 
Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Paldies par atbildēm, ieteikumiem! :)
Iepriekš likās, ka varbūt tad, ja kļūšu mazliet vēsāka pret viņu, kaut kas mainīsies, tomēr tā nebija. Saprotams, ka vienmēr gribās, lai attiecībās abi ieliek vienlīdz daudz, bet šajās es vienīgā noteikti būšu tā, kas cenšas tiekties pēcpilnības - nu nevaru es nemīļot savu dārgo cilvēku, nevaru neizrādīt to, ko jūtu. Iespējams, ka tiešām vaina ir audzināšanā, jo puisim visu mūžu ir bijis tikai viens no vecākiem.
Bet.. kā jums liekas, cilvēks var šajā jomā mainīties? Man jau šķiet, ka īsti nē.
11.05.2012 11:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits