Bijušie

Reitings 48
Reģ: 05.04.2012
Sveikas meitenes!
Padalieties ar reāliem stāstiem, kā tikt pāri tam, ka puisis ir no jums aizgājis citas sievietes dēļ? Problēma ir tajā, ka šo cilvēku ir jāredz diendienā, viņa pārlaimīgā sejas izteiksme un stāsti apkārtējiem par savu "īsto, vienīgo, ideālo draudzeni" ir ļoti sāpīgi. Man viņš bija ļoti tuvs, dzīvojām kopā, bija kopīgi sapņi par nākotni, nekas par beigām neliecināja. Un jā, aizgāja pie citas.
Varbūt kādai ir šāda pieredze un var palīdzēt tikt tam visam pāri? Sirsniņa joprojām sāp ļoti, ļoti.
Paldies!
08.05.2012 17:10 |

Reitings 48
Reģ: 05.04.2012
Paldies, mīļās, par ieteikumiem un viedokli. Protams, ka ārēji neko neizrādu - darbā smaidu, pucējos, esmu priecīga, bet iekšā ir tā nenormāli briesmīgā sajūta - kas man par vainu un vai tiešām esmu tik slikta un ar ko tā otra ir labāka par mani, ka tā vienkārši esmu nomainīta?!
Un tām meitenēm, kas uzskata, ka tas ir normāli, aiziet no vienas un nomainīt pret citu, jo "tā otra varbūt ir īstā, bet es nē" - kur paliek tās vērtības, ka vispirms jācenšas uzlabot savas esošās attiecības, nevis pirmajās problēmās skriet uzreiz pie citas? Un krāpt jau nekrāpa - fiziski. Bet, ja nomaina meiteni pret citu meiteni, tad aiz muguras jau kkāda sarakstīšanās vai tikšanās noteikti ir bijusi :) Man laikam nav pieņemami tas, ka tik vienkārši tu vari nomainīt - nav jau mašīna - paņēmu, nepatika, noliku atpakaļ un paņēmu citu.
Bet jā, pašvērtējumu tas ir nositis nereāli.
09.05.2012 09:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Zane, vienu gan es Tev ieteiktu sev atkārtot, Tevī nav vaina! Man liekas, ka neķļūdīšos, ja teikšu, ka tad, kad izbeidzas nelāgi attiecības, vai vīrietis ieraujas pēķšņi nākamajās attiecībās, ļoti bieži sieviete domā, ka vaina ir viņā.. man liekas, viaurms tā domā un tas ir slikti.. kam sevi grauzt, ja acīm redzams, ka tam čalim vēl entās būs vajadzīgas. Atmet tādas domas un ja ir labi draugi, tad pavadi ar tiem laiku ārpus darba, pastaigā pa randiņiem, nes uz darbu sev puķes no rīta, nu vismaz pa kādai mazai puķītei, lai pašai prieku vairotu, turklāt citi domās jau sazin ko un lai domā un zini tagad tuvojas jums vasara, vasaras ballītes, brauc, brauc uz ballītēm :)
09.05.2012 10:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Protams, ka ārēji neko neizrādu - darbā smaidu, pucējos, esmu priecīga, bet iekšā ir tā nenormāli briesmīgā sajūta - kas man par vainu un vai tiešām esmu tik slikta un ar ko tā otra ir labāka par mani, ka tā vienkārši esmu nomainīta?!
Un tām meitenēm, kas uzskata, ka tas ir normāli, aiziet no vienas un nomainīt pret citu, jo "tā otra varbūt ir īstā, bet es nē" - kur paliek tās vērtības, ka vispirms jācenšas uzlabot savas esošās attiecības, nevis pirmajās problēmās skriet uzreiz pie citas?

nav taa, ka tu esi labaaka vai sliktaaka un nav tevii nekaadas vainas. cik noprotu peec tevis rakstiitaa, sis ir samiileejies savaa jaunajaa meitenee liidz ausiim. un sirdij kaa zinaams, nevar paveeleet. kas buutu labaak, ja vinsh paliktu kopaa ar tevi, bet vakaros pirms miega blenztu sienaa un domaatu par citu? ja jau vinjsh sajuta tik speeciigas juutas pret citu sievieti uzreiz peec izskirshanaas ar tevi, tas noziimee, ka vinjam jau labu laiku nav juutu pret teviim un taadiem labaak ir iet projaam un neaiznjemt vietu muusu dziivees, kuru vareetu ienjemt kaads, ar kuru taa abpuseejaa miilestiiba ir.
09.05.2012 10:13 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Man ir pagājusi apmēram nu jau seši, septiņi mēneši, ko esmu šķīrusies no ilglaicīgā drauga. Nekas nav mainījies. Katru reizi, kad redzu viņu uz ielas ar kārtējo blondīni zem padues, sirds apstājas, sastingstu un ļauju viņam atkal sevi uzveikt. Pēdējo reizi, kad viņu satiku tieši biju kopā ar kādu puisi, šķiet bijušais nodomāja, ka esam kopā, jo mēdzam uzvesties tā it kā viens otru neprātīgi gribētu. pēc tam, nākamajā dienā, saņēmu no viņa vēstuli dr.lv, ka viņš bija pārsteigts mani redzot laimīgu, bet viņš priecājas par mani. Novēlēja veiksmi un tā. Neteiktu, ka palika vieglāk, bet katrā gadījumā sajutos labāk. Tagad viņš vairs nerēgojās man priekšā itin visur, kur eju... Vairs nav tās dienas, kad redzu viņa ēnu visas dienas garumā, nē, tajā brīdī, kad viņš saprata, ka ir mani pazaudējis, un ka es atkal esmu laimīga... tiešām nedaudz vieglāk palika.
10.05.2012 00:43 |

Reitings 12
Reģ: 11.05.2012
Rets gadījums 1 no 100 kad aiziet vīrietis.Starp draugiem ne reizi neesmu redzējis ,kad kāds samainītu.Mīļākās jā,bet tā vienīgā,ar kuru kopā tā maiņai nav paredzēta.
11.05.2012 01:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits